Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 senesi dolmuş. Bahsettiğiniz konu geçerli değil burada.

5 yıl dolunca dava ilemi yeni kira belirlenebiliyor yoksa direk kendimi artırıyor.

Yasal. Çünkü beş sene üstü kiracı. O yeni kiracılar için %25 sınırı. Konu sahibini ve eski kiracıları kapsamıyor.

Benim kiracima yasa geregi yüzde 25 yaptık 2.yılı doldu zaten uygun kiraya vermistim. Suan o sitedeki ev kiraları 5.500 6bin civarı benim aldıgım kira 2.350 bir demir bas masrafi ciksa su zamlardan dolayi tum kira ona gider hersey cok artti cunku.

siz herhalde ev sahipleriyle beraber calisip kazandiniz o yuzden mi mallarina ortak olmak istiyorsunuz
Kesinlikle haklisiniz bi asansor degisti gecen yil 500 500 bir yil demir bas odedim. Simdi birsey yenilense o 500 bin olur hersey zamlandi kira o oranda zamlanamadi.

Adam sadece oturdugunuz ev icin en az 6-7 bin TL’sini vergiye verecek yani sizin 2 kira bedeliniz eline gecmeyecek bile.

Calisip kendimize aldigimiz evde kiraci piskince hak iddia ediyor.

Bu devirde mulk sahibi olup kiraya vermek akil isi degil. Vallahi degil.

Aleykum selam.

Gecen su patlamis evde sicaksu tamir ettirdim ama parkeler mahvolmus kiraci degisicegi zaman o parkeyide degisicez. Bi kombi bozulsa nasil bir masraf. O kiralar oyuncak oldu su zamlardan sonra. Rabbim herkesi ev sahibi etsin bende evimi kiraya verdim baska ilde kiradayim ama su durumda eski kiracisi olan ev sahipleride madur

5 yil dolunca direk istenilen zam mi yapiliyor. Yoksa mahkemeyemi veriliyor. Daha 3 yil var gerci 5 yil olmasina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…