ev sahibinin evden çıkarması

çok net aslında ama siz anlamamakta ısrarcısınız. "kızım oturacak" kelimesi bence yeterli devamında oturmuyorsa ortada yalan vardır
Kafayı ev sahibine taktığınız kadar sizi aldatan kocanıza da taktınız mı çok merak ettim. Eve çöken kiracılara gıcığım da birazcık.

Ben de size şunu söyleyeyim. Yuzde yüzde emin değilim ama yüzde 99 böyle olduğunu biliyorum.
Kiraci mahkeme kararı ile çıktıktan sonra bu hakka sahip oluyor. Yani siz resmiyete dökünce bir sey olmuş olmuyor.

Konunuza yorumunda söyle ki ,onlar da durumlarını ayarlıyor olabilir. Benim ablam da kiracisini çıkarttı. Zamanında çıkmadığı için, olumsuz durumlar yaşadı. Çıktığında ise iş işten geçmişti. Suan 1 sene oldu hala evine yerlesemedi.

Yani bazı ev sahipleri haksızlık yapiyor olabilir ama bazı kiracilar da çok haksızlık yapıyor.

İnsan bazı durumlarda vicdanını sorgulamalı. Siz zam teklif etmişsiniz, maddi olsa sorun kabul ederlerdi.

Artik önünüze bakın, sınırlarınızı bozmayın.

Bulabilirsin ben yorum beğenmemezlik yapıp hıhhh bilmiyorsan konuşma yhaa demiyorum ciddi anlamda takıntılı olabilirsin
yorum beğenmemezlik değil aslında durum.
bir konuda bilgimiz varsa konuşuruz - yazarız fikir alışverişi yaparız fakat bilgimiz yoksa sırf can sıkıntısından insanlara laf edemeyiz.
şimdi gelen yorumlar da şöyle olsaydı " arkadaşım yapacak hiç bir şey yok adamın evi hukuken bi hakkın yok" eyvallah
fakat gelen yorumlar " adamın evini sen kimsin de sahipleniyorsun - seni ilgilendiren bir durum yok ister çıkarır ister oturtur - adamla birlikte para mı verdin" şeklinde olunca sağlıklı iletişimden uzak oluyor ki hepinize cevap verirken çok çok sakin bir şekilde yazdım kimseye kızmadım sinirlenmedim.
üslup her şeydir bu hayatta.
ben karşınız da oturuyor olsam muhtemelen buraya yazdığınız gibi yazmak yerine " arkadaşım boşver şu insanlarla zaman harcama" tarzında ılıman bir şekilde yaklaşırdınız ama ekran olunca karşınızda sanırım böyle oluyor.

Kafayı ev sahibine taktığınız kadar sizi aldatan kocanıza da taktınız mı çok merak ettim. Eve çöken kiracılara gıcığım da birazcık.
karmaya inanın hanımefendi. şimdi bunu yazdınız ya sakın unutmayın bu mesajı ve benim canımı ne kadar acıttığınızı. sizi allaha havale ediyorum

çok net aslında ama siz anlamamakta ısrarcısınız. "kızım oturacak" kelimesi bence yeterli devamında oturmuyorsa ortada yalan vardır
Hayır henüz yalan yoktur ortada. Eğer kızı yerine başkası oturmaya başlar ise o andan itibaren yalan sözlemiş olur ve kanunen siz de dava açmaya hak kazanırsınız.

Hasbinallah
Kizim oturacak demis adam. Sizin ciktiginiz hafra gelecek dememis. Evi baskasina vermemiş. Ev su an bos duruyor. Belki tadilata baslayacaklar, belki baska islerini ayarlayip oyle gececekler.

Siz ciktiniz diye apar topar girmek zorunda degiller ki. Sizin derdiniz uzum yemek degil, bagciyi dovmek.

Size " evi bosalttiginiz ay temizlik yapip girecekler" mi dedi insanlar? Alti ustu iki ay olmus, nasil takinti yaptıysaniz.

Kiradan baska eve kiraya cikarken bekleme lüksünüz olmaz ama kendi evine girecek olan insan isterse uc ay sonra girer. Buna bir sey diyemezsiniz ki.

