- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Bel altı olacak ne var Allah aşkına abartmakta üstünüze yok. Takıksınız bu kadar basit. Boşandıysanız evet boşandım derdiniz. Aynen konunun bunla alakası yok. Çökecekmişsiniz adamın evine ama yapamamışsınız içinizde dert olmuş.sizinle olan konu evden çıktı. saygısızsınız! konu bambaşkayken bel altı vuracak kadar belli ki karakteriniz oturmamış. inancınız vardır yoktur bilemem beni de hiç ilgilendirmez ama siz bugün bu yazdığınızı bir hemcinsinize bu kalp kırıklığını yaşattığınızı unutmayın ben sizi allaha havale ediyorum. belki boşandım siz ne biliyorsunuz? sabahtan beri ahkam kesiyorsunuz ya insanların hayatlarında ne olduğunu bilemezsiniz diye. her neyse ben buraya yıllardır neden uğramadığımı şimdi anladım, sabahtan beri o kadar insanla fikir ayrılığı yaşadım ki bu çok normal ama siz tekrar ediyorum saygısızsınız.
Ne yaptıki üye size Allah’a havale ettiniz? Annemin evi boş başka şehirde 14 yıldır. 12 yıl altta oturanın sesi çıkmadı. Kişisel doğalgazlı. Geçen yıl aradı . Kendi evi onun da. Neymiş biz evi kullanmadığımız için camları vs açmadığımız için doğalgaz yakmadığımız için yatak odası duvarı küflenmişkarmaya inanın hanımefendi. şimdi bunu yazdınız ya sakın unutmayın bu mesajı ve benim canımı ne kadar acıttığınızı. sizi allaha havale ediyorum
E boşandıysan niye kırılıyorsun anlamadımaldatılan benim, boşanan benim. bir kadının aldatıldığını burada paylaşmasını tekrar hatırlatan yorum sahibi. insanları bel altı vuramazsınız. vuruyorsanız karmayı bekleyeceksiniz.
ben size nasıl ilerlediğini söyleyeyim büyük konuşmada buna dahil, ben aldatırım eşim aldatmaz dedikten 1 hafta sonra aldatıldığımı öğrendim. şimdi siz bir insanın kalbini böyle kıracaksınız ve öylece kalacak hiç sanmıyorum
konu ev değil sizinle tekrar ediyorum hani şuan yaptığınız saygısızlığı çeviriyorsunuz ya. takık veya değilim szin burada bana hakaretleriniz benim zerre kadar umurumda olmaz.Bel altı olacak ne var Allah aşkına abartmakta üstünüze yok. Takıksınız bu kadar basit. Boşandıysanız evet boşandım derdiniz. Aynen konunun bunla alakası yok. Çökecekmişsiniz adamın evine ama yapamamışsınız içinizde dert olmuş.
Yalani sevmiyor konu sahibi kocasi soylerse o baska kocasina dava actimi acabaKafayı ev sahibine taktığınız kadar sizi aldatan kocanıza da taktınız mı çok merak ettim. Eve çöken kiracılara gıcığım da birazcık.
Beklesin birkaç ay. Baktı kızı tasinmiyor da başkasına kiraya veriyor. O zaman açabilir dava. Ayrıca siz niye bu kadar sinirlendi biz ev sahibi siz misinizBaşkasına kiraya verilmemiş, neyin davasını açacak, tadilat yapılacak usta belliyoruz, kredi çekip yaptırıcaz bank bekliyoruz dese ne diyebilir?
Siz de konu sahibinin avukatısınız heralde?Beklesin birkaç ay. Baktı kızı tasinmiyor da başkasına kiraya veriyor. O zaman açabilir dava. Ayrıca siz niye bu kadar sinirlendi biz ev sahibi siz misiniz
ne yaptı? bundan 5 yıl önce aldatılmışım, zorlu süreçlerden geçmişim boşanmışım. zorlu süreçlerden geçmem de hiç sorun değil. aldatılmışım. gitmiş hiç işi yok belli ki eski konulardan aldatıldığım konuyu bulmuş bel altı vuruyor.Ne yaptıki üye size Allah’a havale ettiniz? Annemin evi boş başka şehirde 14 yıldır. 12 yıl altta oturanın sesi çıkmadı. Kişisel doğalgazlı. Geçen yıl aradı . Kendi evi onun da. Neymiş biz evi kullanmadığımız için camları vs açmadığımız için doğalgaz yakmadığımız için yatak odası duvarı küflenmiş12 yıldır küflenmedi de son 2 yılmı küflendi bu mübarek? Boş evin doğalgazını mı yakayım? Ya yangın vs çıksa kimse oturmuyor. her hafta o şehire gidip camları mı açayım? Sonra anladım amacı başka. Daha çok doğalgaz yakıyor ya üst yanmadığı için. Satalım ya da kiraya verelim istiyor. Vermiyorum. Buyursun mahkeme orada. İki üsttekinin de çatısı yok . Ona da toplanıp çatı yaptırsınlar o zaman. Herkes kendini pek bi uyanık sanıyor.
