ev sahibinin evden çıkarması

Başkasına kiraya verse öfkenizi anlarım ama boş eve bu kadar öfke fazla. Adamın kızının da kendi hayatı var. Belki çocukların okulunu ayarlayamadı, belki iş durumunu ayarlayamadı, usta bulamadı. Belki evin boyası yapılmaya, tadilata başlandı komşunuz fark etmedi. Şuan için ortada bir yalan yok. Bu öfke neye ve kime?

Çocuğun okulunu değişsin istemiyorsanız, yakın yerde ev bulabilirsiniz. Kiracı olduğunuz eve fazla bağlanmışsınız. Neticede size ait değil. Hayat bu her zaman farklı zorluklar çıkıyor karşımıza ama bana eski ev sahibine öfkenizi fazla geldi.

Biz de evimizi satın aldığımızda birkaç ay taşınmadık. Çünkü ev bizim keyif bizim. Mülkü kendisinde olan birisine beni çıkartın, şimdi neden hemen taşınmadın diyemeyiz ki.
Kendince sebepleri vardır. Belki büyük bir tadilata gireceklerdir, onu ayarlıyorlardır. İsterse bir sene boş tutar, bin tane sebep olabilir yani. Direkt yalan söylüyor diyemeyiz. Siz niyet okuyorsunuz resmen, hatanız burada.

Bir tanidigim ayni sekilde kiracisini cikardi, baskasina kiraya verdi, mahkemeden ceza bile alsam kārdayim demisti. Bir mulku 1 yillik kira sozlesmesi ile kiraya verirken cesitli sekillerde kiracinizin 11 sene o evde oturabilecegini ongormek lazim.

Farzedelim ki ev sahibi kizim oturacak diye yalan soyledi. Bu yalani soylemek icin iki sebebi olabilir sadece. 1: Daha yuksek bedele baskasina kiralamak 2: Lanet olsun verecegi kiraya, evi bos tutsam kira almasam bundan daha iyi diye dusunecek kadar kiraciliginizdan memnun olmamak. Ariza cikaracaginizi tahmin ettigi icin de bu yalana basvurmak. Eger soyledigi yalansa ihtimaller bunlar. Ev bos. Ustelik yuksek kira teklif etmenize ragmen sizi cikarmislar. Demek ki derdi kira degil. Geriye 2. Secenek kaliyor.

yada her sene bu kadar yüksek zam yapınca bir sorun çıkacağını düşündü.

6 yıldır çıkarmayan adam sizi keyfi evim bos dursun kiracım ciksin diye çıkarmamıştır ev ile bag kurmanızi da anlayabilirim bir yere kadar ama fazla abartıyorsunuz yurt dışında kiraci Türkiye de evimi kiraya vermiş biri olarak söylüyorum adam disarisan duvarları söküp takmıyor dur zaten denk gelmediğiniz bir saat diliminde tadilat her gün yavas yavas ilerliyor da olabilir adam malının hesabını sizede vermek zorunda değil zaten ev sizin olmadığı için mecbur çıkacaktıniz bir gun ve mecbur taşınma masrafi yapacaktiniz evi kendine aitmiş gibi davranan kiracilara gıcık oluyorum

en son 39.000 ödedim
Eğer bu rakamla evden çıkarıldıysanız cidden ev kiraya vermeyi düşünmüyordur. Kirayı artırmayı teklif etmişsiniz ona rağmen kabul etmediklerine göre ya ev Etilerde ya da cidden kiraya vermeyi düşünmüyorlar. Bence evin peşine düşmeyi bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…