- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
İyi niyetli olmadığı bundan bile belli ya bide kendini mağdur göstermeye çalışıyoTabii ki, diyo ya 3 krşlul dava açıp uğraştırıcam
En doğru yorum bu oldu.Kadının aldatılmasının bu konuyla ne ilgisi var? Ben de evin peşine düşmesini haksız buldum ama başka bir yarasını kanatmak ayıp gerçekten.
Farzedelim ki ev sahibi kizim oturacak diye yalan soyledi. Bu yalani soylemek icin iki sebebi olabilir sadece. 1: Daha yuksek bedele baskasina kiralamak 2: Lanet olsun verecegi kiraya, evi bos tutsam kira almasam bundan daha iyi diye dusunecek kadar kiraciliginizdan memnun olmamak. Ariza cikaracaginizi tahmin ettigi icin de bu yalana basvurmak. Eger soyledigi yalansa ihtimaller bunlar. Ev bos. Ustelik yuksek kira teklif etmenize ragmen sizi cikarmislar. Demek ki derdi kira degil. Geriye 2. Secenek kaliyor.eğer kızım oturacak denildiyse ve oturmuyorsa bu yalandır. kızım oturacak deyip biz çıktıktan sonra kızı otursaydı zaten kimsenin sesi çıkmazdı ama ortada yalan var.
kimse kimsenin hiçbir şeyini düşünmek zorunda değil fakat yalan söyleyerek kimsenin düzenini bozmalarını uygun bulmuyorum.
ben konuyla ilgili bilgi almak için yazdım kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değiliz :) umarım yaşadığımı yaşamazsınız. sağlıklı günler dilerim
Siz kimsiniz de kendimi mağdur göstermeye çalışacağım yaa hahahahhaha vallaha çok komiksinizİyi niyetli olmadığı bundan bile belli ya bide kendini mağdur göstermeye çalışıyo
yada her sene bu kadar yüksek zam yapınca bir sorun çıkacağını düşündü.Farzedelim ki ev sahibi kizim oturacak diye yalan soyledi. Bu yalani soylemek icin iki sebebi olabilir sadece. 1: Daha yuksek bedele baskasina kiralamak 2: Lanet olsun verecegi kiraya, evi bos tutsam kira almasam Bundan daha iyi diye dusunecek kadar kiraxiliginizdan memnun olmamak. Ariza cikaracaginizi tajmin ettigi icin de bu yalana basvurmak. Eger soyledigi yalansa ihtimaller bunlar. Ev bos. Ustelik yuksek kira teklif etmenize ragmen Sizi cikarmislar. Demek ki derdi kira degil. Geriye 2. Secenek kaliyor.
olur mu bir konuda haksız olduğum düşünülüyorsa her konuda bel altı vurulabilir :)) allah büyük.Kadının aldatılmasının bu konuyla ne ilgisi var? Ben de evin peşine düşmesini haksız buldum ama başka bir yarasını kanatmak ayıp gerçekten.
6 yıldır çıkarmayan adam sizi keyfi evim bos dursun kiracım ciksin diye çıkarmamıştır ev ile bag kurmanızi da anlayabilirim bir yere kadar ama fazla abartıyorsunuz yurt dışında kiraci Türkiye de evimi kiraya vermiş biri olarak söylüyorum adam disarisan duvarları söküp takmıyor dur zaten denk gelmediğiniz bir saat diliminde tadilat her gün yavas yavas ilerliyor da olabilir adam malının hesabını sizede vermek zorunda değil zaten ev sizin olmadığı için mecbur çıkacaktıniz bir gun ve mecbur taşınma masrafi yapacaktiniz evi kendine aitmiş gibi davranan kiracilara gıcık oluyoruminsanlar mı tuhaf ben mi tuhafım gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
konuyu açtım şaşkınlık içinde yazılanları okuyorum. insanlar yalanı normalleştiriyor demek ki hayatlarının her alanında yalan konuşulabilir.
6 yıl oturdum gerçekten bütün hayatımı o eve göre yoluna koydum, istedikleri her kiraya tamam dedik sırf bu yüzden, şimdi yalanla dolanla insanların düzenlerini bozmalarını kabullenemiyorum ben. kızı oturacaksa tabi ki insanların kendi evi ama oturmayacaksa ben neden bu kadar eziyet çektim taşınırken? neden o kadar masraf yaptım?
Ne kadar zama yapti seneden seneye ? Fiyat konusunda alan ve veren anlasmis ise sorun olmazyada her sene bu kadar yüksek zam yapınca bir sorun çıkacağını düşündü.
en son 39.000 ödedim6000 tl kiraya 4 yılda her sene %100 yüz zam yapınca 12000 24000 48000 oluyor. Merak ettim, ne kadar kira öderken çıkarıldınız?
hep ikiye katladık. son ödediğim kira bedeli 39.000Ne kadar zama yapti seneden seneye ? Fiyat konusunda alan ve veren anlasmis ise sorun olmaz
Yok canım başkasının evini kendi evi gibi sahiplenen siz kadar değilimSiz kimsiniz de kendimi mağdur göstermeye çalışacağım yaa hahahahhaha vallaha çok komiksiniz
tabi nasıl istersenizMahkemeleri böyle içi boş işler için meşgul etmeyin.
siz baya iyisiniz bu boş yapma işlerinde ya helal olsunYok canım başkasının evini kendi evi gibi sahiplenen siz kadar değilim
Eğer bu rakamla evden çıkarıldıysanız cidden ev kiraya vermeyi düşünmüyordur. Kirayı artırmayı teklif etmişsiniz ona rağmen kabul etmediklerine göre ya ev Etilerde ya da cidden kiraya vermeyi düşünmüyorlar. Bence evin peşine düşmeyi bırakın.en son 39.000 ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?