En başta öyle yapacaktık aslında sonra ne olduysa madem çıkıyoruz alalım bari oldu ama o da olmayacak gibiBen olsam şu dönemde ev almam. Kiraya çıkmanız mantıklı gibi
Bir yandan öyle diyoruz bir yandan daha ne kadar çıkabilir ya düşerse kafasındayım ben bilemiyorum 70 m2 eve 600.000 istiyorlarAlabiliyosanız zorlayın alın. 3 senede 3 katına çıktı fiyatlar.
Valla o paraya küçük bi şehirden kral bi ev alabilirsiniz. Madem öyle yapın orayı kiraya verin. O kira size destek olsun.En başta öyle yapacaktık aslında sonra ne olduysa madem çıkıyoruz alalım bari oldu ama o da olmayacak gibi
Bir yandan öyle diyoruz bir yandan daha ne kadar çıkabilir ya düşerse kafasındayım ben bilemiyorum 70 m2 eve 600.000 istiyorlar
Evet bu da mantıklı aslında eşimin arkadaşı da elinizdeki parayı bankaya koyun gelen parayla kiranızı ödeyin demiş onu da düşünüyoruz şuan en azından istediğimiz gibi bir ev bulana kadarValla o paraya küçük bi şehirden kral bi ev alabilirsiniz. Madem öyle yapın orayı kiraya verin. O kira size destek olsun.
Bence bi bakın evlere. Düzce'de 450.000'e 135m² civarı çok güzel bi daire planı inceledim. Yine o mahallenin diper yakasında kuzenim 135.000'e 2+1 120m² daire aldı şimdi asla 350.000'den aşağı satılmaz.Evet bu da mantıklı aslında eşimin arkadaşı da elinizdeki parayı bankaya koyun gelen parayla kiranızı ödeyin demiş onu da düşünüyoruz şuan en azından istediğimiz gibi bir ev bulana kadar
Amin sağolun. Bizim de korkumuz bu. Çünkü elimizde ki peşinat aslında iyi bir miktar ama ev fiyatlarına bakınca devede kulak kalıyor hiç değeri kalmadı paranınAllah başka sıkıntı vermesin. Krediler daha da yükselicek ekonomi daha da dibe vurucak bunu göze alarak hareket ederseniz daha iyi olur gibi geldi bana. Çok fazla borç yükünün içine girmeden sizi zorlamayacak sekilde borcun altına girmenizde fayda var.
Teşekkür ederim bu fikri eşimle paylaşacağım o da bir ara böyle bişey söylemişti ama ben yanaşmamıştım.Bence bi bakın evlere. Düzce'de 450.000'e 135m² civarı çok güzel bi daire planı inceledim. Yine o mahallenin diper yakasında kuzenim 135.000'e 2+1 120m² daire aldı şimdi asla 350.000'den aşağı satılmaz.
Aynı şeyi yaşıyoruz şu anda. Biz de kiradayız ve taşınmamız gerek. Ev alalım dedik ama ne mümkün, 700 binden açıyorlar. Beğensem gam yemeyeceğim. Kullanışsız, çirkin çirkin evler. Kiraya çıkmaya karar verdik biz de. Büyük şehir pişmanlık resmen.Hanımlar merhaba, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama bir kaç zamandır bana dert olduğu için buraya yazmak istedim.
Şuan kirada oturduğumuz evden bazı sebeplerden dolayı taşınmak zorundayız. Çıkmışken bari ev alalım öyle çıkalım dedik.(hiç aklımızda yokken) Ama o kadar berbat evlere öyle fahiş fiyatlar istiyorlar ki, ne yapacağımızı şaşırdık resmen. Pandemi süreci bir yandan, kredilerin artması bir yandan derken son olarak faizlerde arttı(pek anlamam bu konulardan ama) Satılık yerine kiralık mı baksak diye düşünüyoruz şimdi de. Çok sıkıldım ya şiştim resmen nasıl çıkacağız işin içinden bilmiyorum
Ülkemiz iflas ettiği için değeri yok.. Bence güvenilir bankada biraz daha saklayın paranızı eldeki de gitmesinAmin sağolun. Bizim de korkumuz bu. Çünkü elimizde ki peşinat aslında iyi bir miktar ama ev fiyatlarına bakınca devede kulak kalıyor hiç değeri kalmadı paranın
Teşekkür ederim bu fikri eşimle paylaşacağım o da bir ara böyle bişey söylemişti ama ben yanaşmamıştım.
