- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Kafayı ev sahibine taktığınız kadar sizi aldatan kocanıza da taktınız mı çok merak ettim. Eve çöken kiracılara gıcığım da birazcık.çok net aslında ama siz anlamamakta ısrarcısınız. "kızım oturacak" kelimesi bence yeterli devamında oturmuyorsa ortada yalan vardır
Ben de size şunu söyleyeyim. Yuzde yüzde emin değilim ama yüzde 99 böyle olduğunu biliyorum.ailevi durumu derken? kanunlardan haberiniz var mı bilmiyorum fakat benim konuyu buraya yazmam da ki sebep belki bir avukata denk gelir veya başına gelmiştir birilerinin fikir alırım diyeydi.
ama size açıklayayım hayatınızın bir bölümünde lazım olur, arabulucuya gitmelerini istememizin sebebi zaten işi resmileştirmek eğer kızları oturmayacaksa beni çıkarmaya hakları yok. her ay kiraları düzenli bir şekilde ödeniyor, evlerinde hiç bir hasar yok, kiraya her yıl %100 zam yapılıyor. yani beni çıkarmaları için ellerinde bir sebep yok ama çıkarıyorlarsa da kızım oturacak diyerek kızlarının oturması gerekiyor.
yorum beğenmemezlik değil aslında durum.Bulabilirsin ben yorum beğenmemezlik yapıp hıhhh bilmiyorsan konuşma yhaa demiyorum ciddi anlamda takıntılı olabilirsin
karmaya inanın hanımefendi. şimdi bunu yazdınız ya sakın unutmayın bu mesajı ve benim canımı ne kadar acıttığınızı. sizi allaha havale ediyorumKafayı ev sahibine taktığınız kadar sizi aldatan kocanıza da taktınız mı çok merak ettim. Eve çöken kiracılara gıcığım da birazcık.
Hayır henüz yalan yoktur ortada. Eğer kızı yerine başkası oturmaya başlar ise o andan itibaren yalan sözlemiş olur ve kanunen siz de dava açmaya hak kazanırsınız.çok net aslında ama siz anlamamakta ısrarcısınız. "kızım oturacak" kelimesi bence yeterli devamında oturmuyorsa ortada yalan vardır
Hasbinallahçok net aslında ama siz anlamamakta ısrarcısınız. "kızım oturacak" kelimesi bence yeterli devamında oturmuyorsa ortada yalan vardır
İşiniz gücünüz yok milletin evine mi çökeceksiniz, size ne kardeşimuzun bir aradan sonra herkese merhaba :)
sizin güzel fikirlerinize tavsiyelerinize ihiyacım var.
6 yıldır kiracı olduğumuz ev sahibimiz kızım oturacak diyerek bizi evden çıkardı. kirayı arttırmayı vs teklif ettik fakat kabul etmedi, bizde dava açmasını söyledik. arabulucu ile resmiyete döküldü ve net bir şekilde kızım oturacağı için evi boşaltmamızı istediğini bildirdi. bir süre verdi ve sürenin sonunda avukatları bize sürekli mesaj attı ne zaman boşaltıyorsunuz evi diye. buraya kadar bir sorun yok.
fakat biz taşınalı 2 ay olmasına rağmen eve ne oturan var ne tadilat var ne bir hareketlilik var. biz bu durumda bir şey yapabilir miyiz?
Yahu burası öyle bir yer değil yanlış yerde beklenti içindesin herkes çevresine söyleyemediğini söylüyor sapık gibi milleti takip ediyorsun ki evet adamın evi sahiplenmen tuhaf arabulucuya gidilmiş allah bilir ne kadar sürdü süreç 3 güne mi çıktın evdenyorum beğenmemezlik değil aslında durum.
bir konuda bilgimiz varsa konuşuruz - yazarız fikir alışverişi yaparız fakat bilgimiz yoksa sırf can sıkıntısından insanlara laf edemeyiz.
şimdi gelen yorumlar da şöyle olsaydı " arkadaşım yapacak hiç bir şey yok adamın evi hukuken bi hakkın yok" eyvallah
fakat gelen yorumlar " adamın evini sen kimsin de sahipleniyorsun - seni ilgilendiren bir durum yok ister çıkarır ister oturtur - adamla birlikte para mı verdin" şeklinde olunca sağlıklı iletişimden uzak oluyor ki hepinize cevap verirken çok çok sakin bir şekilde yazdım kimseye kızmadım sinirlenmedim.
üslup her şeydir bu hayatta.
ben karşınız da oturuyor olsam muhtemelen buraya yazdığınız gibi yazmak yerine " arkadaşım boşver şu insanlarla zaman harcama" tarzında ılıman bir şekilde yaklaşırdınız ama ekran olunca karşınızda sanırım böyle oluyor.
