- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi deniz54321
-
OLAY TAMDA BÖLE ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSSIN CANIMBence bir evde iki insan calistiginda ev isini sevmenin bir yolu yok . Cunku iki kiside calisiyor ve eve geldiginde dinlenmek istiyor ikiside hakli ben yorgunum sen yap diyemezsin. Temizlikci tutmakta herkes icin mumkun olmuyor. Benim tavsiyem bir kisi calissin tek gelirle ev gecindirmek zor diceksiniz ama evim temiz olsun diyorsaniz kazandiginiz kadar harcamayi bilmelisiniz . Ev temizligide bir istir oyleki temizlikciler var bunu parayla yapiyolar.calisan bayan eve geldiginde bir de temizlik yapinca iki iste bir calisiyormus gibi oluyor.Ev temizligi kafasi rahat boş insana kolay gelir. Iki isi bir yapamazsiniz birini secmelisiniz. Evin kadini calistigi surece evin her zaman temiz olmasi cok zor kadinin evini temiz tutmaya karsi olan istegide kayboluyor bi sure sonra .
ben çalışmıyorum ama eşim anlattıgınız eşiniz gbi bide akşamları işten gelince 1.5 yasında kızımı alır benden oynar mamasını yedırır uyutur gece de o ilgilenir ben hiç kalkmam bıde kv benı hıc sevmez bu yuzden:)biz eşimle beraber yapıyoruz. ben mutfağı hallerken o süpürgeyi yapıyor. sonra viledaya geçiyor ben çamaşırları atıp toz alıyorum. cuma günleri çamaşırları hallediyoruz. cumartesi yarım gün çalışıyoruz ve o günü gezerek değerlendiriyoruz. pazar günün sadece banyoyu temizliyorum ve bitiyor, gerisi keyif. çalışan kadınların en büyük nimeti mükemmel bir eş bence
ben çalışmıyorum ama eşim anlattıgınız eşiniz gbi bide akşamları işten gelince 1.5 yasında kızımı alır benden oynar mamasını yedırır uyutur gece de o ilgilenir ben hiç kalkmam bıde kv benı hıc sevmez bu yuzden:)
Su erken gelsinler diye dökülüyo derler ( :zaten böyle bir sebepten başka bir kadına gidecekse ona kapıyı açar ardından da bir sürahi su dökerim yolu açık olsun diye
aynen...Kocanla is bolumu yapsanız?
Sen mutfagi temizlerken bi supurge bi vileda yapsa mesela?
Ben de boyle dusunuyorum.
Ama en en en minimjmdan 1300 tl kazanan kadin da bence 400 tl verebilmeli rahati icin.
Esi verdirmiyorsa temizligi de yapacak o zaman.
Calisan kadinlarin kendine asiri yuklenmesine karsiyim.
Reklam vermek gibi olmasin ama biz bu topikte beraber basariyoruz.ev temizlemekten nefret ediyorum. kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
annem hastalık derecesinde titiz bir kadındır. bekarken bundan bunaldımda mı bu kadar pis oldum yoksa yaşadığım bazı psikolojik rahatsızlıklardan sonra mı bilmiyorum. Depresyon ve okb tedavisi gördüm ve hala da iyileşebilmiş değilim ama bence bunlar bahane olmamalı zaten ülkenin yarısı depresyonda.
çalıştığım için çok vaktim olmuyor ama ben çalışmıyorken de böyleydim.
yani özetle TEMBEL ve PİS bir kadınım ya da o yolda ilerliyorum.
Benim gibi olupta sonrada değişenler var mı? nasıl başardınız?
ev temizlemekten nefret ediyorum. kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
annem hastalık derecesinde titiz bir kadındır. bekarken bundan bunaldımda mı bu kadar pis oldum yoksa yaşadığım bazı psikolojik rahatsızlıklardan sonra mı bilmiyorum. Depresyon ve okb tedavisi gördüm ve hala da iyileşebilmiş değilim ama bence bunlar bahane olmamalı zaten ülkenin yarısı depresyonda.
çalıştığım için çok vaktim olmuyor ama ben çalışmıyorken de böyleydim.
yani özetle TEMBEL ve PİS bir kadınım ya da o yolda ilerliyorum.
Benim gibi olupta sonrada değişenler var mı? nasıl başardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?