Evinize elinoğlunu annesi yokken soktuğunuza göre, sizde pek masum gelmedınız bana.. hep sapık diyorsunuz hem annesı yokken evınıze adamı alıyorsunuz?? Ne alaka..... “ bende acıkmıştım diyip içeri daldı adam” diyorsunuz:) kusura bakmayın ama komik geldi....
iki kere okudum mesajı yahuuu..şaka gibi :)zihniyetinize tüküreyim.
(ve KV_ banlanır)
iki kere okudum mesajı yahuuu..şaka gibi :)
Evinize elinoğlunu annesi yokken soktuğunuza göre, sizde pek masum gelmedınız bana.. hep sapık diyorsunuz hem annesı yokken evınıze adamı alıyorsunuz?? Ne alaka..... “ bende acıkmıştım diyip içeri daldı adam” diyorsunuz:) kusura bakmayın ama komik geldi....
Amiyane tabirle “kuyruk sallamış” konu sahibi dimiEvinize elinoğlunu annesi yokken soktuğunuza göre, sizde pek masum gelmedınız bana.. hep sapık diyorsunuz hem annesı yokken evınıze adamı alıyorsunuz?? Ne alaka..... “ bende acıkmıştım diyip içeri daldı adam” diyorsunuz:) kusura bakmayın ama komik geldi....
Boşver, canını sıkma hiç. Bu minvalde bir yorum gelmese şaşardım zatenSiz ne kadar terbiyesiz bir insansınız ya. Beni neyle itham ettiğinizin farkında mısınız? Lütfen uzaklaşın ve yorum yazmayın bana bir daha! Bu bana yazdığınız ikinci abuk yorum birincide alttan aldım ama sıktınız artık uğraşmayın benimle.
banlanmamış baba gibi duruyor ..ayy gülmem geldi..baba gibi duruyor deyince hahahahahzihniyetinize tüküreyim.
(ve KV_ banlanır)
Boşver, canını sıkma hiç. Bu minvalde bir yorum gelmese şaşardım zaten
Yazık
Yazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.
Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.
Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.
Biraz klişe olacak liseliler gibi ama nişanlım sizi görürse hoş karşılamaz yanlış anlar diye yapıştır cevabı bence. O zaman mesafesini bilir herhalde. Daha da yaklaşırsa söyle sevgiline bir güzel pataklasın. O ne be...Yazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.
Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.
Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.
Mesleğinle alakalı olabilir mi?
Psikolog bir arkadaşım komşusundan şikayetçiydi geçenlerde :)
Kadın da sürekli bir muhabbet etme, yaranma çabası. İşten dönüyorum yemek yapamamışsındır diye kapıda bitiyor elinde tabakla.
Bir zaman sonra bizim çocuğun da şu’su vardı ne yapacağımı bilemiyorum’lar laf arasına sıkışmış falan :)
Nişanlıyım diyen kıza böyle amele sümüğü gibi yapışmanın başka sebebini göremiyorum açıkcası. Yurtdışından dondu, öncesinde olan bir sıkıntısı yada şimdi uyum problemi yada bir hastalığı vs var da zamanla görüşmeler bedava terapiye döner diye mi umuyor anlamadım ki :)
O yaşta insanın ev sahibinin kızından daha önemli işleri yada daha yakın arkadaşları olması beklenir.
Ev sahıbının nıye ıyı davrandıgı bellı oldu .Bu devırde kımse kımseye oyle cıkarsız ıyılık yapmaz bazen parada almıyomus !!ogluna dusundugu ıcın tatlım yandın sen o evde o oğlanı almassan zaten kadın sana kötu davranmaya baslayacak !!!
KİBledim bu şahısı canım.Siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız ya. Beni neyle itham ettiğinizin farkında mısınız? Lütfen uzaklaşın ve yorum yazmayın bana bir daha! Bu bana yazdığınız ikinci abuk yorum birincide alttan aldım ama sıktınız artık uğraşmayın benimle.
Teyze seni oğluna almayı düşünüyo sanırım
Sabah poğaçalar geldi mi?
Anasi yolluyor bence de bariz bir sekilde oglunu almis gelmis seni ona gostermek icin, o da begenmis olacak ki cabaliyor kendince.. kusura bakmayin ama iyi niyet goremiyorum annesiyle sert bir sekilde konusun her seyi anlatin sonra oģlana da sert bir sekilde karsilik verin laftan anlamiyorlarsa evi degistirin tacize girer bu ya.. nisanli bir insana neden musallat olurlar ki anlamiyorum cok sinir oldum.
Sevgili Asto, BEnim önerim şu en kırmadan böyle olur bence,
:Teyzecim, grçen ailem ile görüşüyordum. Laf lafı açtı sizden konuştuk oğlunuzun geldiğini falan söyledim, ailem bu durumdan rahatsız oldular.. Kızım senin başın bağlı oğlan abi gibi düşünmüştür ama çevremiz ve bizim için hoş değil nişanlın da hoşlanmaz konuş teyze ile burası Türkiye başı bağlı kıza abilşğe gerek yok dediler dersen belki..
yorumları okumadan yazıyorum
belli ki size ilgisi var
ve ben nedense çok tatlı buldum
Bence hanim teyzeniz size bosu bosuna iylik yapmamis taaa ogrencilik yillarindan benim oglana yakisiri kafasina koymus ara ara yoklamis bos birakmamis yahu ne kadar samimi olursa olsun en cok ev sahibi kiraci kahve icer ki o bile olmuyor pansiyoner degilsiniz ayni apt bile yasamiyormussunuz misal oglunu yaninda tanistirmak icin getirmek nedir sizce ???en cok sokakta tesaduf gorup tanisilir ozellikle bir tanistirma varsa bekar oglana kismet aramasi vardir ha sen olmazsin kardesin olur veya kuzeni vs vardir dusuncesi
Hafta sonu aile arasi yuzuk takacagiz diye haber yayip iki gun kardesinle anne babanin yanina git donustede parmagina bir alyans gecir (eger resmi nisan yoksa )yoksa senin hanim teyze cok yonlendirir oglanda anlamazliga vurarak cok biter dibinde
Astoria nin resmi aile arasi yapildimi bilmiyorum ailesininde bilip uygun gordugu uzun sureli bir iliskiyide nisanli olarak tanitiyor insanlar zaten garanti yuzuk takacagiz birkac aya mantigiyla
Teyze eger oyle bir durum oldugunu caktiysa veya oyle zannediyorsa israri o yuzdendir kizi 1000 ister 1 kisi alir misali hatta bazi tipler nasil
Aldik bak diye basari olarak gorupte israrcida olabiliyor manyakmi ariyorsun coook
Kesinlikle manyak cok
Ev sahibi hakkinda bende aynisini dusunuyorum
Aileler tanisacakti ama son durum nedir bilmiyorum bende
Astoria sekerim seni bekliyoruz :) aydinlat bizi
Bazı durumlarda kira almaz demişsin. Bundan dolayı yüz almislar.Bazi insanlar kendine gebe birakmayi sever.Bu konuda hic taviz verme.Herkese mesafeli ol.Direkt adamin yuzune soyle sizi evimde agirlayamam diye.
Teyze de kibar değilmiş. Bir daha konuşun. Yine anlamazlıkan gelirse, “babam veya erkek arkadaşım görürse kavga çıkar, karakolluk oluruz. Ben size söylemiş olayım da sorumluluk benden çıkmış olsun. Bundan sonrası sizde. Ben kişisel olarak da rahatsız oluyorum. Abim olsa bu kadar karşıma çıkmaz” deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?