- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi deniz54321
-
benim hanım çok pasaklı pis diyip başka bi bir kadına giderse napcannn??hep bunu düşün tertemiz ol
öyle kadınlar var malesef. erkeklerin yanında kendini 2. sınıf insan görenlertamam sen yaparsın ben de yaparım da bu yorumu yapan arkadaşın ciddi olup olmadığını anlamaya çalışıorm.. ciddi ise kadının kadın için daha vahimi kendi için düşündüğü bu şey çok korkunç..
çalışma saatlerimin yarısını ayakta yarısını oturarak geçiriyorum diyebilirim. özel bir okulda öğretmenimayakta mı çalışıyorsunuz peki?
evet bence de oralar temiz olmalı. benim mutfağım temizdir aslında. mutfakta hijyene çok dikkat ederim. mutfağa harcadığım enerjinin yarısını evin diğer yerlerine harcasam çok güzel olacakbende çalışan bayanim .evimin temiz tutmanin yollari baya aradim. netten araştirdim ki bu iş gaza getirdi beni..
temizlik malzemeleri aldim ki tertemiz yapmaya çalışıyordum..
hele ki cumartesi günleri sabahtan akşama kadar full temizlik yapıyorum.
temizlik paspası aldim mesela kolaylik oluyo oda:)
wc ve banyoyu haftada bi temizliyorum.
benim önem verdiğim üç şey MUTFAK BANYO WC... oralar hep temiz olmali
Anlıyorum canım, haftanın 6 günü çalışmak zor gerçekten, bu durumda temizlik için yardımcı almak en mantıklısı, eşine de ya yardım edersin ya da yardımcı tutacağız de, yok öyle hem karnım doysun hem pastaM dursunben yalnzca pazarları tam gün evdeyim o gün de dinlenmek istiyorum o kadar zor geliyor ki. gerçekten temiz ev insanın ruhuna bile iyi geliyor.
bu verdırmemekle alakalı degıl kı canım bızım eve aylık gıren yaklasık 4500 cıvarı bır para, ev aldık sırf kredı 1900, bunun pazarı marketı en az 500, faturalar desen elektrık-doğalgaz-su-internet-telefonlar aylık kış döneminde 600 ü buluyor, eee mobılya taksıtı vs var aylık 700 de oraya gıdıyor, su an gebelık durumundan oturu her ayda ortalama 150 muayene ve ılaç masrafım var, esımın oglu var onun masrafı nafakası vs aylık 500, benım ıstekı kahvaltılık, yemek ve cay param aylık 150, yol parası var en az 50 de o..Kocanla is bolumu yapsanız?
Sen mutfagi temizlerken bi supurge bi vileda yapsa mesela?
Ben de boyle dusunuyorum.
Ama en en en minimjmdan 1300 tl kazanan kadin da bence 400 tl verebilmeli rahati icin.
Esi verdirmiyorsa temizligi de yapacak o zaman.
Calisan kadinlarin kendine asiri yuklenmesine karsiyim.
mutfagin tezgahinda hiç bulaşık birakamiyorum biraksam rahatsiz oluyorum. gece bile uyuyamam valla.. ben bekarken eski bir evde oturmuştuk. annem yoktu gece bi kere bulaşık birakmişim ki bulaşıklarimda karincalar başlamişti çok kötü olmuşum.. bi dahada birakmadim o günden beri.. hele ki ocagi çok dikkat ediyorum yağ oluşuyor.. tertemiz olucak orasi da..buzdolabi mutfak dolaplari herşey temiz olmali. sanirim ben hijyen hastasi oldum herade..evet bence de oralar temiz olmalı. benim mutfağım temizdir aslında. mutfakta hijyene çok dikkat ederim. mutfağa harcadığım enerjinin yarısını evin diğer yerlerine harcasam çok güzel olacak
Ben calismiyorum.
Temizliği esimle yapıyoruz. Gunluk temizligi yalniz yaparim sadece.
Hatta eli benden hizlidir ben bi mutfagi temizliyim diyene kadar toz almaya gecmis olur.
Benim kocam kafasiz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?