Ev sahibim surekli emir veriyor

Ben bir kere hayatımda ev sahibi ile aynı eve taşındım. Tövbe bir daha asla. Resmen avukatima başvurdum ya. Bence bunun sonu asla gelmez. Ya ağzının payını verisiniz. Kiracı haklarınızı hatirlatirsiniz yada çekeceksiniz
Ev bakıyorum bi yandan ama taşınmakta kolay değil:(

Peki bodrumda yalnız ve karanlıkta yavru köpeğin travmasını düşünebiliyor musunuz
Işığı var loş bir ışık. 3 saatte bir yanındayım. Gündüz de ortalama 5 saat dışarıdayız. Emin olun herşeyi düşünüyorum

Ev bakıyorum bi yandan ama taşınmakta kolay değil:KK43:

Bende taşınmak istemezdim. Oğlum da bebekti daha. Ama o kadar rahatsız ettiler ki, bi saatden sonra sırf avukat açari ile bizimle iletişime gecmelerine izin verdim. Taşındık. Şimdiki evde huzurluyuz şükür. Avukat bile dedi "bunlar deli muhatap olma" diye

Bende taşınmak istemezdim. Oğlum da bebekti daha. Ama o kadar rahatsız ettiler ki, bi saatden sonra sırf avukat açari ile bizimle iletişime gecmelerine izin verdim. Taşındık. Şimdiki evde huzurluyuz şükür. Avukat bile dedi "bunlar deli muhatap olma" diye
Senin adına sevindim darısı başıma

Net olun.tavız vermeyın. Arkası gelır. Kopegi de ewe alın.kırasını odedıgınız eve karısamaz. Bıraz dişinizi gosterin. Kapı onu yıkamıyorum temızlık yapan kadın tutalım dersenız tutalım yıkasın deyın.

Evinize sokmayın kadını. Ev sahibiniz diye komşuluk yapmak zorunda değilsiniz. Emrivaki yaptığında ağzının payını verin. Çocuğu değil kiracısısınız. Köpeğimi de ben olsam eve alırdım. Bodrumda niye tüm gün yalnız olsun hayvan? Alıp, tek başına bir yere tıkmak için mi sahiplendiniz onu? Bir de bodrum yani... Ne yapıyor bütün gün hayvan orada? Gidip de sıkılmasın diye tüm gün yanında beklemiyorsunuz herhalde. Böyle alınıp, bir köşeye süs eşyası gibi ötelenen, tıkılan hayvanlara yazık yahu. Ailenizin üyesi gibi davranacaksanız sahiplenin, yoksa bırakın iyi bakacak birileri alsın.

Köpeğin cinsi pitbull demişsin. Karanlıkta hırçınlaşıp saldirganlasabilir, zaten cins olarak da buna yatkın. Bahçede sıcak bir yuva oluşturmak bence onun sağlığı için daha iyi olur.

1. problem için; köpeği eve alın. köpek bodrumda olmaz. bahçe bir nebze yaz ayları için ama kışın da olmaz. siz eğiteceksininz köpeği orayı burayı dağıtmaması için. yada hiç almayacaktınız o sorumluluğu
2. problem için; bizim apartmanda kapı önüne ayakkabı koymak yasak. koku oluyor diye. bence de haklılar. zaten kötü bir görüntü kapı önünde ayakkabı olayı. artık müstakil evlerde yaşanmıyor sonuçta. toplu yaşamanın da adabı var. onu kastederek söylediyse ve o kısım ayakkabılardan dolayı çamurlandıysa falan ondan söylemiştir. bizim apartman haftada 2 kez temizlenir. biz evi tadilata soktuğumuzda yerler hep kum çamur olmuştu. yönetici daha bişi söylemeden biz kendimiz akşamına temizledik kirlenen yerleri. bizim sebebiyet verdiğimiz birşeydi ve temizlik gününe kadar bekletmek hoş değildi. kastettiği o ise eğer sizin ev sahibinizinde o zaman haklı..
not: hatta eve kv gelirdi kapıda bırakırdı ayakkabılarını kaç kez söyledim bizde yasak diye. hakikaten kimsede de göremezsin ayakkabı kapıda. dinlemedi vıdı vıdı etti sonra yönetici bir kez uyarmış onu bir daha baktım kimse koymuyor ayakkabı falan :KK53: :confused:

ev sahibi ile aynı binada olmak kaynana ile aynı binada olmak gibi bişey. ben tercih etmezdim. başta anlaştığım ne ise o şekilde devam ederdim.

Bahçeye güzel geniş bir kulübe yapsanız hem köpek için daha iyi olur. Gündüz bahcede takilir üşürse girer kulübesine.Ama bu defa da kadın gelip ben bundan korkuyorum diyebilir.

Back
X