ev temizliğini sevmenin bir yolu var mı?

benim hanım çok pasaklı pis diyip başka bi bir kadına giderse napcannn?? hep bunu düşün tertemiz ol

Ben calismiyorum.
Temizliği esimle yapıyoruz. Gunluk temizligi yalniz yaparim sadece.
Hatta eli benden hizlidir ben bi mutfagi temizliyim diyene kadar toz almaya gecmis olur.
Benim kocam kafasiz sanirim.

öyle kadınlar var malesef. erkeklerin yanında kendini 2. sınıf insan görenler

bende çalışan bayanim .evimin temiz tutmanin yollari baya aradim. netten araştirdim ki bu iş gaza getirdi beni..
temizlik malzemeleri aldim ki tertemiz yapmaya çalışıyordum..
hele ki cumartesi günleri sabahtan akşama kadar full temizlik yapıyorum.
temizlik paspası aldim mesela kolaylik oluyo oda:)
wc ve banyoyu haftada bi temizliyorum.
benim önem verdiğim üç şey MUTFAK BANYO WC... oralar hep temiz olmali

Ya haftada 6 gün saat 6 ya kadar çalışıyormuşsunuz. 1 gün de dinlemek istemek tembellik değil bence.

Beyefendi yardımcı almanıza da izin vermiyorsa, o totosunu bir zahmet kanepeden kaldıracak.

Hafta içi 2 gün belirleyin. Mesela Çarşamba süpürge ve toz alma diyin. İşten gelince biriniz süpürsün, diğeride vilada yapsın peşinden.

Cuma da Çamaşır günü olur. Kurumuşları ütülersiniz TV karşısında dönüşümlü.

Herkes tam tersinden şikayetçi sen böyle mutlu isen sallama kimseyi, erkeklerin de çok göze batmadığı sürece detaylı temizliği bildiklerini sanmıyorum ama yine de az daha temiz olmak isterim dersen 2 haftada bir temizlikçi getir eve ya da güzel eşyalar al onların hatrına gaza gelirsin

evet bence de oralar temiz olmalı. benim mutfağım temizdir aslında. mutfakta hijyene çok dikkat ederim. mutfağa harcadığım enerjinin yarısını evin diğer yerlerine harcasam çok güzel olacak

ben yalnzca pazarları tam gün evdeyim o gün de dinlenmek istiyorum o kadar zor geliyor ki. gerçekten temiz ev insanın ruhuna bile iyi geliyor.
Anlıyorum canım, haftanın 6 günü çalışmak zor gerçekten, bu durumda temizlik için yardımcı almak en mantıklısı, eşine de ya yardım edersin ya da yardımcı tutacağız de, yok öyle hem karnım doysun hem pastaM dursun

öyleyse günlere böleceksiniz işinizi 6 ya
mesela 1 gün mutfak,1 gün salon,1 gün yatak odası,1 gün ev toplama ,1 çamaşır ve ütü,1 gün wc ve banyo,yemekleri de pazar günleri yapın atın buzluğa,yemeden 1 gün önce çıkartın eşinizde bi zahmet ısıtsın yani

sadece bir gün evde olmak çok zor.
eşin bir süre sonra kabullenir belki yardımcıyı.
yok istemezse diretirsin.
hangi erkek işten gelip iş yapıyor sormak lazım.
kadınlar 9 canlı mı acaba?
maddi durumun yeterliyse haftada yarım gün birini al.
zamanla eşin yerinde bir karar olduğunu görecektir.

bu verdırmemekle alakalı degıl kı canım bızım eve aylık gıren yaklasık 4500 cıvarı bır para, ev aldık sırf kredı 1900, bunun pazarı marketı en az 500, faturalar desen elektrık-doğalgaz-su-internet-telefonlar aylık kış döneminde 600 ü buluyor, eee mobılya taksıtı vs var aylık 700 de oraya gıdıyor, su an gebelık durumundan oturu her ayda ortalama 150 muayene ve ılaç masrafım var, esımın oglu var onun masrafı nafakası vs aylık 500, benım ıstekı kahvaltılık, yemek ve cay param aylık 150, yol parası var en az 50 de o..
ne kaldı gerıye sıfır
esımın sıgarası var , markete deterjanı-sampuanı vs katmadım, bunun daha gıyımı kuşamı-arada sosyal yasantısı var, gelde sımdı temızlıkcıye para ver...

