Bence kardeşin için de seninle yakınlık kurmaya çalışıyor olabilir bak bu yorumumu hafife alma
Kadın sizi ya da kardeşinizi oğluyla yakıştırıp uzun vadeli yatırım yapmış sanırım, bugüne dek iyi davranmaları falan hep bu sebepten gibi hissettim.
Evinize elinoğlunu annesi yokken soktuğunuza göre, sizde pek masum gelmedınız bana.. hep sapık diyorsunuz hem annesı yokken evınıze adamı alıyorsunuz?? Ne alaka..... “ bende acıkmıştım diyip içeri daldı adam” diyorsunuz:) kusura bakmayın ama komik geldi....
Hoşgeldin Nihat Doğan.
Sizin mesaj daha komik vallahi. Elin adamı tabi ki girmesin eve de, konu sahibinin zaten sıkıntı ettigi konu bu; adamın zorla ve istenmediğini bildiği halde girmesi ve etrafında dolanıp durmasi. Siz neresinden baktınız olayın?
Bilinçli yorumlar bunlar. Burda bile 2 taraf oluşsun diye yırtınıyorsunuz. Hesapta siz inançlı ve bagnaz kesim, konu sahibi rahat kesim. Yazık size. Vallahi yazık. Çok ucuz olmuş bu.
Valla ne yalan soyliyim nisanli olmasaniz belkide sizinde bu hosunuza gidicekti. Ev sahibinizide iyi bir insan olarak anlatiyorsunjz cunku.. yani durum boyleyken sapiklik olmuyor bence bu.. yani sanirm yuzuk olaylarida yok belkide şansiniz denemek istiyor israrla.. ama gercekten istenmiyorsa asla evime giremez.. neyse o cevabi alir hic kimse babamin oglu degil sonucta.. yani en azindan bukadar konu uzerinde durmamis olurdunuz.. yaninzdan gecerken slm vermeden gecin gidin birakin o versin .. bohle boyle zaten anlicaktir ama kibarlik yapilinca belki ona guzel geliyor..
Sen daha iyi bilirsin kuzumSiz ne kadar terbiyesiz bir insansınız ya. Beni neyle itham ettiğinizin farkında mısınız? Lütfen uzaklaşın ve yorum yazmayın bana bir daha! Bu bana yazdığınız ikinci abuk yorum birincide alttan aldım ama sıktınız artık uğraşmayın benimle.
Anliyorum sizi bu cok sinir bozucu biseuy ama evinizin eşiginden girmeye hakki bile yok girmeye calissada kapiyo kapaymalisiniz ki anlasin.. bide kontratinjz yokmi oyle kolay degil kiraci cikartmak heleki ev sahibi tarafindan sorun varsa asla cikartmaz sikayet etmeniz yeterli delil olur. Bence ev sahibi diye artik izin vermeyin. Neyse o ev sahibi diye istedigi zaman eve girmeye hakki yok. Lutfen kendinizi bukadr uzmeyin evinize almayin sokakta bakmayin yeterli. Kadina yine slm verin o baskaGidebilirdi bilmiyorum. Ama sevdiğim bir erkek arkadaşım var, kendisine de üstüne basa basa nişanlıyım diye söylüyorum, evden git nişanlım gelecek diyorum buna rağmen yaptığı artık sapıklığa ve tacize giriyor. Çünkü ben kendimi rahat hissetmiyorum, durumdan rahatsızım. Kibar davranmam ev sahibim için, direkt sert çıkışırsam kadın bana defolun çıkın evimden diyebilir malumunuz bu da pek kolay bir şey değil yıllardır kiracısıyım, birden tekme tokat kovularak ev değiştiremem.
Sen daha iyi bilirsin kuzum
Ama biz bu hatunun durumuna halk dilinde kiskanclik diyoruz
Aslinda yasamak istedigi hayati yasayan bir kadini gorunce onu suclayan , canini acitmaya calisan kadin tiplemesi
Engelle gitsin , kibledik zaten hepimiz
Anliyorum sizi bu cok sinir bozucu biseuy ama evinizin eşiginden girmeye hakki bile yok girmeye calissada kapiyo kapaymalisiniz ki anlasin.. bide kontratinjz yokmi oyle kolay degil kiraci cikartmak heleki ev sahibi tarafindan sorun varsa asla cikartmaz sikayet etmeniz yeterli delil olur. Bence ev sahibi diye artik izin vermeyin. Neyse o ev sahibi diye istedigi zaman eve girmeye hakki yok. Lutfen kendinizi bukadr uzmeyin evinize almayin sokakta bakmayin yeterli. Kadina yine slm verin o baska
Yahu sakin olsana :) haklisin kizmakta ama inan degmezValla mecbur kalmasam ailemle yaşardım ne güzel böyle manyaklarla uğraşmazdım, bir evi kendi başıma çekip çevirmezdim. Ben de meraklısı değilim yani ama ailemden uzakta bir oturttuğum düzen var ve kimse kurduğu düzen böyle abuk bir sebep yüzünden bozulsun istemez. Elimden geldiğince kazasız bir şekilde durumu kurtarmayı amaçlıyorum. Yoksa ben de bilirim sevgilime durumu anlatıp üzerine salmayı. Hayret bir şey.
Çok doğru bir yorum olmuş bende 10 gündür çocuk parkına gidemiyorum köpeğini gezdiren bir tip sürekli etrafımızda oğlum köpekten korkuyor diyorum hala çocuğa köpeğini sevdirmeye kalkıyor ki oğlum çok sokulgan canayakın herkesle konuşan bir çocuk olmasına rağmen adamla asla konuşmuyorYahu sakin olsana :) haklisin kizmakta ama inan degmez
Boyleleri hep var olacak , gorme duyma
En nefret ettigim insan tipi , laftan anlamayanÇok doğru bir yorum olmuş bende 10 gündür çocuk parkına gidemiyorum köpeğini gezdiren bir tip sürekli etrafımızda oğlum köpekten korkuyor diyorum hala çocuğa köpeğini sevdirmeye kalkıyor ki oğlum çok sokulgan canayakın herkesle konuşan bir çocuk olmasına rağmen adamla asla konuşmuyor
Kardesin kac yasinda?Ona asiliyor olabilir mi? Bence tersle hic kibar konusma.Ev sahibinle aran niye bozulsun ki,adam dibinden ayrilmiyor tabiki haddini bildireceksin.
19 yaşında ama kardeşimle pek muhatap olmuyor. Evet biraz tepki göstereceğim de bugün göremedim. Normalde sabah dibimde biterdi ama gelmedi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?