İstanbul 15 20 oldu ne yazık kiisteyememki Allah bütün depremzedelerin yardımcısı olsun çok korkunç düşünüyorumda onlarında evleri eşyaları yuvaları vardı bir gecede yok oldu benden daha çok zorluklar çektiler birde ben engel olmayayım diyorum ama ev sahiplerine deliriyorum evlerin fiyatı ne böyle ya küflü eve 2 bin diyor iyileri 4 5 bin olmuş napıyoruz istanbullamı kapışıyoruz altı üstü asgari ücret aldığımız
depozitoyu geri verdi ev sahibi birşeyler yapmaya çalışacağız inşallah
Zaten o depozito geldiği gibi baska eve gidecek, ben olsam ben de isterim tasinma masrafi. Deprem olali 1 ayi gecti, keske bunlari onceden hesaplasaymis o zaman ev sahibi, bu insanlar da mağdur olmasaymis.Valla maddi olarak çok zorlayacaksa sizi ben olsam taşınma masraflarını konuşurdum. Depozitoyu zaten verir ki evi kullanamamışsınız bile 1 ay ne ki…
Zaten o depozito geldiği gibi baska eve gidecek, ben olsam ben de isterim tasinma masrafi. Deprem olali 1 ayi gecti, keske bunlari onceden hesaplasaymis o zaman ev sahibi, bu insanlar da mağdur olmasaymis.
AynenKesinlikle öyle. Nisana geldik, 6 şubatta oldu deprem. Depremden 15 gün sonra kiraya verip şimdi kalkıp deprem sebebiyle çık diyemez ki.
Biz olsak utanırız ya, kiraya çıkarır yine kiracımızı çıkarmayız. Allah herkese vicdan nasip etsin
evet hala yoğunbakımda hasta eşimin ailesine dedik yardım edin diye babam hastayken ev derdinemi düştünüz diye laf saydılarBu zamanda tek asgari maasla gecinmek cok zor, Allah yardımcınız olsun. Sizin k.peder mi hastaydı? Duzeldi mi durumu?
4 şubatta eve taşındık taşındıktan sonra deprem oldu belediyeye başvurmışlar eve eşya falan getireceklermiş fazla bir vaktimizde yokKesinlikle öyle. Nisana geldik, 6 şubatta oldu deprem. Depremden 15 gün sonra kiraya verip şimdi kalkıp deprem sebebiyle çık diyemez ki.
Biz olsak utanırız ya, kiraya çıkarır yine kiracımızı çıkarmayız. Allah herkese vicdan nasip etsin
evet haklısın istemem lazım ama önce eşimle bir konuşayım1 Ay çok kötü olmuş çok üzüldüm gerçekten. Nakliye ücretide isteyin lütfen, insanlarla dalga geciyorlar artik
Nasıl 4 Şubat? Biz depremzedeyiz, depremden iki üç hafta sonra, Bursa’da ailemin yanındayken okumuştum o malum yorumunuzu. O zaman hala taşınmamıştınız, ailenizin yanındaydınız.4 şubatta eve taşındık taşındıktan sonra deprem oldu belediyeye başvurmışlar eve eşya falan getireceklermiş fazla bir vaktimizde yok
şu anal konusunda 4 şubatta taşınacağız diye yazmıştım o konuyla meşhur oldumNasıl 4 Şubat? Biz depremzedeyiz, depremden iki üç hafta sonra, Bursa’da ailemin yanındayken okumuştum o malum yorumunuzu. O zaman hala taşınmamıştınız, ailenizin yanındaydınız.
Şimdi baktım o efso yorumu 28 Şubat’ta yapmışsın, konu o gün açılmış.şu anal konusunda 4 şubatta taşınacağız diye yazmıştım o konuyla meşhur oldum
oruç başıma vurdu sanırımŞimdi baktım o efso yorumu 28 Şubat’ta yapmışsın, konu o gün açılmış.Depremden 22 gün sonra sen hala ailenin evindeydin, taşınacağız diyordun. Şimdi 4 Şubat’ta taşındık diyorsun? İster depremden önce, ister sonra olsun, hakkınızı arayın. Maddi manevi zor iş taşınmak, bari maddi zararınızı karşılasın ev sahibi. Kolay mı öyle yahu.
Zaten o depozito geldiği gibi baska eve gidecek, ben olsam ben de isterim tasinma masrafi. Deprem olali 1 ayi gecti, keske bunlari onceden hesaplasaymis o zaman ev sahibi, bu insanlar da mağdur olmasaymis.
Valla ben de isterim eğer durumum beni zorlayacaksa1 ay
Ben de aynı şeyi yazacaktım, yan, deprem olalı 1 ayı geçti zaten eee madem böyle bir durum vardı milleti niye oynatıyor bu adam? Tonla taşınma parası harcanıyor, ev sahibi sorumsuz ve dangalak.
Konu sahibesinin yerinde olsam taşınma parasını isterim. Olmazsa da çıkmam.
ev sahibiyle görüştük pikap ayarlayabilirim ama taşıyacak kişileri sizin bulmanız lazım dediValla ben de isterim eğer durumum beni zorlayacaksa
Valla siz bi avukata sorsanıza haklariniziev sahibiyle görüştük pikap ayarlayabilirim ama taşıyacak kişileri sizin bulmanız lazım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?