Kardeşinin üstüne. Kredi onun adına cekıldıgı ıcın.diğer ev diğer kardeşin üstüne mi tapusu peki yoksa kayınpederin üstüne mi
Satın da nasıl satın, mal sizin değil ki. Kayınpederinizin kafası tuhafmış.İnat etti asla dönmüyor sözünden. Üsteleyince yok tapu mapu ya oturun ya satın diyor iyice sinir oldum.
e iyi kiraya gidin o zamanKarışmadı derken altın takı vs istiyor musunuz dediler benim ailemde sizin maddi durumunuz neyse onu yapın biz bişey soylemek ıstemeyız o konuda dediler. Kendi üstlerine düşeni yaptılar fazlasıyla benim ailem. Kiraya gidince suanki odemelerımızden daha az ödememiz olacak ve kenarda paramız olacak.
Biz alıcı bulduk nerdeyse , kendiside gelip tapuyu verecek satılınca.Satın da nasıl satın, mal sizin değil ki. Kayınpederinizin kafası tuhafmış.
Aslında cok kararsızım. Kira mevzusu cok dusunduruyor ama yazmadıgım ufak tefek problemler yasanıyor ev mevzusunda. Bundan kurtulmak ıstıyorum acıkcası.e iyi kiraya gidin o zaman
maddi durumunuzu siz daha iyi bileceksiniz kararınızı da zaten vermiş gibisiniz bence zaten
Malesef onlar gidip birde anne babayla atışıyor. Neden onların evi daha büyük neden onlar o evi alıyor diye sorun bile çıkarıyorlar. Ki kendisine istedigin evi al demişler karısmamıslar zamanında ama yınede gozu bızım evde. Cokta bi fark yok evler arasında bu arada.Çok sinir bozucu bir durum olmuş.
Krediyi ödemeyi kesin desem bu defa ödedikleriniz de yanacak.
Tek yok tapuyu almak. Peki ödeme yaptığınız kardeşi ne diyor? O ev sizin ben karışmam sizin hakkınız diyor mu? Babasıyla o konuşsa?
Gurur yaptığınızda kimse size aferin demiyecek bence oturun evde. Ki hakkınızı alacaksınız gururluk bişeyde yokAilemde öyle diyor. Kira yerine oturun oturabileceginiz kadar sonra problem olursa cıkarsınız diyorlar. Biriktirecek gücümüz yok malesef bi yandan borc oduyoruz. Ama bu tavırlar zoruma gidiyor.
Anne baba bu nedenle evin tapusunu hemen vermiyor belki. Tapuyu alıp krediyi ödemeyeceğinizi de düşünüyor olabilirler. Siz daha iyi tanırsınız, kredi bitince tapuyu versinler gibi bir Öner’i sunsanız? Ev satılırsa evin yarı parasını kim alacak?Malesef onlar gidip birde anne babayla atışıyor. Neden onların evi daha büyük neden onlar o evi alıyor diye sorun bile çıkarıyorlar. Ki kendisine istedigin evi al demişler karısmamıslar zamanında ama yınede gozu bızım evde. Cokta bi fark yok evler arasında bu arada.
Ben babasının ölene kadar tapuyu verecegıne hıc ınanmıyorum. Sonrasında yine biz zararlı cıkarız.Gurur yaptığınızda kimse size aferin demiyecek bence oturun evde. Ki hakkınızı alacaksınız gururluk bişeyde yok
Babası ve abisi bölüşecekmiş kalan parayı. Onu da sordum güvenmiyor musunuz diye asla cevaplamıyor. Asla yapacagımız bişey değil bu.Anne baba bu nedenle evin tapusunu hemen vermiyor belki. Tapuyu alıp krediyi ödemeyeceğinizi de düşünüyor olabilirler. Siz daha iyi tanırsınız, kredi bitince tapuyu versinler gibi bir Öner’i sunsanız? Ev satılırsa evin yarı parasını kim alacak?
garip geldi bana da açıkcası neden baştan ok deyip sonradan caymış ki?Aslında cok kararsızım. Kira mevzusu cok dusunduruyor ama yazmadıgım ufak tefek problemler yasanıyor ev mevzusunda. Bundan kurtulmak ıstıyorum acıkcası.
Zaten satıldıgında odediğimiz miktarı alıcazNeyse ki kayın ailem son derece parasız bir aile. Verseler yok demezdim belki ama nerde ortak mal orda dert. Konuyu tam olarak idrak bile edemedim.
Eşiniz ödediyse ödediği miktarı alsın ağzını açıp da bir şey diyemiyor mu babasına?
Ben acıkcası araya mesafe koyacagım cunku aileme verdikleri sözü tutmamaları cok zoruma gidiyor. Ama eşime bişey diyemem anne babası cunku.Hakkınızı alın ve bağı koparın.
Aynen siz hiç bulaşmayın. Ne yaparlarsa yapsınlar.Ben acıkcası araya mesafe koyacagım cunku aileme verdikleri sözü tutmamaları cok zoruma gidiyor. Ama eşime bişey diyemem anne babası cunku.
Tamam o zaman satın madem. Parayı faize koyup bekleyin. Krediler yüksek ev almayı biraz erteleyin. Gönlünüze göre bir yer bulursunuz umarım.Babası ve abisi bölüşecekmiş kalan parayı. Onu da sordum güvenmiyor musunuz diye asla cevaplamıyor. Asla yapacagımız bişey değil bu.
Tesekkur ederim , insanın kendı emegıyle yaptıgı hep daha tatlı ve huzurlu gelıyor bana. İnşallah bizimde böyle bi şansımız olabilir.Tamam o zaman satın madem. Parayı faize koyup bekleyin. Krediler yüksek ev almayı biraz erteleyin. Gönlünüze göre bir yer bulursunuz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?