- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etmeyin dövüştürmek ve insanların tırsması için almadım. Daha önce de köpek besledim. Alman kurdu ,pekinez besledim. Ama pitbul cok zeki , sadık ve sevimli . Bu yüzden aldık. Ayrıca bodrumda kendi koltuğu oyuncakları ve ısıtıcısı var. 1 hafta sonra da burun ameliyatım olduğu için bodrumda bakmayı uygun gördüm. Çünkü sevinçten ağzıma burnuma çarpmışlığı var. Ameliyat sonrası sorun yaşamamak adına bodruma yerleştirdim. Yeterlidir umarım. Çünkü kendi çocuğum gibi sevdiğim canlıyı sizden az düşünecek değilimBodrumda kalacaksa neden aldınız? Gerçekten soruyorum alma sebebiniz neydi?
Kopegin cinsini söyledim basta razıydılar sonra bunu dediler. Depozito almadılar.köpeğinizin pitbull olduğunu söylememiş miydiniz en başta ? sıradan bir köpekten daha fazla zarar verebilir eve bence, depozito yeterli olur mu sizce parkelerini yaptırmasına falan ?
bir de pitbull beslemek yasak yahu ! daha yavruyken koltuğunuzu sağlam bırakmayacak bir canli en nihayetinde. büyüdüğünde apartmandakilere bahçede dahi olsa sıkıntı verebilir.
Doğru tabi tercih meselesi ama böyle devam ederse başka eve taşınacağımBu kadar rahatsız olacaktı keşke size vermeseydi evi şahsen ben evcil hayvan bulunan kişilere vermedim tercih meselesi
Hepinize sabırla tekrar tekrar yazarım sorun değil. Günde 3 kez ortalama 5 saat dışarıdayız. Ge her 3 saatte bir yanına giderim . Geceleri dışında , çünkü çok ağır uykusu var. Her gitmemde oyun oynarız kucağımda müzik dinletirim. Bodrumda ısıtıcı ,koltuk, halı ,oyuncak bütün eşyaları var . Bodrumda kalmasına can atan biri değilim. Ev sahibim sorun çıkardığı zaman ağlaya ağlaya taşıdım ve 3 gün boyunca ağladım. Yani boş yapmayın. Bu evden çıksam evin içine zaten alacağım. Ama köpeğin cinsini duyan ev vermiyorEvinize sokmayın kadını. Ev sahibiniz diye komşuluk yapmak zorunda değilsiniz. Emrivaki yaptığında ağzının payını verin. Çocuğu değil kiracısısınız. Köpeğimi de ben olsam eve alırdım. Bodrumda niye tüm gün yalnız olsun hayvan? Alıp, tek başına bir yere tıkmak için mi sahiplendiniz onu? Bir de bodrum yani... Ne yapıyor bütün gün hayvan orada? Gidip de sıkılmasın diye tüm gün yanında beklemiyorsunuz herhalde. Böyle alınıp, bir köşeye süs eşyası gibi ötelenen, tıkılan hayvanlara yazık yahu. Ailenizin üyesi gibi davranacaksanız sahiplenin, yoksa bırakın iyi bakacak birileri alsın.
Bu yağmurda soğukta bahçeye koymak onun için intihar olur. Bodrumda aydınlatması var. Bodrum yaklaşık 10m² . Isıtıcı var. Yazın olsa bahçeye koyarım kulübede kalır ama bu soğuğa dayanamaz benimde içim el vermezKöpeğin cinsi pitbull demişsin. Karanlıkta hırçınlaşıp saldirganlasabilir, zaten cins olarak da buna yatkın. Bahçede sıcak bir yuva oluşturmak bence onun sağlığı için daha iyi olur.
Ee artık ebesinin hörekesi derler yani ev sahibi katili yapcaniz beniBahçeye güzel geniş bir kulübe yapsanız hem köpek için daha iyi olur. Gündüz bahcede takilir üşürse girer kulübesine.Ama bu defa da kadın gelip ben bundan korkuyorum diyebilir.
Aşı karnesi , pasaportu ve aşıları tamsa değil. Velev ki yasak , hangi babayiğit alabilir elimden?Pitbull beslemek yasak değil miydi yahu?
