Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam da bir gece kulak ağrısı diyr acile gittik bir antibiyotik bir de ağrı kesici damlaları verdiler (ikisi de damla ) ve ertesi gun akşam geçti ağrı,ilk damladan sonra işte .kulak ağrısı için randevu bulamıyorsanız acile gidin tavsiye ederim

İşte siz birikim yapmamayı tercih ettiniz diye birikim yapıp ev alan insanları ihtiyacı yok zam yapmasın demeye hakkınız yok.

Uygun bi yere gidilsin deniliyorda uygun yer kalmamış ki bugün asgari ücret zamlı hali ile 5500 , 3500 kirayı da herkes uygun görmüş ordu gibi küçük bir şehirde konu sahibi için demiyorum da ülkenin yarısı asgari ücretli çalışan kalan 2 bin de faturalara gider bu adam ne yiyecek be içeçek tabi ki bunun sorumlusu ev sahipleri değil fakat barınma gideri en temel gider ve en başta onun halledilmesi gerekiyor

Yalnız konu sahibi 15-20 senelik evli, çocuğu üç yaş civarında. İkisi de öğretmen.
Şunu da ekleyelim.
İşte siz birikim yapmamayı tercih ettiniz diye birikim yapıp ev alan insanları ihtiyacı yok zam yapmasın demeye hakkınız yok.
Zam yapmasın demedim ki ya. En azından 3000 olaydı. Yani %50 oluyordu. %80 koydu biraz

Ben acile götürmem çünkü adı üstünde acil. Acil olmayan durumda acile gitmem. Ayrıca acikde pediatrist olmuyor her zaman. Çocuk doktoru mesela sık antibiyotik vermez mesela .

Ülkenin halinden en memnun olan kesim asgari ücretli kesim yalnız . Bizlere de dışarda kahve içmeyin, tatile gitmeyin falan diye tavsiye veriyorlar sağolsunlar

Ben acile götürmem çünkü adı üstünde acil. Acil olmayan durumda acile gitmem. Ayrıca acikde pediatrist olmuyor her zaman. Çocuk doktoru mesela sık antibiyotik vermez mesela .
Kullandık geçti,size ne vermişler peki ?
Gece kulak ağrıyorsa gidilir tabiki de
Gittiğimiz yer çocuk acil.Kimse kimseye mani olmuyor.Kirik çıkık değil oralar

Aynen öyle. Etraftaki kiralara baktık. O kadar kötü evler 3000-3500.Asgari ücretli ne yapsın

Eksi atanlar, beğenmek zorunda değilsiniz ki.Biriniz de çıkıp bir 4 yas çocuğu aylık masraf listesi yapmıyorsunuz ki..biri yapsın da ikna olayım nereye harcamiuormusum göreyim

Tek tek nasıl listelenir ki bu. Mesela çocuklar olmasa bı sandviç yapıp günü gecirebilirsiniz ama çocuk olunca yumurtasından etine herşeyine dikkat ediyorsunuz. Tabi bu yemek eve yapılıyor çocuğa Özel değil o yüzden kalem kalem bunu nasıl hesaplayacaksiniz. Benim mutfak masrafim 6 binden çok çok yüksek tabiki çocuklar sayesinde ama bunu kalem kalem nasıl listeleyebilirim durdum düşündüm bulamadım :) aylık 1000 lira benzin masrafim olur okula git gel uzak olmamasına rağmen ve 1000 lira da spora gidiyorlar bunu net ayirabiliyorum ama geri kalan zor. Sabah kırdığım beş yumurtadan üçünü çocuklar yedi deyip üç yumurtayı mi listeye alacagim :)

Kullandık geçti,size ne vermişler peki ?
Gece kulak ağrıyorsa gidilir tabiki de
Kanda enfeksiyon çıkmayınca sadece kulakta tıkanıklık görülünce kulaktaki tıkanıklığı açması için damla verildi. Antibiyotik oğlum toplamda beş senelik ömründe en fazla üç kere kullanmıştır. Çünkü ilaçsız çözüm arayan bir doktoru var.

Ben çocuğa Özel masrafı istiyorum.Oylr mutfağa kadar taksiye kadar hesaplayıp mi 6000 diyor diyenler anlamsdim

Yani aynı şey verildi

Kocaelideyim Bize deniz de var yakında ben orayı tercih ediyorum ama oraya gitmek bile dünya para tutmaya başladı. Fırsatçı da olsan olmuyor olmuyor
Ben de Kocaeli deyim ve deniz berbat bizim burada , girilecek gibi değil

Çocuğu da mecburen temiz bir yere götürmem gerekiyor. En yakın temiz plaja götürüp getirmek de bedava değil .

Şimdi halk plajına girin derler diye korkuyorum

Ben çocuğa Özel mastafi istiyorum.Oylr mutfağa kadar taksiye kadar hesaplayıp mi 6000 diyor diyenler anlamsdim

Tabiki de öyle diyoruz. Sonuçta bunlar çocuğa harcanıyor özel başka ne olabilir. Onlara ayrı yemek yapmıyoruz ama çocuklar olunca kat kat artıyor mutfak masrafı. Benim hastane masrafim olmuyor çünkü özel sigorta yaptırdım. E okula git gel benzin parası kıyafet parası. Kursa gidiyor çocuklar. Herşey masraf. Emin olun 6 bini de geçiyordur.

Ne iş yapıyorsunuz karı koca
ben bu ornekler icin dogru kisi degilim benim bilgilerimin bir anlami yok o yuzden. ben alintiladigim mesajin sahibi istedigimiz standartlarda 3 fiyat bulabilecegini soyledigi icin yazdim cevap bekliyorum

Eksi atanlar, beğenmek zorunda değilsiniz ki.Biriniz de çıkıp bir 4 yas çocuğu aylık masraf listesi yapmıyorsunuz ki..biri yapsın da ikna olayım nereye harcamiuormusum göreyim
E kaç kere yapıldı eski msjlara dönün kaç liste var ama sizin ya özel harcamalarınız var ya birikim yapıyorsunuz ya özel durumlarınız var. Aksi takdirde çocuğunuza üzülmeye başladım.

yani dedigim gibi yapacak bir sey yok sirf kiraci asgari ucretli diye ev sahibinden evini ederinin cok cok altinda kiralamasi beklenemez. tabi bir noktaya kadar yardimci olunur. bu arada konu sahibinin evi yanlis hatirlamiyorsam deniz manzarali dubleks. 3500 uygun yani. degilse de kucuk sehirde kiralari bilmiyorum ama artis bana makul geldi.

Ben çocuğa Özel masrafı istiyorum.Oylr mutfağa kadar taksiye kadar hesaplayıp mi 6000 diyor diyenler anlamsdim
Yahu benim çocukların yediği meyveyi ben yemiyorum ne demek ne mutfağı. Demekki senin kız birşey yemiyor ya da sen almıyorsun. 6000 e tabi ki mutfak masrafı da dahil. Dondurma almadın mı hiç sen bu yaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…