- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi deniz54321
-
kaldı ki temizlikçiler öyle 400e gelmiyor.
tüm gün 120 tl yarım gün 60 tl her hafta yarım gün alınsa ya da ayda 2 kere tam gün alınsa 240 tl eder ki çalışan kadın için bence lüks değil..
bende oldum olası şu ev işlerini seven biri değilim ,,,,ev temizlemekten nefret ediyorum. kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
annem hastalık derecesinde titiz bir kadındır. bekarken bundan bunaldımda mı bu kadar pis oldum yoksa yaşadığım bazı psikolojik rahatsızlıklardan sonra mı bilmiyorum. Depresyon ve okb tedavisi gördüm ve hala da iyileşebilmiş değilim ama bence bunlar bahane olmamalı zaten ülkenin yarısı depresyonda.
çalıştığım için çok vaktim olmuyor ama ben çalışmıyorken de böyleydim.
yani özetle TEMBEL ve PİS bir kadınım ya da o yolda ilerliyorum.
Benim gibi olupta sonrada değişenler var mı? nasıl başardınız?
ben yalnzca pazarları tam gün evdeyim o gün de dinlenmek istiyorum o kadar zor geliyor ki. gerçekten temiz ev insanın ruhuna bile iyi geliyor.
kimi adam yardimci olmayi seviyor. esinizden yana sanslisinuzbiz eşimle beraber yapıyoruz. ben mutfağı hallerken o süpürgeyi yapıyor. sonra viledaya geçiyor ben çamaşırları atıp toz alıyorum. cuma günleri çamaşırları hallediyoruz. cumartesi yarım gün çalışıyoruz ve o günü gezerek değerlendiriyoruz. pazar günün sadece banyoyu temizliyorum ve bitiyor, gerisi keyif. çalışan kadınların en büyük nimeti mükemmel bir eş bence
tam bizim sayfanın linkini verecektim vermissin :)Reklam vermek gibi olmasin ama biz bu topikte beraber basariyoruz.ben cok fena bir bayandim ama biz burada biraraya geldik bir kac arkadas yarismaydi gaza getirmeydi hep birlikte hallediyoruz gelip bir kac gun bak istersen. Günlük maddeler yaiyoruz gun sonunda yaptim yapamadim diyoruz.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-1925
ev temizlemekten nefret ediyorum. kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
annem hastalık derecesinde titiz bir kadındır. bekarken bundan bunaldımda mı bu kadar pis oldum yoksa yaşadığım bazı psikolojik rahatsızlıklardan sonra mı bilmiyorum. Depresyon ve okb tedavisi gördüm ve hala da iyileşebilmiş değilim ama bence bunlar bahane olmamalı zaten ülkenin yarısı depresyonda.
Kocamdan utanmadım, evi çöp eve çevirdim. Yaptığımada pişman değildim ki, babam arayıp Queen Bee kızım sana geliyorum diyene kadar... Yaa Allah bismillah allahuekber deyip evi yarım saatte öyle bir temizlemişim ki.. 2 gün belimi doğrultamadım. Sağolsun kocamda yorgunsundur yapma deyip beni sıkboğaz etmediği için sonuna kadar suistimal ediyorum. Beraber el ele verip kendi pasağımızda ölmeyi bekliyoruz.kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
Şu an işten geldim ve 3 çeşit yemek yaptımCalisan kadinlarin kendini evde de yormasina karsiyim.
Terminator musunuz kardesim?
Haftada 1 birini al.
En temizi.
kocama bu konuda laf anlatamıyorum. kendi ailesinde hiç görmemiş temizli için birnin alındığını o yüzden kabul etmiyor (kendi ailesinde çalışan kadın yok ama ) bende bırakıyorum pisliğinde boğulsun o zaman. akşam 6 ya kadar çalışıyorum haftada 6 gün. kocam benden az çalışıyor. haksız mıyım kızlar
Şu an işten geldim ve 3 çeşit yemek yaptım
Terminatör sözü ilgilimi çekti haklısın ya
Ben çok yoruyorum sanki kendimi
BİZİM EŞİMLE DÜŞÜNCEMİZİ AÇIKLAYAYIM SANA : EVE BİRİNİ ALSAM AYLIK YA DA HAFTALIK DİYELİM, BANA MALİYETİ EN AZ 200 TL OLCAK. BİZ DE EŞİMLE KRAR ALDIK. DİP KÖŞE, GENEL TEMİZLİKTE BİLE BANA YARDIM EDİYOR. ORAYA VERECEĞİMİZ PARAYI DA BİZ HAFTASONU KAÇAMAK TATİL OLARAK KULLANIYORUZ. KAFAMIZ NEREYE ESERSE. ÇATIR ÇATIR YİYORUZ:) HEM YORULMUYORUM HEM DE PARAM CEBİMİZDE KALIYOR. HEM DE AŞKIMIZ PEKİŞİYOR:)ev temizlemekten nefret ediyorum. kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?