- Konu Sahibi papatya39000
-
Memurum aylık maaşım 5000 eşim kendi işi bazen 2 bin kazanıyor bazen 10000 belirsiz mesela pandemi de kazanamadı hiç az miktar birikim var ama oturulur evler 500 600 binAylık gelir nedir ayrı ayrı ? Birikmiş altın vs var mı ? İşler uzun vadeli güven veren işler mi ?
muhite göre değişiyor, hastane yanında 1+ 1 alırsın dr hemşire kiralar gerekirse satarsın. başka yerden alırsın garsoniyer olur, değişir.Bilen arkadaşlar 1+1 ev almak mantıklı mı?elde çıkarmak kolay olur mu?yoksa 2+1 mı olmalı illaki?
2 yıllık evliyim İstanbuldan ev almak istiyoruz fakat fiyatlar yüksek her ay 2200 kira ödüyoruz siz bu işleri nasıl başardınız? Pandemi dönemi borca girmek mi her ay kira ödemek mi? Kendi evimiz olsun çok istiyorum
Şu aşamada hedefiniz 500-600 binlik evler olmamalı diye düşünüyorum. Eşinizin geliri korkutucu yani her ay 6000 bin kazanıyor deseydiniz başka olurdu. Ben olsam acele etmezdimMemurum aylık maaşım 5000 eşim kendi işi bazen 2 bin kazanıyor bazen 10000 belirsiz mesela pandemi de kazanamadı hiç az miktar birikim var ama oturulur evler 500 600 bin
Hayırlısı olsun ne kadara aldınızBen nasıl başardım kredi faizleri düşünce tamamına kredi verilen 25 senelik bir apartmanın içi bakımsız en üst kat dairesini 14 senelik krediyle aldım.
Nasıl ödeyeceğim allah bilir artık :)
Evde mutfak namına bir şey yok, 15 gün sonra taşınıyorum hadi hayırlısı. Artık içindeyken yapıcaz bişeyler
1+1 çerez gibi satılıyor ama yeri önemli ayrica büyük ve kullanışlı olmak kaydıyla. Devamlı oturacak satmayacaksanız kesinlikle 2+1Bilen arkadaşlar 1+1 ev almak mantıklı mı?elde çıkarmak kolay olur mu?yoksa 2+1 mı olmalı illaki?
Hastane yaninda 1+1 aldik bekar doktor oturuyor simdilik. Yatirimlik 1+1 alacaksaniz nerden olacagina dikkat edin bos kalmasinBilen arkadaşlar 1+1 ev almak mantıklı mı?elde çıkarmak kolay olur mu?yoksa 2+1 mı olmalı illaki?
Şu aşamada hedefiniz 500-600 binlik evler olmamalı diye düşünüyorum. Eşinizin geliri korkutucu yani her ay 6000 bin kazanıyor deseydiniz başka olurdu. Ben olsam acele etmezdim
İstanbulda kiralar bu civarda maalesef bu yüzden ev almak istiyoruz2200 kira ne ya ne kadar çokmuş öyle asgari ücret nerdeyse Siz
1+1bakın bence hem kira derdiniz olmaz hemde ödemesi kolay olur .Hem de temizliği kolay olur
Soyle yapabilirsiniz bizde istanbuldayiz 1+1 e girdik yukarda gormussunuzdur belki kirada vadeyi kisa tuttuk borcu cabuk bitsin diye 3 yil. Sonrasina bakariz dedik kucukten baslayabilirsiniz yuksek rakamlar zorlayabilir belkiİstanbulda kiralar bu civarda maalesef bu yüzden ev almak istiyoruz
Hayırlısı olsun ne kadara aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?