bence ev sahiben buraya üye
Nisanli oldugunu biliyor ya aklima kardesin geldi direk. Alttaki yapiskan komsumun erkek versiyonu oldugu icin ayri bir gicik oldum, parcalayasim geliyor da bazen19 yaşında ama kardeşimle pek muhatap olmuyor. Evet biraz tepki göstereceğim de bugün göremedim. Normalde sabah dibimde biterdi ama gelmedi bugün.
Nisanli oldugunu biliyor ya aklima kardesin geldi direk. Alttaki yapiskan komsumun erkek versiyonu oldugu icin ayri bir gicik oldum, parcalayasim geliyor da bazenBu tipler terslenmekle de duzelmiyor,insllah sen basarirsin
Hayatim istemek baska hirs yapmak bambaska birsey hirsin icinde ofke duygusuda var goz gormez yani o el opmeyi emaneti tontis yasini basini almis bir teyze olmasi dusunsel olarak saglikli oldugu manasina gelmez ki sen benden iyi bilirsin sen degil ama sizi genel begenipte iyi aileler iste kardes kuzen minvalindende dusunmus olabilirYapılmadı kuşum, yazın olacak söz gibi. Teyze erkek arkadaşımı tanıyor, muhabbetleri var. Hatta erkek arkadaşımla evlerimiz sapa olduğu için "Astoria size emanet teyzecim" diye elini falan öper. Bu kadar şuursuz olabilirler mi ya ana oğul bilmiyorum ki...
.
Yazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.
Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.
Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.
Geçen akşam gelmesinden rahatsız olduğumu, kız kardeşimin genç bir kız olarak evde olduğunu falan söyledim.
Hayatim istemek baska hirs yapmak bambaska birsey hirsin icinde ofke duygusuda var goz gormez yani o el opmeyi emaneti tontis yasini basini almis bir teyze olmasi dusunsel olarak saglikli oldugu manasina gelmez ki sen benden iyi bilirsin sen degil ama sizi genel begenipte iyi aileler iste kardes kuzen minvalindende dusunmus olabilir
Aklima gelen bir diger ihtimalde oglan okudu geldi duzen lazim hayatini kurmasi vs acaba sizinle duygusal bag kurdugu icin bise yapamiyor ama evdende cikmanizimi istiyor cocuk oraya gecsin diye hani biktirip kacirma gibi
Bu zamanda isine yakin ev velinimet 15 dk yol trafikte 1 saat onun icin gaza gelme hirsla kalkip zararla oturma derim
Eve gelince kapiyi acmayin evde oldugunuzu farketsede acmayin calip calip gitsin mevzusunu yaparsa misafire musait degildik demekki herkesin dinlenmeye hasta olup yatmaya hakki var heralde diye acik acik de bir hafta uykundan feragat et ise yarim saat erken git yarim saat gec gel rutin saatini kapida beklemek icin tutturamasin kopegini 3,5 gun kardesin cikartsin olduda karsilastin direk yorgun bikkin takil guleryuz gostermek zorunda degilsin teyzeyede normal davran teyzecimli essek degilse oglan uzaklasir yaza kadar idare et yuzugu takinca rahata erersin kizmak hot zot demek durduk yere sana ziyan bu zamanda gemisini yuruten kaptan
Eve kapiya gelme olayini coz yeter o kisim cok cirkin
Soğuk davranın, gelirse işim var deyin, kızdırmamadan ama... Yani birincil olarak vereceğiniz hissiyat "önemsememe" olmalı. Kızarsanız o da hoşuna gidebilir bu tiplerin. Bir de nişanlınız mı sevgiliniz mi bilemedim (iki ayrı yerde iki ayrı tanım kullanmışsınız o yüzden) onun için de dalar, elinden alamayız diye düşünmeyin, tecrübe ile sabittir, nerede böyle olduğunu düşündürttüren erkek varsa onlar böyle olaylar karşısında daha pısırık ve umursamaz olurlar, yani işin o kısmını dert etmeyin. %100 böyle çıkıyor o normalde "saldırgan" potansiyeli taşıyan erkekler, neden bilmem
Bir de nacizane tavsiye, kız kardeşinizi bahane etmeyin böyle bir mevzuuda, hele ki "genç bir kız" falan deyip aklına karpuz kabuğu kaçırmayın çocuğun. Sonuçta sizing söyledikleriniz ve yorumlarınız bu kişi için "sapık" tarsi yorumlar... Bir anda size kızıp ya da başka sebeple zihninde tetiklenip kız kardeşinize sarmasın aman Allah :/
Anliyorum ben seni tabiki kolay degil en basiti nakliye bile butce sarsan mevzu tavsiyem sakin ol tepkisiz ol soguk ol himm iii biii cinsi kisa cevaplar yaptigi yere kadar yapsin birmuddet sonra anlarYa aynen dediğin gibi yani cidden bu ev benim için velinimet bir de çok alıştım yani normalde bu evi satsa alamam mesela ama oturunca çok rahat, uygun bir ev. Kardeşimin okuluna yakın, benim işyerime yakın, eskiden benim okuluma da yakındı. O yüzden kötü olmak da istemiyorum, bu zamanda düzgün ev, düzgün komşu bulmak zor. Bir de bekarlara ev verilmiyor bu ülkede ya, öğrenciyken kaç ev sahibinin yanından ağlaya ağlaya çıktığımı bilirim ne imalarda bulunmuşlardı tek başıma ev tutacağım diye. Bu teyze de biraz öyle davranmıştı ama sevmişti beni, ailemi de getirip tanıştırınca okey vermişti ve kiracılığımdan beri hiç üzmedi beni. Şu an belki yeni ev arasam öyle olmaz ama hiç cesaretim yok. Kapıya gelme olayını yüzüne söyledim, orada bile 1000 kez özür dileyerek lafa tutmaya çalıştı vır vır. Ama yolda önümü kesip lafa tutmaları bitmedi. Bugün gelmedi şansıma.