İşiniz gücünüz yok milletin evine mi çökeceksiniz, size ne kardeşim

Yahu burası öyle bir yer değil yanlış yerde beklenti içindesin herkes çevresine söyleyemediğini söylüyor sapık gibi milleti takip ediyorsun ki evet adamın evi sahiplenmen tuhaf arabulucuya gidilmiş allah bilir ne kadar sürdü süreç 3 güne mi çıktın evden

karmaya inanın hanımefendi. şimdi bunu yazdınız ya sakın unutmayın bu mesajı ve benim canımı ne kadar acıttığınızı. sizi allaha havale ediyorum
Edebilirsin tabiki. Asla birinin evine çökmem öyle biri değiliz eşimle birlikte bu konu net. Aldatma olayına gelince onu da Allah bilir. Kimse başına ne geleceğini bilemez. Sıkıntı sizin olmayan bir evi bu kadar takıntı yapmanız. Ayrıca ev sahibi çıkın denilince hemen çıkılmaz lafınız nasıl bir karakterde olduğunuzu gösteriyor zaten.

Ya zaten aportta evden bi haber gelse de koşturup başlarına bela olsam diye bekleyen biri nasıl ahlaktan iyi niyetten bahsediyor mesela? Hiç kendisini görmüyor

Az yiyin de avukata sorun o zaman.

Sizin yine iyi bakın, ben geçen sene bu zamanlar oturduğum ev satıldığı için ve alan kişinin başka evim yok, ben oturacağım ve zor durumdayım dediği için 15 gn içinde boşalttım evi çünkü ben de ev bulmakta zorlanacaktım o süreçte. Taşındığım evle aramda bir sokak var ve ben evi boşalttıktan iki üç hafta sonra kiralık ilanını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü ki ben oturduğum üç sene zarfında hiç huzur görmedim bu evde, bir buçuk sene sonra ev sahibi olarak anlaştığımız kişi evi ben aldım bundan sonra yeni ev sahibiniz benim diye kapıya dikildi ve bir buçuk sene sonra da sattı zaten. Neyse hayrını görmeyin deyip bitirdim olayı, şu anda oturduğum evde huzurluyum en azından. Kimsenin evine de çökmek gibi bir düşüncem olmadı hiçbir zaman.

Yalan olduğunu önce bir görseydinizEv kiraya verilmemişşşşşşşş verilmemiş

sizinle olan konu evden çıktı. saygısızsınız! konu bambaşkayken bel altı vuracak kadar belli ki karakteriniz oturmamış. inancınız vardır yoktur bilemem beni de hiç ilgilendirmez ama siz bugün bu yazdığınızı bir hemcinsinize bu kalp kırıklığını yaşattığınızı unutmayın ben sizi allaha havale ediyorum. belki boşandım siz ne biliyorsunuz? sabahtan beri ahkam kesiyorsunuz ya insanların hayatlarında ne olduğunu bilemezsiniz diye. her neyse ben buraya yıllardır neden uğramadığımı şimdi anladım, sabahtan beri o kadar insanla fikir ayrılığı yaşadım ki bu çok normal ama siz tekrar ediyorum saygısızsınız.

Bence takip edin. Eski mahallenizde illa ki sevdiğiniz guvendiğiniz birileri vardır. Eğer ki başka bir kiracı tasınırsa şikayet hakkınız var diye biliyorum. Yasalar belli. 6 yılda normalde sizi cıkaramaz başka durum yoksa. Bu şekilde çıkarıyorsa ve yalansa bence sizin de hakkınız var. Tasınmak, hele ki cocukla hiç kolay değil.Eğer başka bir kiracı bulursa avukata danısabilirsiniz

Aldatan koca karma başkasını vuracak dimi çok mantıklı
aldatılan benim, boşanan benim. bir kadının aldatıldığını burada paylaşmasını tekrar hatırlatan yorum sahibi. insanları bel altı vuramazsınız. vuruyorsanız karmayı bekleyeceksiniz.
ben size nasıl ilerlediğini söyleyeyim büyük konuşmada buna dahil, ben aldatırım eşim aldatmaz dedikten 1 hafta sonra aldatıldığımı öğrendim. şimdi siz bir insanın kalbini böyle kıracaksınız ve öylece kalacak hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…