Aldatan koca karma başkasını vuracak dimi çok mantıklıkarmaya inanın hanımefendi. şimdi bunu yazdınız ya sakın unutmayın bu mesajı ve benim canımı ne kadar acıttığınızı. sizi allaha havale ediyorum
Edebilirsin tabiki. Asla birinin evine çökmem öyle biri değiliz eşimle birlikte bu konu net. Aldatma olayına gelince onu da Allah bilir. Kimse başına ne geleceğini bilemez. Sıkıntı sizin olmayan bir evi bu kadar takıntı yapmanız. Ayrıca ev sahibi çıkın denilince hemen çıkılmaz lafınız nasıl bir karakterde olduğunuzu gösteriyor zaten.karmaya inanın hanımefendi. şimdi bunu yazdınız ya sakın unutmayın bu mesajı ve benim canımı ne kadar acıttığınızı. sizi allaha havale ediyorum
Ya zaten aportta evden bi haber gelse de koşturup başlarına bela olsam diye bekleyen biri nasıl ahlaktan iyi niyetten bahsediyor mesela? Hiç kendisini görmüyorEdebilirsin tabiki. Asla birinin evine çökmem öyle biri değiliz eşimle birlikte bu konu net. Aldatma olayına gelince onu da Allah bilir. Kimse başına ne geleceğini bilemez. Sıkıntı sizin olmayan bir evi bu kadar takıntı yapmanız. Ayrıca ev sahibi çıkın denilince hemen çıkılmaz lafınız nasıl bir karakterde olduğunuzu gösteriyor zaten.
Az yiyin de avukata sorun o zaman.yorum beğenmemezlik değil aslında durum.
bir konuda bilgimiz varsa konuşuruz - yazarız fikir alışverişi yaparız fakat bilgimiz yoksa sırf can sıkıntısından insanlara laf edemeyiz.
şimdi gelen yorumlar da şöyle olsaydı " arkadaşım yapacak hiç bir şey yok adamın evi hukuken bi hakkın yok" eyvallah
fakat gelen yorumlar " adamın evini sen kimsin de sahipleniyorsun - seni ilgilendiren bir durum yok ister çıkarır ister oturtur - adamla birlikte para mı verdin" şeklinde olunca sağlıklı iletişimden uzak oluyor ki hepinize cevap verirken çok çok sakin bir şekilde yazdım kimseye kızmadım sinirlenmedim.
üslup her şeydir bu hayatta.
ben karşınız da oturuyor olsam muhtemelen buraya yazdığınız gibi yazmak yerine " arkadaşım boşver şu insanlarla zaman harcama" tarzında ılıman bir şekilde yaklaşırdınız ama ekran olunca karşınızda sanırım böyle oluyor.
Neden?çıkın deyince zaten çıkılmaz
Yok istiyor ki hep kendinin haklı olduğunu söyleyelim. Birde 5 kuruşluk dava açacakmışYa zaten aportta evden bi haber gelse de koşturup başlarına bela olsam diye bekleyen biri nasıl ahlaktan iyi niyetten bahsediyor mesela? Hiç kendisini görmüyor
Tabii ki, diyo ya 3 krşlul dava açıp uğraştırıcamNeden?
Uğraştırmak için mi?
Yalan olduğunu önce bir görseydinizhayır kızları evli kendi ev kirası yüksek olduğu için bizi çıkarıp kızı oturacaktı.
bilmiyorum ya insanlarla bakış açım çok ters düştü. farklı bir şehir de benim de evim var yıllardır da aynı kiracım oturuyor ev ne durumda gidip bakmadık bile her ay kiramı yatırıyor eve de güzel baktığını söylüyor tamam. kirada şuan o tarafta 25.000 civarıyken benim kiracım 13.000 e oturuyor. kimseye de eziyet etmeyi kendimde hak görmediğim için evden çıkın diye yalanlar uydurmuyorum
sizinle olan konu evden çıktı. saygısızsınız! konu bambaşkayken bel altı vuracak kadar belli ki karakteriniz oturmamış. inancınız vardır yoktur bilemem beni de hiç ilgilendirmez ama siz bugün bu yazdığınızı bir hemcinsinize bu kalp kırıklığını yaşattığınızı unutmayın ben sizi allaha havale ediyorum. belki boşandım siz ne biliyorsunuz? sabahtan beri ahkam kesiyorsunuz ya insanların hayatlarında ne olduğunu bilemezsiniz diye. her neyse ben buraya yıllardır neden uğramadığımı şimdi anladım, sabahtan beri o kadar insanla fikir ayrılığı yaşadım ki bu çok normal ama siz tekrar ediyorum saygısızsınız.Edebilirsin tabiki. Asla birinin evine çökmem öyle biri değiliz eşimle birlikte bu konu net. Aldatma olayına gelince onu da Allah bilir. Kimse başına ne geleceğini bilemez. Sıkıntı sizin olmayan bir evi bu kadar takıntı yapmanız. Ayrıca ev sahibi çıkın denilince hemen çıkılmaz lafınız nasıl bir karakterde olduğunuzu gösteriyor zaten.
aldatılan benim, boşanan benim. bir kadının aldatıldığını burada paylaşmasını tekrar hatırlatan yorum sahibi. insanları bel altı vuramazsınız. vuruyorsanız karmayı bekleyeceksiniz.Aldatan koca karma başkasını vuracak dimi çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?