dedıgım gıbı borc harc olmaz o zaman zaten emınım kı kımse kocasına sormaz, yanı ben sormazdım elıme para kalsa haftada bır almasamda ayda bır alırdım derın temızlıgı yapardı bende hafatlık ustunden gecerdım ama su an ımkan yok..

evet bence de oralar temiz olmalı. benim mutfağım temizdir aslında. mutfakta hijyene çok dikkat ederim. mutfağa harcadığım enerjinin yarısını evin diğer yerlerine harcasam çok güzel olacak
mutfagin tezgahinda hiç bulaşık birakamiyorum biraksam rahatsiz oluyorum. gece bile uyuyamam valla.. ben bekarken eski bir evde oturmuştuk. annem yoktu gece bi kere bulaşık birakmişim ki bulaşıklarimda karincalar başlamişti çok kötü olmuşum.. bi dahada birakmadim o günden beri.. hele ki ocagi çok dikkat ediyorum yağ oluşuyor.. tertemiz olucak orasi da..buzdolabi mutfak dolaplari herşey temiz olmali. sanirim ben hijyen hastasi oldum herade..

Ben calismiyorum.
Temizliği esimle yapıyoruz. Gunluk temizligi yalniz yaparim sadece.
Hatta eli benden hizlidir ben bi mutfagi temizliyim diyene kadar toz almaya gecmis olur.
Benim kocam kafasiz sanirim.

bence kafasız değil yardım sever öyle deme şükret yardım ediyor

Canım benim pis pasaklı olsan kafana takıp burda konu açmazdın evin o haldeyken için rahat etmediği için yazıyorsun ama seninde işin zor haftanın bir günü kendine mi ayıracaksın temizliğemi sen eşine baskı yap yazık yani sana al temizlikçi hafta da değilde 15 günde bir cam kapı dip köşe tertemiz yapsın zaten bebek yok ikinizde çalışıyorsunız döken pisleten çok olmaz sende izinli olmadan bir gün önce işten gelip evi üstün körü bi çekip silsen evin hep temiz kalır seni anlayabiliyorum için rahat değil ama halinde yok temizliğe

sadece bir gün evdeysen canım senin o günde ayaklarını uzatıp yatman lazım sana ütü yemek çamaşır hiç bişi hak değil kadın al her hafta cuma yarım gün.yazıktır günahtır sana.çok ciddiyim.ben iki gün evdeyim haftada sefilleri oynuyorum.kadın bulamıyorum çalıştıracak çözüm her hafat sadece süpürge ayda birde yer silme.banyoda ayda bir.vc yide sadece eşim kullanoyır ne durumda bilmiyorum biz banyoyu kullanıyoruz.camlardan desen artık bahardan bahara yılda iki kez çok bile.pazartesi işe inleyerek gitmek istemiyoruuummmm

Bence bir evde iki insan calistiginda ev isini sevmenin bir yolu yok . Cunku iki kiside calisiyor ve eve geldiginde dinlenmek istiyor ikiside hakli ben yorgunum sen yap diyemezsin. Temizlikci tutmakta herkes icin mumkun olmuyor. Benim tavsiyem bir kisi calissin tek gelirle ev gecindirmek zor diceksiniz ama evim temiz olsun diyorsaniz kazandiginiz kadar harcamayi bilmelisiniz . Ev temizligide bir istir oyleki temizlikciler var bunu parayla yapiyolar.calisan bayan eve geldiginde bir de temizlik yapinca iki iste bir calisiyormus gibi oluyor.Ev temizligi kafasi rahat boş insana kolay gelir. Iki isi bir yapamazsiniz birini secmelisiniz. Evin kadini calistigi surece evin her zaman temiz olmasi cok zor kadinin evini temiz tutmaya karsi olan istegide kayboluyor bi sure sonra .

Müzik dinleyerek iş yapıyorum genelde . Sevdiğim bir müzikle yapınca nasıl bittiğini anlamıyorum .

Bende tembelim
Ama pratik çözümler buldum kendimce
Mesela dekoratif kase ya da sepet koydum bi yere, diyorum ki eşime yüzük saat vs. çıkarıp ortaya koymayalım bunun içine atalım. Herşeyde bu yöntemi kullanmaya çalışıyorum
Mutfağa giden bi salona göz gezdirsin, bardak çanak masada bişey varsa giderken hooop götürsün
Böyle daha az dağılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…