Ama calisiyormussunuz o zaman yine iyi ben çalışırken kendimi eve atınca uykum geliyordu aynen haftada bir gün yapıyordum . tüm gün evde olanlar için iyi bile oluyor zaman geciyor ev temizleniyor.Temizlik kavramım wc her daim temiz olacak, yerde kırıntı olmayacak, eşyalarda toz olmayacak, mutfak temiz olacak çünkü yemek yapılıyor tezgah ve ocak . bu , bu kadar ötesi fantazi . not; çalışıyorum haftada 1 gün temizlik yaparım. 20 günde bir de derin temizlik yaparım eşimle birlikte. wc yi hergün temizlerim iki dk da.hayatımdan tek bir günü bile temizlik için feda edemem. hayat çok kısa
Evde neden 4 kişi var merak ettim?Arkadaşlar aslında çok dert değil gibi ama kafama takıyorum. Yeni evliyim ve ev temizliği konusunda hiç pratiğim yok. Sevmiyorum da zaten. Karantinadan dolayı yardımcı ablayada bir süre gelme dedim. Ve şimdi ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum. Evde dört nüfusuz ve günlük mutfak hareketliliği zaten yoruyor beni. Herkes kendi odasını temizliyor. Ben de süpürüp siliyorum ama burda bazı kadınlar yaptıkları temizliği anlatmış benimki onlarınkinin yanında temizlik mi diyorum. Salgın döneminde olmasak kafaya takmayacağım ama evin sanki çok ama çok temiz olması gerekiyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Yemekte ve temizlikte eşim çok yardımcı oluyor sağolsun.Ev temizliğini dert etmek aşırı saçma geliyor bana. Laboratuvar değil bu içinde insan yaşıyor, tabi ki bal dök yala olamaz. 4 kişinin mutfak yükü sizde mi?
Bende böyle düşünüyorum. Dağınıklığı hergün toplamak yeterli aslında ama whatsap gruplarında filan arkadaşlarım sirkeli suyla çamaşır suyuyla hergün bişeyler yapıyorlar. Ben kendimi birden eksik hissettimTemizliği çoğumuz yanlış anlar temizlik aşırı bir gayret çaba gerektirmez
Temiz olmak temiz bırakmak yeter artar bile
Deli gibi temizlik abartıdan başka birşey değil
Ben eşim ve iki çocuğu beraber yaşıyoruzEvde neden 4 kişi var merak ettim?
Yeni evliymişsiniz, zamanla kendinize temizlik düzeni oluşturursunuz telaş yapmayın. Herkesin kendine göre bi anlayışı ve düzeni oluyor zamanla.
Evde kalınca bazılarımızda temizliğe sardıBende böyle düşünüyorum. Dağınıklığı hergün toplamak yeterli aslında ama whatsap gruplarında filan arkadaşlarım sirkeli suyla çamaşır suyuyla hergün bişeyler yapıyorlar. Ben kendimi birden eksik hissettim
Ay nede guzel anlatmıssın benım gbı dusunen bırılerinin olması ne guzelTemizlik kavramım wc her daim temiz olacak, yerde kırıntı olmayacak, eşyalarda toz olmayacak, mutfak temiz olacak çünkü yemek yapılıyor tezgah ve ocak . bu , bu kadar ötesi fantazi . not; çalışıyorum haftada 1 gün temizlik yaparım. 20 günde bir de derin temizlik yaparım eşimle birlikte. wc yi hergün temizlerim iki dk da.hayatımdan tek bir günü bile temizlik için feda edemem. hayat çok kısa
Arkadaşlar aslında çok dert değil gibi ama kafama takıyorum. Yeni evliyim ve ev temizliği konusunda hiç pratiğim yok. Sevmiyorum da zaten. Karantinadan dolayı yardımcı ablayada bir süre gelme dedim. Ve şimdi ipin ucunu kaçırmaktan korkuyorum. Evde dört nüfusuz ve günlük mutfak hareketliliği zaten yoruyor beni. Herkes kendi odasını temizliyor. Ben de süpürüp siliyorum ama burda bazı kadınlar yaptıkları temizliği anlatmış benimki onlarınkinin yanında temizlik mi diyorum. Salgın döneminde olmasak kafaya takmayacağım ama evin sanki çok ama çok temiz olması gerekiyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Evet birde bu durum var. Benim arkadaşımda çikolatayı sıcak suyla yıkayacağım diye eritmiş. Ben hiç öyle şeyler yapmıyorum. Sadece sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum.Evde deli gibi temizlik yapanlar camasir suyuna batip cikan,gunluk porcoz soluyanlar kendi bagisikliklarini dusurduklerinin farkinda degiller ki..
Etraftaki zararli zararsiz tum organizmalari oldururerek savunmasiz kaliyorlar
Dun arkadasim aldigi portakallari suyla seyrelttigi camasiir suyuyla sildigini, yemeden oncede kaynar suya attiklarini soyledi
Normal mi ki bu?
Yandın , şimdi çamaşır suyu içenler gelip en temiz kendileri olduklarına dair seni ikna etmeye çalışacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?