Ev temizliği

Hangi buharlı temizleyici kullanıyorsunuz, nette o kasar farklı yorumlar var ki bir ara niyetlendim sonra vazgeçtim.

Valla okadar istiyorum ki suan temizliğe başlayayım her yer mis gibi olsun ama.olmuyor :/ 2 küçük çocukla sabahtan bu yana kahvaltı yap kaldır ortalığı topla sadece yatak odasına girdim tozunu aynaları camını sildim okadar çocuklar evi dağıttı her yer her yerde suan sadece yatak odası halloldu ..cocugu uyutsbilirsem yemek yapılacak ev supurulupsilinecek halılar yılmadan geldi serilecek bir yigincamasir katlanacak duruyor akşama kadar oturmak yok tabi bunların hepsini yapabilirsem yapsamda 2 saate çocuklar yine ortalığı duman edecek ben mi uyusugumbitmiyor bu isler oda oda yapıyorum genelde daha kolay geliyor

Hangi buharlı temizleyici kullanıyorsunuz, nette o kasar farklı yorumlar var ki bir ara niyetlendim sonra vazgeçtim.

black&decker.
Tabi beklentiler farkli,
ben kimyasal kullanamiyorum rahatsizligimdan oturu, o yuzden onun yerine buharli isimi goruyor, bir de hali olmayinca evde kolay oluyor.
Ben cok ovup onerdigim icin alan arkadasim da sevmedi mesela. Kiyilari iyi temizlemiyor diyor o da, benim icin problem degil bu.

Ben yeni halıları direkt yıkamaya göndermiştim ama bu da çözüm olmadı. (ben toz olmaz sandım ama sadece azaldı) Sık sık süpürün güçlü bir makine ile. Ben o sekilde çözümünü buldum. Halı alırken antibakteriyel ve toz tutmayan olması lazım aslında bir daha alırsanız aklınızda olsun.

Umarım şu günler bir bitse

Halılar yeniyse toz olacak en az 3 ay. halı fırçasıyla arada üzerini alın azaltacaktır

Teşekkür ederim .
Haklısınız sanırım memnuniyet beklentiyle alakalı.

2 tuvalet 2 banyo var ve eşim sağolsun hepsini aktif kullanıyor
Çamaşır suyuyla aşk yaşamak zorundayım o yüzden. Onun dışında bulaşık biriktirmem, haftada 2 defa sil süpür toz al. Duvar ve halı silmek hiç adetim değildir. Halıya bir şey dökülürse ancak o zaman silerim. Duvar asla

Camlarım 2 haftada bir silinir. Çamaşır zaten evin en bereketli şeyi onu saymıyorum.

Bunları nerden öğreniyorsunuz ya bir forumu falan varsa bende okuyup, öğrenmek istiyorum. Gliserin hiç aklıma gelmezdi, deneyeceğim haftaya tşk ederim.

Valla şu 5 dakikada hallet serisi varya youtube da ben oradan çok şey öğrendim

gun asiri supururum haftada 2 gun silerim..banyoyu haftada 2 kez camasir suyuyla temizlerim mutfak zaten hergun gun sonunda ocak tezgah temizleniyor haftada 1 gun de buzdolabi icini ve dolaplari silerim..su ara perde yikamaya cam silmeye basladim hergun bir odayi hallediyorum:) perdeleri 3 ayda bir yikiyorum ev temiz gorunuyor bu planla gidince rahatiz:)

Neden 4 kişisiniz eşinin ailesi ile mi kalıyorsun? Temizlik konusuna gelirsek insan temiz evde oturunca daha çok mutlu oluyor. Üstelik zor gelirse her birine bir dakika ver. Mesela süpürge 30 dk vileda 30 dk bulaşık 30 dk yemek 1 saat 30 dk gibi. Banyoyu banyoya girdiğinde ovmak çok mantıklı geliyor bana mesela. Zamandan tasarruf sağlıyorum.

motivasyon için tlc den temizlik avcıları açın. Onu izleyen dip köşe giriyor. :)) anladığım kadarıyla maddi sıkıntınız çok yok. Şu olaylar geçsin rutin temizliğe yardımcı alırsınız. Halılar yıkatmaya gider. Siz sadece eşinizle mutlu olmaya bakın. Allah mesut etsin. Çocukların da kanadı kıruk size Allahın emanetleri. Varsın yardım etmesinler. 16 yaşında oğlum odadan çıkmıyor. Yediği tabağı ofafan alıyorum. Tam karantina gibi:))

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben de öyle düşünüyorum. Odalarını temizlemeleri bile güzel bişey. Bu süreçte zaten birbirimizi daha yakından tanımak için fırsat oldu aslında. İyi değerlendirmek istiyorum

Yeni evli biri olarak aynı dertten muzdaribim :) gelen misafir çocukların en çok kim toplayacak bakalım diye hav toplama yarışı yaptırdım yazın yıkatıcam bir de geçer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…