Güçlü bir köpekse o zaman bahçeyede izin vermez korkuyorum, cikamiyorum bahceye der. Kesinlikle haklısınız, köpeği duyunca o zaman baştan vermeyecekti evini. Birdaha tekrarlarsa bence eşiniz konuşsun belliki halden ve düzgün konuşmaktan anlamayan bir kadınPetekleri söker, parkeleri kaldırır diye korkuyor. Hakkı var benim kızım bunları yapacak güçte ama basta keşke vermeseydi evi
Herkese tekrar tekrar yazmak istemediğiniz şeyi ilk mesajınızda yazabilirsiniz o zaman. O mesajdan çıkan sonuç, hayvanın bodrumda yaşadığı. Haliyle okuyan da bunu sorgular. "Boş yapmayın" şeklindeki ergen atarlarınızı bana değil, ev sahibinize yönlendirin, belki işinize yarar.Hepinize sabırla tekrar tekrar yazarım sorun değil. Günde 3 kez ortalama 5 saat dışarıdayız. Ge her 3 saatte bir yanına giderim . Geceleri dışında , çünkü çok ağır uykusu var. Her gitmemde oyun oynarız kucağımda müzik dinletirim. Bodrumda ısıtıcı ,koltuk, halı ,oyuncak bütün eşyaları var . Bodrumda kalmasına can atan biri değilim. Ev sahibim sorun çıkardığı zaman ağlaya ağlaya taşıdım ve 3 gün boyunca ağladım. Yani boş yapmayın. Bu evden çıksam evin içine zaten alacağım. Ama köpeğin cinsini duyan ev vermiyor
Iki bahçe var biri benim onlar benim bahçeme gelmez ben onlarinkine gitmem .Güçlü bir köpekse o zaman bahçeyede izin vermez korkuyorum, cikamiyorum bahceye der. Kesinlikle haklısınız, köpeği duyunca o zaman baştan vermeyecekti evini. Birdaha tekrarlarsa bence eşiniz konuşsun belliki halden ve düzgün konuşmaktan anlamayan bir kadın
Kötü köpek yoktur, kötü sahip vardır. Nasıl eğitirseniz o yönde cevap alırsınızIyi de pitbul besliyorsunuz. Ben ev sahibi olsam asla istemezdim. Ki yasak zaten bu hayvani beslemek, evcil bi hayvan değil üstelik ölümle sonuçlanan bir çok olayda olmuş. Ve ev şahininiz mi kötü bu durumda
Ön yargıyla yaklaşan sizsiniz. Ne dememi bekliyordunuz?Herkese tekrar tekrar yazmak istemediğiniz şeyi ilk mesajınızda yazabilirsiniz o zaman. O mesajdan çıkan sonuç, hayvanın bodrumda yaşadığı. Haliyle okuyan da bunu sorgular. "Boş yapmayın" şeklindeki ergen atarlarınızı bana değil, ev sahibinize yönlendirin, belki işinize yarar.
Ayyy pitbull diye ne tatava yapmışlar. Sorunlu olan köpek değil sahiptir bunu anlamıyorlar insanlar. Senelerce Rott besledik. Hayatımda bu kadar kendini sevdirmeye meraklı bi köpek görmedim. Veterinere giderdik aşı olurken adamı öperdi. Veteriner bile bünün rott olduğuna emin misiniz siz derdi :) vefat etti maalesef. Ayrıca pitbull çocuk bakıcılığı yaparmış eskiden. Hem çenesi kuvvetli hem atik bi hayvan olduğu için bazı gerizekalılar dönüştürmeyi tercih etmiş. Şimdide hep benzer sebeplerle alındığı için hayvan vahşi olarak gözüküyor.Kopegin cinsini söyledim basta razıydılar sonra bunu dediler. Depozito almadılar.
Aşı karnesi, pasaportu ve aşıları tamamsa kimseye yasak değil. Ayrıca pitbul sizin korktuğunuz kadar korkunç bir canlı da değil. Çoğu insandan zeki, merhametli . Son olarak nasıl yetiştirirseniz öyle olur. Ön yargılarınızı bırakmanızı tavsiye ederim .
