Ev sahibim surekli emir veriyor

köpeginizden ziyade esiniz komutan diyerekten var olan bir kanunu cignemesini meslek etigine uygun bulmadim sahsen. topluma örnek teskil olmasi gereken insanlar böyle yasarsa normal vatandas ne yasar bunu da düsünür oldum , zira orta da yazili bir kanun var mi var !

bu arada hangi irk olursa olsun bir canlinin bodrumda yasamasini da cok sinir bozucu bulurum. bana hayvan severlikle hic alakali gelmedi bu durum . ileri de cocugunuz oldugunda ikinci bir burun ameliyatinda ziplamasin diye bodruma atmazsiniz umarim . iyi forumlar

Bi önceki yorumumda yazdım gereken cevabı. Ayrıca bodrumum bir oda şeklinde. Mutfagımdan direk iniş var. Sadece evin üst katında gezmiyor.

Köpegim pitbull bodrumda kalması daha makul . Yavru olmasına rağmen çok kalıplı ve koltuğu sandalyeyi yer . Ama bahçeye çıkar demesi sinirimi ziplatiyor

Bunun pitbull olmasiyla alakasi yok malesef simdi bana cikişacaksiniz ama pitbull onune gelen herseyi parcalayan canavar değil. Babamin yakin arkadasinin da evinde pitbull var ve kuzu gibi, bebeklere bile hassas davraniyor. Pitbull dominant bir tür sadece sizin sıkı disiplin ve doğru eğitimi vermeniz gerekirdi, onu da verememişsiniz.

Onun disinda ev sahibinin size karişmaya asla hakki yok ama bu işi o evden cikmadan çözmeniz çok zor gorunuyor, kadin baya arsiz ev sahibi diye kiracinin da sahibi sanmiş kendini

konu açıldığında bahsedilen, asıl konudan daha dikkat çekici duran ve bir şekilde olumsuz düşündüren şeyler için yorum yazamayacağız yani ? bundan sonra valla herkes konu açarken "bu detayı verdim ama asıl cevabı şuna istiyorum" diye not düşsün.

ev sahibini destekleyen kimse olmadı ama evet pitbull beslenmesinin yasak olduğunu bilenler ve korkanlar olarak tepki verdik.
ben kendi adıma da sokağa atın demedim, diyenler varsa onları da kınarım. ancak default'unda saldırmak olan asi bir hayvanın evde, daha doğrusu apartman ortamında olması yasa birşey demese de bence hoş değil. müstakil bir ev olsa daha anlaşılır olur bana göre.

ev sahibinizin suçu köpeğin cinsini bilip kabul ettiği halde sonradan tepki vermesi. bunu baştan öngörüp kusura bakmayın evimi veremem demeliydi.

Pittbull cok aktif bir köpek. Tuvaletini kaç kilo yaptığını söylemiyorum bile . 3 gün önce ameliyat oldum her türlü bakteri enfeksiyon oluşturabilecek şeyden uzak durmam gerekiyor ve bir buçuk aydır bodrumda . Alıştırma süreci gibi düşünün. Ve benim kopegim yerini seviyor bundan 3 hafta önce ev sahibinden gizli eve aldığımda sürekli havladı, tuvaletini tutmaktan huysuzlandı. Ki benim bebeğim hiç havlamazdı. Şimdi ameliyatlı olduğum için yanına gidemiyorum bile uzaktan izliyorum. Heyecandan üzerime zıplamaya çalışıyor . Birey olarak kendimi de düşünmeliyim

Her kopegin altyapısında ısırma saldırma vardır. Şivava da bile. Çünkü o bir köpek. Kendisini öyle koruyacak. Yaradan onu öyle yaratmış . Evim zaten müstakil apartmana tıkıpta cinnet gecirtmiyorum yani

Ya bende bu temizlik hastalarını anlamıyorum. Tanıdığım herkes çok titiz. Ama kimse temiz değil. Ne çünkü hepimizin temizlik anlayışı bambaska

Hiç bir şey değilde o köpeğe insan kıyarmı bee parkesiymiş
Hayvan neyapacak parkeyi ısırıp yiyecekmi pes artık dışarda soğıktan donsa dahamı iyi insanlık nereye gidiyor Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…