Ev sahibim surekli emir veriyor

Petekleri söker, parkeleri kaldırır diye korkuyor. Hakkı var benim kızım bunları yapacak güçte ama basta keşke vermeseydi evi
Güçlü bir köpekse o zaman bahçeyede izin vermez korkuyorum, cikamiyorum bahceye der. Kesinlikle haklısınız, köpeği duyunca o zaman baştan vermeyecekti evini. Birdaha tekrarlarsa bence eşiniz konuşsun belliki halden ve düzgün konuşmaktan anlamayan bir kadın

Hepinize sabırla tekrar tekrar yazarım sorun değil. Günde 3 kez ortalama 5 saat dışarıdayız. Ge her 3 saatte bir yanına giderim . Geceleri dışında , çünkü çok ağır uykusu var. Her gitmemde oyun oynarız kucağımda müzik dinletirim. Bodrumda ısıtıcı ,koltuk, halı ,oyuncak bütün eşyaları var . Bodrumda kalmasına can atan biri değilim. Ev sahibim sorun çıkardığı zaman ağlaya ağlaya taşıdım ve 3 gün boyunca ağladım. Yani boş yapmayın. Bu evden çıksam evin içine zaten alacağım. Ama köpeğin cinsini duyan ev vermiyor
Herkese tekrar tekrar yazmak istemediğiniz şeyi ilk mesajınızda yazabilirsiniz o zaman. O mesajdan çıkan sonuç, hayvanın bodrumda yaşadığı. Haliyle okuyan da bunu sorgular. "Boş yapmayın" şeklindeki ergen atarlarınızı bana değil, ev sahibinize yönlendirin, belki işinize yarar.

Güçlü bir köpekse o zaman bahçeyede izin vermez korkuyorum, cikamiyorum bahceye der. Kesinlikle haklısınız, köpeği duyunca o zaman baştan vermeyecekti evini. Birdaha tekrarlarsa bence eşiniz konuşsun belliki halden ve düzgün konuşmaktan anlamayan bir kadın
Iki bahçe var biri benim onlar benim bahçeme gelmez ben onlarinkine gitmem .

Iyi de pitbul besliyorsunuz. Ben ev sahibi olsam asla istemezdim. Ki yasak zaten bu hayvani beslemek, evcil bi hayvan değil üstelik ölümle sonuçlanan bir çok olayda olmuş. Ve ev şahininiz mi kötü bu durumda
Kötü köpek yoktur, kötü sahip vardır. Nasıl eğitirseniz o yönde cevap alırsınız

Herkese tekrar tekrar yazmak istemediğiniz şeyi ilk mesajınızda yazabilirsiniz o zaman. O mesajdan çıkan sonuç, hayvanın bodrumda yaşadığı. Haliyle okuyan da bunu sorgular. "Boş yapmayın" şeklindeki ergen atarlarınızı bana değil, ev sahibinize yönlendirin, belki işinize yarar.
Ön yargıyla yaklaşan sizsiniz. Ne dememi bekliyordunuz?

Kopegin cinsini söyledim basta razıydılar sonra bunu dediler. Depozito almadılar.
Aşı karnesi, pasaportu ve aşıları tamamsa kimseye yasak değil. Ayrıca pitbul sizin korktuğunuz kadar korkunç bir canlı da değil. Çoğu insandan zeki, merhametli . Son olarak nasıl yetiştirirseniz öyle olur. Ön yargılarınızı bırakmanızı tavsiye ederim .
Ayyy pitbull diye ne tatava yapmışlar. Sorunlu olan köpek değil sahiptir bunu anlamıyorlar insanlar. Senelerce Rott besledik. Hayatımda bu kadar kendini sevdirmeye meraklı bi köpek görmedim. Veterinere giderdik aşı olurken adamı öperdi. Veteriner bile bünün rott olduğuna emin misiniz siz derdi :) vefat etti maalesef. Ayrıca pitbull çocuk bakıcılığı yaparmış eskiden. Hem çenesi kuvvetli hem atik bi hayvan olduğu için bazı gerizekalılar dönüştürmeyi tercih etmiş. Şimdide hep benzer sebeplerle alındığı için hayvan vahşi olarak gözüküyor.
Ama Bodrum’da bakmayın bencede. Eşyalara oda spreyi sıkarsanız ısırmaya çalıştığı yerlere bi kere ısırır başka ısırmaz merak etmeyin. Hayvan tek başına kalmasın.

Ayyy pitbull diye ne tatava yapmışlar. Sorunlu olan köpek değil sahiptir bunu anlamıyorlar insanlar. Senelerce Rott besledik. Hayatımda bu kadar kendini sevdirmeye meraklı bi köpek görmedim. Veterinere giderdik aşı olurken adamı öperdi. Veteriner bile bünün rott olduğuna emin misiniz siz derdi :) vefat etti maalesef. Ayrıca pitbull çocuk bakıcılığı yaparmış eskiden. Hem çenesi kuvvetli hem atik bi hayvan olduğu için bazı gerizekalılar dönüştürmeyi tercih etmiş. Şimdide hep benzer sebeplerle alındığı için hayvan vahşi olarak gözüküyor.
Ama Bodrum’da bakmayın bencede. Eşyalara oda spreyi sıkarsanız ısırmaya çalıştığı yerlere bi kere ısırır başka ısırmaz merak etmeyin. Hayvan tek başına kalmasın.
Bu evden bi an önce kurtulmayı ve eve almayı istiyorum . Yanına pug bir kardeş almayı istiyorum nasip olursa 😀

Aşı karnesi , pasaportu ve aşıları tamsa değil. Velev ki yasak , hangi babayiğit alabilir elimden?
Valla Hayvanları koruma kanunu nün 14.maddesine gore gayet de yasak. Para cezası da mevcutmuş. Evsahibiniz şikâyet ederse gayet de o babayiğit çıkabilir karşınıza. Sizin güveniniz neye dayanıyor anlamadim?

Valla Hayvanları koruma kanunu nün 14.maddesine gore gayet de yasak. Para cezası da mevcutmuş. Evsahibiniz şikâyet ederse gayet de o babayiğit çıkabilir karşınıza. Sizin güveniniz neye dayanıyor anlamadim?
Eşim komutan ? :D

Önceden köpeğim var evimde kalıcak dediniz mi? dediyseniz ve kabul ettiyse bu denli karışması sıkıntı. Bodrum ne ya?
Bizde kiracıyız dogo arjantın köpeğimiz var evde besliyoruz +yan arazimize köpek yuvası koymuştuk 2 tane köpek için. Bizim köpekte çok havlayan bir köpektir ama 2 sene oldu ne ev sahibi nede bir komşu asla şikayetci olmadı

Kopegin cinsini söyledim basta razıydılar sonra bunu dediler. Depozito almadılar.
Aşı karnesi, pasaportu ve aşıları tamamsa kimseye yasak değil. Ayrıca pitbul sizin korktuğunuz kadar korkunç bir canlı da değil. Çoğu insandan zeki, merhametli . Son olarak nasıl yetiştirirseniz öyle olur. Ön yargılarınızı bırakmanızı tavsiye ederim .

ben kendi adıma korkutucu bulduğum için yazdım, merhametli bir canlı olduğunu da ilk kez burada siz yazınca okudum.
ha benim binamda pitbull yaşasa, isteyen istediği kadar merhametlidir desin korkarım ve istemem. ben de insanların şahsi fikirlerini, korkularını önyargı diye kestirip atmamanızı tavsiye ederim.

iyi forumlar.

Back
X