Bu evden bi an önce kurtulmayı ve eve almayı istiyorum . Yanına pug bir kardeş almayı istiyorum nasip olursaAyyy pitbull diye ne tatava yapmışlar. Sorunlu olan köpek değil sahiptir bunu anlamıyorlar insanlar. Senelerce Rott besledik. Hayatımda bu kadar kendini sevdirmeye meraklı bi köpek görmedim. Veterinere giderdik aşı olurken adamı öperdi. Veteriner bile bünün rott olduğuna emin misiniz siz derdi :) vefat etti maalesef. Ayrıca pitbull çocuk bakıcılığı yaparmış eskiden. Hem çenesi kuvvetli hem atik bi hayvan olduğu için bazı gerizekalılar dönüştürmeyi tercih etmiş. Şimdide hep benzer sebeplerle alındığı için hayvan vahşi olarak gözüküyor.
Ama Bodrum’da bakmayın bencede. Eşyalara oda spreyi sıkarsanız ısırmaya çalıştığı yerlere bi kere ısırır başka ısırmaz merak etmeyin. Hayvan tek başına kalmasın.
Benim de artık ilk kriterim olduEn buyuk sıkıntı ev sahibiyle aynı binada oturmak bence
Ev tutarken önceliğimiz hep ev sahibinin olmaması oldu
Coook çektik cooook
Valla Hayvanları koruma kanunu nün 14.maddesine gore gayet de yasak. Para cezası da mevcutmuş. Evsahibiniz şikâyet ederse gayet de o babayiğit çıkabilir karşınıza. Sizin güveniniz neye dayanıyor anlamadim?Aşı karnesi , pasaportu ve aşıları tamsa değil. Velev ki yasak , hangi babayiğit alabilir elimden?
Ayyy pitbull diye ne tatava yapmışlar. Sorunlu olan köpek değil sahiptir bunu anlamıyorlar insanlar. Senelerce Rott besledik. Hayatımda bu kadar kendini sevdirmeye meraklı bi köpek görmedim. Veterinere giderdik aşı olurken adamı öperdi. Veteriner bile bünün rott olduğuna emin misiniz siz derdi :) vefat etti maalesef. Ayrıca pitbull çocuk bakıcılığı yaparmış eskiden. Hem çenesi kuvvetli hem atik bi hayvan olduğu için bazı gerizekalılar dönüştürmeyi tercih etmiş. Şimdide hep benzer sebeplerle alındığı için hayvan vahşi olarak gözüküyor.
Ama Bodrum’da bakmayın bencede. Eşyalara oda spreyi sıkarsanız ısırmaya çalıştığı yerlere bi kere ısırır başka ısırmaz merak etmeyin. Hayvan tek başına kalmasın.
Eşim komutan ?Valla Hayvanları koruma kanunu nün 14.maddesine gore gayet de yasak. Para cezası da mevcutmuş. Evsahibiniz şikâyet ederse gayet de o babayiğit çıkabilir karşınıza. Sizin güveniniz neye dayanıyor anlamadim?
Komutanlar kanunları çiğneyebiliyor mu yani? HimmEşim komutan ?
Kopegin cinsini söyledim basta razıydılar sonra bunu dediler. Depozito almadılar.
Aşı karnesi, pasaportu ve aşıları tamamsa kimseye yasak değil. Ayrıca pitbul sizin korktuğunuz kadar korkunç bir canlı da değil. Çoğu insandan zeki, merhametli . Son olarak nasıl yetiştirirseniz öyle olur. Ön yargılarınızı bırakmanızı tavsiye ederim .
Haha tavrını koymuşsunDayansa da dayanmasa da orta yerinden yarilsa da çıkarmadım. Mayısa kadar bodrumdayız
Hulusi Akar' la mı evlisiniz?Eşim komutan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?