Aynen öyle istediğim iki şey var alt tarafı balkon ve ebeveyn banyosu sanki çok lüksmüş gibi onlardan da vazgeçtim. Bir tane ev baktık yatak odasının ortasında kolon vardı ve 600.000 istediAynı şeyi yaşıyoruz şu anda. Biz de kiradayız ve taşınmamız gerek. Ev alalım dedik ama ne mümkün, 700 binden açıyorlar. Beğensem gam yemeyeceğim. Kullanışsız, çirkin çirkin evler. Kiraya çıkmaya karar verdik biz de. Büyük şehir pişmanlık resmen.
Galiba öyle yapacağız. Hiç bu kadar umutsuz hissetmemiştim. Kendimden çok bebeğim için korkuyorum önümüzü göremiyoruz resmenÜlkemiz iflas ettiği için değeri yok.. Bence güvenilir bankada biraz daha saklayın paranızı eldeki de gitmesinuygun ev bulunca alırsınız yoksa durum vahim
İflas ilan ettik de bizim mi haberimiz yok ?Ülkemiz iflas ettiği için değeri yok.. Bence güvenilir bankada biraz daha saklayın paranızı eldeki de gitmesinuygun ev bulunca alırsınız yoksa durum vahim
Öyle gerçekten. Zaten istediğimiz gibi bulamadık hiç. Düzgün olanların da yanına yaklaşılmıyor.Bence şuan için kira en mantıklısı. Paranızı çar çur etmeyin saklayın. Ama ev almak ciddi zorlaştı projeler de çok kötü zaten.
Kesinlikle öyle. Doğuda çok küçük bir ilde bile evler 400 500 bin olmuş yani aklım almıyor istanbulda yaşayanlar nasıl yaşıyorÖyle gerçekten. Zaten istediğimiz gibi bulamadık hiç. Düzgün olanların da yanına yaklaşılmıyor.
Dış borç stok larını incelediniz mi? Merkez Bankası kasasında ki - 54 milyon TL den de haberiniz yok galiba.. Bence biraz Yandaş medya yı takip etmekten vazgeçin.. Ekonomide seferberlik ilan etmek ne demektir. Acı reçeteden de haberiniz yok herhaldeİflas ilan ettik de bizim mi haberimiz yok ?
Çok zor inanın mecburiyet olmasa yerimden kıpırdamam aslında.Kesinlikle öyle. Doğuda çok küçük bir ilde bile evler 400 500 bin olmuş yani aklım almıyor istanbulda yaşayanlar nasıl yaşıyor
Yuh bana yandaş dediniz ya daha da ne diyim. Soru sormak yandaşlık mı oluyor? Siyasi görüşümü bilmeden kendi kafanızda yanıtlamışsınız tebrikler. Keşke sizde bu kadar ön yargılı olmasaydınız.Dış borç stok larını incelediniz mi? Merkez Bankası kasasında ki - 54 milyon TL den de haberiniz yok galiba.. Bence biraz Yandaş medya yı takip etmekten vazgeçin.. Ekonomide seferberlik ilan etmek ne demektir. Acı reçeteden de haberiniz yok herhalde
Bu durumda parayı bankada tutmak çok mu güvenli?Dış borç stok larını incelediniz mi? Merkez Bankası kasasında ki - 54 milyon TL den de haberiniz yok galiba.. Bence biraz Yandaş medya yı takip etmekten vazgeçin.. Ekonomide seferberlik ilan etmek ne demektir. Acı reçeteden de haberiniz yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?