ev sahibi evden çıkarıyor

Istanb İstanbul 15 20 oldu ne yazık ki

Bu zamanda tek asgari maasla gecinmek cok zor, Allah yardımcınız olsun. Sizin k.peder mi hastaydı? Duzeldi mi durumu?

depozitoyu geri verdi ev sahibi birşeyler yapmaya çalışacağız inşallah

Valla maddi olarak çok zorlayacaksa sizi ben olsam taşınma masraflarını konuşurdum. Depozitoyu zaten verir ki evi kullanamamışsınız bile 1 ay ne ki…

Valla maddi olarak çok zorlayacaksa sizi ben olsam taşınma masraflarını konuşurdum. Depozitoyu zaten verir ki evi kullanamamışsınız bile 1 ay ne ki…
Zaten o depozito geldiği gibi baska eve gidecek, ben olsam ben de isterim tasinma masrafi. Deprem olali 1 ayi gecti, keske bunlari onceden hesaplasaymis o zaman ev sahibi, bu insanlar da mağdur olmasaymis.

Zaten o depozito geldiği gibi baska eve gidecek, ben olsam ben de isterim tasinma masrafi. Deprem olali 1 ayi gecti, keske bunlari onceden hesaplasaymis o zaman ev sahibi, bu insanlar da mağdur olmasaymis.

Kesinlikle öyle. Nisana geldik, 6 şubatta oldu deprem. Depremden 15 gün sonra kiraya verip şimdi kalkıp deprem sebebiyle çık diyemez ki.

Biz olsak utanırız ya, kiraya çıkarır yine kiracımızı çıkarmayız. Allah herkese vicdan nasip etsin

Aynen

Bu zamanda tek asgari maasla gecinmek cok zor, Allah yardımcınız olsun. Sizin k.peder mi hastaydı? Duzeldi mi durumu?
evet hala yoğunbakımda hasta eşimin ailesine dedik yardım edin diye babam hastayken ev derdinemi düştünüz diye laf saydılar

4 şubatta eve taşındık taşındıktan sonra deprem oldu belediyeye başvurmışlar eve eşya falan getireceklermiş fazla bir vaktimizde yok

1 Ay çok kötü olmuş çok üzüldüm gerçekten. Nakliye ücretide isteyin lütfen, insanlarla dalga geciyorlar artik

1 Ay çok kötü olmuş çok üzüldüm gerçekten. Nakliye ücretide isteyin lütfen, insanlarla dalga geciyorlar artik
evet haklısın istemem lazım ama önce eşimle bir konuşayım

4 şubatta eve taşındık taşındıktan sonra deprem oldu belediyeye başvurmışlar eve eşya falan getireceklermiş fazla bir vaktimizde yok
Nasıl 4 Şubat? Biz depremzedeyiz, depremden iki üç hafta sonra, Bursa’da ailemin yanındayken okumuştum o malum yorumunuzu. O zaman hala taşınmamıştınız, ailenizin yanındaydınız.

Nasıl 4 Şubat? Biz depremzedeyiz, depremden iki üç hafta sonra, Bursa’da ailemin yanındayken okumuştum o malum yorumunuzu. O zaman hala taşınmamıştınız, ailenizin yanındaydınız.
şu anal konusunda 4 şubatta taşınacağız diye yazmıştım o konuyla meşhur oldum

şu anal konusunda 4 şubatta taşınacağız diye yazmıştım o konuyla meşhur oldum
Şimdi baktım o efso yorumu 28 Şubat’ta yapmışsın, konu o gün açılmış. Depremden 22 gün sonra sen hala ailenin evindeydin, taşınacağız diyordun. Şimdi 4 Şubat’ta taşındık diyorsun? İster depremden önce, ister sonra olsun, hakkınızı arayın. Maddi manevi zor iş taşınmak, bari maddi zararınızı karşılasın ev sahibi. Kolay mı öyle yahu.

oruç başıma vurdu sanırım bir 4 vardı ama cidden kafam yerinde değil eşimin babasının hastalığı ikinci çocuk kramplar sancılar küçük çocukla tekrar eşya paketlemeye başla ama nakliye işlerini konuş dedim inşallah hallolur

1 ay

Ben de aynı şeyi yazacaktım, yan, deprem olalı 1 ayı geçti zaten eee madem böyle bir durum vardı milleti niye oynatıyor bu adam? Tonla taşınma parası harcanıyor, ev sahibi sorumsuz ve dangalak.

Konu sahibesinin yerinde olsam taşınma parasını isterim. Olmazsa da çıkmam.

Valla ben de isterim eğer durumum beni zorlayacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…