Ev sahibim surekli emir veriyor

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.135
28
Merhaba hanımlar. Eşimin işi gereği küçük bi ilçeye taşındık. Geleli 3 ay oldu. Köpeğimiz olduğu için de bahçeli müstakil bir eve taşındık. Üst katta ev sahibim altta ben oturuyorum . Ama ev sahibim hanımefendi herşeyime karışıyor. Dün eşime köpeği bodrumdan çıkarmamızı bahçeye koymamızı söyledi. Kokudan rahatsız oluyormuş. Eve girerken köpeğin bodrumda kalacağı konusunda anlaşmıştık. Köpeğimiz yavru olduğu için daha önce evdeydi. Parkelere zarar verir diye evden çıkarmamızı söyledi . Çıkarmak istemedik ama yüz göz olmamak için çıkarmak zorunda kaldık. Köpeğimiz şimdi 4.5 aylık bahçede soğuğa dayanamaz . Bodrum daha güvenli ve sıcak. Ayrıca bugün geldi kapının önündeki ayakkabıları alıp kapının önünü yikamami resmen emretti. Çok sinir oldum . Bir kez uyarmıştım. Evime geldiğinde şunu şöyle yap bunu böyle yap dediğinde buraya kira ödediğimi istediğim gibi davranacağımı söylemiştim güzel bir üslupla. Ama hala devam ediyor. Nasıl uyarmalıyım tekrar?

İmtiyaz imtiyazı doğurur.
Sizin yapacağınızı düşündüğü için takılıyor kafasına göre.
Bir odayı halıflex kapayın komple köpek orada kalsın.
Diğer türlü emirlerinde de sert şekilde tepki gösterin.
Hiç sevmiyorum böyle şeyleri. Kendilerini merkez sanan gereksizleri

Temizlik hastasıymış. Koku eve siniyormus. Ben temizlik hastası değilim evim temizdir ama elimde toz bezi ile beklemem dedim. Canım istediği zaman yaparım temizliği kimse de bana şunu şöyle yap diyemez ben bi yetişkinim dedim. Hâlâ anlamazdan geliyor

Siz depozitoyu bunun için verdiniz, parkeler çizilirse çizilsin. Eve alın, hiç bir şey yapamaz.
Köpegim pitbull bodrumda kalması daha makul . Yavru olmasına rağmen çok kalıplı ve koltuğu sandalyeyi yer . Ama bahçeye çıkar demesi sinirimi ziplatiyor

Gözümde yaşlı biri canlandı. Genelde onlarda olur bu takıntılar.
Başka yere taşınma şansınız olur mu
Çünkü huylu huyundan vazgeçmez.
Sizi huzursuz ettiğiyle kalacak.
Yarında köpek çok havlıyor diyecek. Bahçeyi eziyor diyecek

Ben hakkımı çatır çatır savunduğum icin bana mi garip geliyor bu durumlar ama size soyle bir örnek verebilirim.

Bizim evin aspiratoru bozulmuştu. Ancak eski ve durup dururken olduğu için ev sahibinin yaptırması gerekiyordu. Söylemiş olmama rağmen pek sallamadılar. Biz balık yemeyi severiz onlarda hic sevmez, bir gün eve geldim annem dedi ki onların kızı balık kokusundan fenalaşmış ve hastanelik olmus. Balık pisirmememiz gerekiyormuş.

Ertesi gun çıktım yukarı dedim ki.
Merhaba x teyze, bundan boyle sey yapmaya karar verdim, artik sabahları bir liste hazırlayıp size onaya sunacağım. Eğer onaylarsanız o gece yemek pişirebilirim. Bunları soylerken once yuzume ne söylüyorum diye anlamsız baktı ve sonra idrak etti, sonra da kemkum etmeye başladı. Ona aspiratorun bozuk olduğunu bildiğini, kendi mutfagimda yemek yaparken kimseden izin almayacağımı, hemen bir aspiratör alıp kiradan keseceğimi söyledim ve indim aşağı. Anneme laf etmiş ama sallamadım, fişini verdim ve o tutar kirayı da eksik verdim. Yani demem o ki, ne kadar sessiz durursan o kadar tepene çıkarlar.

Evet . Kesinlikle diyecek belli. Ha deyince de ev bulunmuyor ama son çare çıkmak

O köpeği bodruma tık dediğinde tutmayacaktiniz evi. O da bir can ne demek bodrum. Hayvancagiz tek başına ne yapar orada.
3 saatte bir yanında oluyorum oyun oynatıyorum yemeğini suyunu kontrol ediyorum . Gündüz 3 kez çıkarıyorum ortalama 3 saat dışarda oluyoruz bazen daha uzun. Yerini de seviyor ama ilerde sorun olacak gibi . Yaz olsa zaten bahçede kulübede kalır ama bi havada dışarı koyamam

1. dert icin 1-2 odayi komple hali kaplatip köpegi eve alabilirsiniz.
2. dert icin ya tamam diyip bildiginizi okuyacaksiniz ya da elinizi belinize koyup cingar cikaracaksiniz.
Halı kaplatırsa halılar koku yapabilir ileriki zamanlarda hele ki yazın. Benim kedimde bile yaptı o sorunu istediğin kadar sil bir koku kalıyor halıda

Aynen benim ev de o durum. Dusakabin yok taktirin dedin kem küm ettiler el yıkama lavabosu zaten mide kaldırıyor. Duşa kabin taktirmiyosaniz evden cikcam dedim . Tamam dediler. Taktir kiradan kes dediler. Lavaboyu söz konusu dahi etmediler. Eve göre fiyat çok yüksek ama köpek için sabrediyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…