Az kaldı bahara o zaman idare ediversin az daha. Bence dayanabilir sağlam bir kulübe ve battaniye ile ama yavru olması sıkıntı işte, yetişkin olsa dururdu.Bu yağmurda soğukta bahçeye koymak onun için intihar olur. Bodrumda aydınlatması var. Bodrum yaklaşık 10m² . Isıtıcı var. Yazın olsa bahçeye koyarım kulübede kalır ama bu soğuğa dayanamaz benimde içim el vermez
Olgunluğa erişene kadar çok hareketli. Yasak ve cezaya tabii hımmmm. Karşı komşum polis onun da yasak ırk köpeği var gelgelim kopeklerimiz kimseyi ısırmış değil. Gezerken polis amcalar sevdiği zaman sevinçten kıtlar ama ceza alamadık henüz . Bekliyoruzsizi tenzih ediyorum ama maalesef ki birçok pitbull sahibi yavruyken bodrumda tutmayı tercih ediyorlar.
benim bildiğim de beslemek yasak ve cezaya tabii.
Şehir efsanesi oBen başka konuya değineceğim ama pitbull beslemek kanunlarca yasak ve 8 bin tl civarı da cezası var .
Dayansa da dayanmasa da orta yerinden yarilsa da çıkarmadım. Mayısa kadar bodrumdayızAz kaldı bahara o zaman idare ediversin az daha. Bence dayanabilir sağlam bir kulübe ve battaniye ile ama yavru olması sıkıntı işte, yetişkin olsa dururdu.
Kapıda tek benim terligim vardı pis değildi. Köpeğin yanına giderken giyiyorum . Ayrıca müstakil evde yaşıyorum.1. problem için; köpeği eve alın. köpek bodrumda olmaz. bahçe bir nebze yaz ayları için ama kışın da olmaz. siz eğiteceksininz köpeği orayı burayı dağıtmaması için. yada hiç almayacaktınız o sorumluluğu
2. problem için; bizim apartmanda kapı önüne ayakkabı koymak yasak. koku oluyor diye. bence de haklılar. zaten kötü bir görüntü kapı önünde ayakkabı olayı. artık müstakil evlerde yaşanmıyor sonuçta. toplu yaşamanın da adabı var. onu kastederek söylediyse ve o kısım ayakkabılardan dolayı çamurlandıysa falan ondan söylemiştir. bizim apartman haftada 2 kez temizlenir. biz evi tadilata soktuğumuzda yerler hep kum çamur olmuştu. yönetici daha bişi söylemeden biz kendimiz akşamına temizledik kirlenen yerleri. bizim sebebiyet verdiğimiz birşeydi ve temizlik gününe kadar bekletmek hoş değildi. kastettiği o ise eğer sizin ev sahibinizinde o zaman haklı..
not: hatta eve kv gelirdi kapıda bırakırdı ayakkabılarını kaç kez söyledim bizde yasak diye. hakikaten kimsede de göremezsin ayakkabı kapıda. dinlemedi vıdı vıdı etti sonra yönetici bir kez uyarmış onu bir daha baktım kimse koymuyor ayakkabı falan![]()
![]()
Petekleri söker, parkeleri kaldırır diye korkuyor. Hakkı var benim kızım bunları yapacak güçte ama basta keşke vermeseydi eviYa kıyamam heryere kilim fln sersenizde evde dursa? Delimi ne kadina bak, ev sahibi olabilir ama kirayı verdiğiniz sürece o ev artık sizin. Kapıları kırın, camları indirin demiyorum ama nereyi ne zaman temizlemeyeceğime ve evde bakacağım hayvanada karışamaz. Bence bunu keskin bi dille bildirin. Ne hadsiz insanlar var ya
Hergün çiğ et vermiyorum, dövmüyorum, karanlıkta hırçınlaşmasını sağlamıyorum. El bebek gül bebek büyütüyorum. Sonra cahilin biri geliyor ölümle sonuçlanan bi çok olay blablabla diyor. Ev sahibim hayvan sevmediği için bi anda melek oluyor .Iyi de pitbul besliyorsunuz. Ben ev sahibi olsam asla istemezdim. Ki yasak zaten bu hayvani beslemek, evcil bi hayvan değil üstelik ölümle sonuçlanan bir çok olayda olmuş. Ve ev şahininiz mi kötü bu durumda