Gidin bı oapatya çayı falan için. Böyle bir konuya bu kadar sinirlenme iz normal değil . Az bı sakinSiz de konu sahibinin avukatısınız heralde?
Ben gayet sakinim, siz beni biriyle mi karıştırdınız?Gidin bı oapatya çayı falan için. Böyle bir konuya bu kadar sinirlenme iz normal değil . Az bı sakin
Onu okumadım. Böyle olduysa ayıp edilmiş . Bu konuda haksızsınız. Diğer konular karıştırılmamalı . Burada da haklısınız.ne yaptı? bundan 5 yıl önce aldatılmışım, zorlu süreçlerden geçmişim boşanmışım. zorlu süreçlerden geçmem de hiç sorun değil. aldatılmışım. gitmiş hiç işi yok belli ki eski konulardan aldatıldığım konuyu bulmuş bel altı vuruyor.
bi kendinize gelin ya insanlarla fikir ayrılığı yaşarsınız hayatın kanunu bu ama insanlara bel altı vuramazsınız bu kadar mı sevgisizsiniz
muzdaripgelin,ben karşınız da oturuyor olsam muhtemelen buraya yazdığınız gibi yazmak yerine " arkadaşım boşver şu insanlarla zaman harcama" tarzında ılıman bir şekilde yaklaşırdınız ama ekran olunca karşınızda sanırım böyle oluyor.
burada olay ne biliyor musunuz? sürü psikolojisi. daha önce da giriyordum bu siteye ki çok da güzel arkadaşlıklarım var sosyal medyadan takipleştiğim. fakat bir de bir konuya 2 kişi olumsuz - olumlu yorum yaptı mı diğerleri peşinden geliyor.Beklesin birkaç ay. Baktı kızı tasinmiyor da başkasına kiraya veriyor. O zaman açabilir dava. Ayrıca siz niye bu kadar sinirlendi biz ev sahibi siz misiniz
Ben kendi evini yaptırırken, boyası kalmıştı en son 6 aya yakın usta bekledim, sinirden deli oldum ama yapacak birşey yok bulamadık kimseyi ..insanlar kolay sanıyor, belki kızının tayini çıkacak belki başka birşey bekliyor...bizim karşı apartman geçen yıl kiracıyı çıkarttı evi tadilat yaptıracağım, kendim taşınacağım diye adam daha bu yıl anca başladı tadilataUsta bulmak kolay degil gerçekten
Banyoyu değiştirecegim usta ekime kadar gelemem gelemem doluyum dedi :)
sevgili muneHanımlar,
konu sahibi ve yorum yazan herkes bir sakin olsun lütfen.
muzdaripgelin,
evlilik hayatımın 18 yılı kiracılıkla geçti, 18 yılda 8 ev değiştirdim, kiminde 2 yıl oturduk kiminde 6 ayda çıktık, yeri geldi İstanbul’un kar altında olduğu Ocak ayının ortasında öncesinde hiçbir uyarı ikaz yapılmadan üstelik evi satıyorum ama sizi de mağdur etmeyeceğim denildiği halde 15 gün içinde evi boşaltın ihtarnamesiyle çıkarıldık.
Kötü ev sahiplerim kadar iyileri de oldu, helalleşerek ayrıldığımız ev sahiplerim var Allah gani gani rahmet eylesin onlarabu kadar detayı sizi anladığımı anlatmak için veriyorum.
Evet kiracılık zordur, iyi ev sahibiyle de karşılaşırsınız kötü ev sahibiyle de ama sizi çıkaran ev sahibi için peşin peşin yalan söylüyor önyargısına kapılmamalısınız, kızım oturacak deyip çıkardıysa zaten istese de şu an kızından başka kimseyi oturtamaz 2-3 yıl kadar da başkasına kiraya veremez, yalan söylüyor mu söylemiyor mu hüküm vermeniz için çok erken, tadilat dediğiniz şey ha deyince olmuyor hele bu mevsimde usta bulmak zor, kızı kiracı olduğu evi hemen tahliye edemiyordur, bakın sizde taşındınız nakliyesi evin peşinatı vs hemen ayarlanamıyor, ki zaten maddi olarak zorlayıcı bir şey olduğu için kiracılara evi boşaltmak için süre veriliyor, komşunuzdan haber alıyorsunuz diye okudum, şayet komşunuz sizi gaza getiriyorsa onun aklına uymayın, bugün gelir sizi gazlar yarın eski ev sahibinize sizin dedikodunuzu yapar.
sevgili muneHanımlar,
konu sahibi ve yorum yazan herkes bir sakin olsun lütfen.
muzdaripgelin,
evlilik hayatımın 18 yılı kiracılıkla geçti, 18 yılda 8 ev değiştirdim, kiminde 2 yıl oturduk kiminde 6 ayda çıktık, yeri geldi İstanbul’un kar altında olduğu Ocak ayının ortasında öncesinde hiçbir uyarı ikaz yapılmadan üstelik evi satıyorum ama sizi de mağdur etmeyeceğim denildiği halde 15 gün içinde evi boşaltın ihtarnamesiyle çıkarıldık.