Anliyorum ben seni tabiki kolay degil en basiti nakliye bile butce sarsan mevzu tavsiyem sakin ol tepkisiz ol soguk ol himm iii biii cinsi kisa cevaplar yaptigi yere kadar yapsin birmuddet sonra anlar
Ne kadar uzatabilirki elbet bir ise giricek arkadas edinecek birakir size sarmayi sen sinirleri alinmis gibi olmayi basar yeter yada yuzugu erkene al ha 3 ay once ha 3 ay sonra tak kurtul:)))
Biraz iyimser bir görüş olacak ama yurt dışında büyümüş anlaşılan o yüzdende biraz daha rahattır yani. Kimseyi de tanımadığı için sizi kafa dengi görüp vakit geçirmek istemiş olabilir
Annesiyle konuşsanız olmaz mı?
"Nişanlım biraz asabi,oğlunuzda iyi niyetli muhakkak ama bu durum nişanlımı rahatsız ediyor,sorun yaşanmaması adına siz konuşsanız oğlunuzla,kırgınlik olmadan çözsek bu durumu"vb bir cümle kursanız.
Belki oğluna ayar verir biraz.
Ayarsız sevgiliyi terk edin. Aşırı tepkili insanlar sizi yorar.Yazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.
Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.
Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.
Şimdi denk gelmezde bir süre laf edeceğinizi biliyor gibi.Keşke öyle olsa ama çok cins ya hareketleri. Yurt dışında büyümemiş orada master mı yapmış ne şimdi de dönmüş. Neyin ne olduğunun farkındadır gayet. Dingil ya.
İlk oğlanla sonra ev sahibim olacak annesiyle konuşmayı planlıyorum. Oğlanı da bugün göremedim şansıma, o kadar diyeceğim lafları hazırlamıştım oysaki.
Ayarsız sevgiliyi terk edin. Aşırı tepkili insanlar sizi yorar.
Ya çocuk belli ki size karşı ilgili. Sevgiliniz olduğunu da dusunmuyor veya varsa bile rekabet iyidir diyor herhalde bilemiyorum. Ama böyle sizinle ilgilenen birini uzaklaştırmak için mevcut sevgili ile 1-2 gözükmek çoğu zaman yeterlidir. Aşırı tepki verilecek bir durum değil bu.
Yurtdisinda yasayan biri olarak diyorum ki hic kotu bir niyeti yoktur.
Okadar tantana kafa yormak bosuna yani
Cocuk icin baya uzuldum. Bosuna gunahina girildi burda.
Sizleride anliyorum..bizim millette sapik vs cok. Bazi seyler normal karsilanmiyor yanlis anlasiliyor. Ama siz baya yanlis anlamissiniz. Cocuk sevgilinizle bile tanisiriz demis yani. Kendi kendinize kurmussunuz baya..
nişanlın gelsin sabah erkenden bir kaç gün sizde kalsın köpeği gezdirmeyede birlikte çıkın iki gün sonra nişanlın bu olayı kendi fark ederse çok daha büyük tepki verir bu kadar yüzü nerden buldu der en basiti, yada aileni çağır kalsınlar birkaç gün.
ayrıca amaaan nişanlın tartaklasın 2 dk nolucak TR ayarına dönmüş olur çocukkafa hala yurtdışında heralde iki höd zöd hemen fabrika ayarına döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?