Kötü ev sahiplerim kadar iyileri de oldu, helalleşerek ayrıldığımız ev sahiplerim var Allah gani gani rahmet eylesin onlarabu kadar detayı sizi anladığımı anlatmak için veriyorum.
Evet kiracılık zordur, iyi ev sahibiyle de karşılaşırsınız kötü ev sahibiyle de ama sizi çıkaran ev sahibi için peşin peşin yalan söylüyor önyargısına kapılmamalısınız, kızım oturacak deyip çıkardıysa zaten istese de şu an kızından başka kimseyi oturtamaz 2-3 yıl kadar da başkasına kiraya veremez, yalan söylüyor mu söylemiyor mu hüküm vermeniz için çok erken, tadilat dediğiniz şey ha deyince olmuyor hele bu mevsimde usta bulmak zor, kızı kiracı olduğu evi hemen tahliye edemiyordur, bakın sizde taşındınız nakliyesi evin peşinatı vs hemen ayarlanamıyor, ki zaten maddi olarak zorlayıcı bir şey olduğu için kiracılara evi boşaltmak için süre veriliyor, komşunuzdan haber alıyorsunuz diye okudum, şayet komşunuz sizi gaza getiriyorsa onun aklına uymayın, bugün gelir sizi gazlar yarın eski ev sahibinize sizin dedikodunuzu yapar.
Ev ev sahibine ait olduğu için hiçbirşey yapamazsınız .Sizi çıkartıp başka kiracı soksaydı hakkınız olurdu ama bu durumda bir hakkınız yok.Önünüze bakın .uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)
sizin güzel fikirlerinize tavsiyelerinize ihiyacım var.
6 yıldır kiracı olduğumuz ev sahibimiz kızım oturacak diyerek bizi evden çıkardı. kirayı arttırmayı vs teklif ettik fakat kabul etmedi, bizde dava açmasını söyledik. arabulucu ile resmiyete döküldü ve net bir şekilde kızım oturacağı için evi boşaltmamızı istediğini bildirdi. bir süre verdi ve sürenin sonunda avukatları bize sürekli mesaj attı ne zaman boşaltıyorsunuz evi diye. buraya kadar bir sorun yok.
fakat biz taşınalı 2 ay olmasına rağmen eve ne oturan var ne tadilat var ne bir hareketlilik var. biz bu durumda bir şey yapabilir miyiz?
6000 tl kiraya 4 yılda her sene %100 yüz zam yapınca 12000 24000 48000 oluyor. Merak ettim, ne kadar kira öderken çıkarıldınız?çıkarmak isteyebilir ama yalan söyleyemez, ben bişey söylemek istiyorum sizler yalan konusunu nasıl bu kadar kolay kabullenip normalleştiriyorsunuz. siz annesinizdir veya gelecekte anne olacaksınızdır çocuklarınıza yalanın normal bir şey olduğunu mu anlatıyorsunuz benim çok garibime gitti kusura bakmayın.
kiramız sanırım bundan 4 yıl önce piyasanız çok altında kalmıştı KENDİMİZ bir görüşme talep edip o dönem 1250 tl olan kirayı 6000 tl ye çıkardık. ve devamında her yıl millet tefe tüfeye göre zam yaparken biz %100 zam yaptık
Demek ki ev sahibinin başkasına da kiraya verme düşüncesi yok, yani sizin yalan söyledi demenizi gerektirecek bir şey yok şu an, genelde tayinlerin olduğu yaz döneminde okullar açılmadan aranır kiralanır evler, kaldı ki çoğu ev sahibi memura verir evini, şu an boştur tadilata başlayamamışlardır, bu mevsimde usta bulunamıyor adam bu hafta gelirim diyor sizi sallıyor haftalarca gelmiyor, kızı da kirada olduğu evi hemen boşaltamamıştır, nasıl ki sizin kendinize göre planlarınız var, onların da kendilerince bir planı programı vardır.sevgili mune
yakın arkadaşımla aynı sitedeyiz ve sadece 1 defa geçen gün eve kimsenin taşınmadığını konuştuk :)
Evi tahliye kararı olmaksızın tahliye etmişsiniz haliyle yeniden kiraya verme yasağı gündeme gelmez. Evi başkasına dahi kiraya verse başvurabileceğiniz hiçbir hukuki yol bulunmuyor.uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)
sizin güzel fikirlerinize tavsiyelerinize ihiyacım var.
6 yıldır kiracı olduğumuz ev sahibimiz kızım oturacak diyerek bizi evden çıkardı. kirayı arttırmayı vs teklif ettik fakat kabul etmedi, bizde dava açmasını söyledik. arabulucu ile resmiyete döküldü ve net bir şekilde kızım oturacağı için evi boşaltmamızı istediğini bildirdi. bir süre verdi ve sürenin sonunda avukatları bize sürekli mesaj attı ne zaman boşaltıyorsunuz evi diye. buraya kadar bir sorun yok.
fakat biz taşınalı 2 ay olmasına rağmen eve ne oturan var ne tadilat var ne bir hareketlilik var. biz bu durumda bir şey yapabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?