ev temizliğini sevmenin bir yolu var mı?

Bende aliyorum arada guzel ama hep icimde kendim yapsam da o parayla cocuguma şunu alırdım bu kursa yollardim gibi gibi

bizim durumumuz cok iyi olmadığı için harcligimdan kesip çağırıyorum arada
(Kuaföre giderim ama çok para harcamam kendime ust bas flnda oyle .
Benim cocugumun gideri çok fazla yaklaşık birimizin maaşı gidiyor tekiyle de geçiniyoruz )

Valla çocuk konusunda haklisin
Eşim ben çok daginigiz cocuk bizden beter oldu eşyaların üzerinde kazı çalışması yapıyor

Küçükken alıştırmak gerek

Valla çocuk konusunda haklisin
Eşim ben çok daginigiz cocuk bizden beter oldu eşyaların üzerinde kazı çalışması yapıyor

Küçükken alıştırmak gerek

Evet kesinlikle birde çocukların düzeni ogrenmesi için annelerin biraz düzenli olması hijyen kurallarına dikkat etmesi gerek.
Şimdiki anneler 15 yadındaki cocugunun odasını topluyor neden 15 yasındakı çocuk yapamaz mi?
Herşey cekirdekten başlıyor.

Esımı benden ıyı temızlık yapıyor.. Kimi zaman konunuzdaki aynı belirtiler bende de baş gösteriyor.İpin ucunu kacırmamak onemli.. Herseyı yerlı yerıne koydugunuz surece temizlik cok daha kolay oluyor.Allah kolaylık versin.

Çook haklısın
Ben ev konusunda daginigim ama kişisel bakımda titizim
Çocukta söyle bir kanı oluşuyor annem bile umrunda deGil ev pisken yatıyor tv izliyo bende odam kirliyken ve hatta odevim varken yatarım oyun oynarım gibi

Bende şu An temizlik yapıyorum ve hiç sevmiyorum bu temizlik islerini bugün evi kirklasam eşim sağolsun hemen pisler ama o evin kirliliğinden hiç şikayet etmez
Bende çalışıyorum sm nos günlerim oluyor o günlerde yapıyorum temizliği eşim de arada yardimci olur bende temizlikciye verilen paraya açıyorum malesef hiç almadım evime
Ama eger sizin için zorsa temizlik bu kadar ayda bir gün tam gün alın bence ve diger zamanlarda aksam is cikisi bir hafta sadece süpürge tütün ve silin wc ve banyoya da banyoya girmeden önce bir temizleyip zaten mutfakta titizim diyorsunuz bence bu sekilde hem yorulmaxsiniz hemde temizliğé az zaman harcamış olursunuz

Ama doğruya doğru onca sayfaya bakamadım bikaç fotoğrafa baktım nizami bi şekilde düzenlemişler evet ( : ama hepsine bakamam üşenirim ben
bende hepsine bakmadım çok sayfa var güzel ama gaz verici =) iş yerinde bakıp bakıp eve gider gitmez temizliğe girişiyorum sı-onra yorgunluktan ıkı gun yatıyorum :)) o yuzden artık o sayfaya girmiyorumm:)

bende hepsine bakmadım çok sayfa var güzel ama gaz verici =) iş yerinde bakıp bakıp eve gider gitmez temizliğe girişiyorum sı-onra yorgunluktan ıkı gun yatıyorum :)) o yuzden artık o sayfaya girmiyorumm:)
Kutuları bende sevdim, hatta bilmeden yapıyormuşum
Çünkü dağılmıyo işime geliyo
Ama günlük görev verilince yapamam ben eve gidene kadar ohoo çoktan üşenir unuturum ( :

Kutuları bende sevdim, hatta bilmeden yapıyormuşum
Çünkü dağılmıyo işime geliyo
Ama günlük görev verilince yapamam ben eve gidene kadar ohoo çoktan üşenir unuturum ( :
kutular çok güzel ordan aldığım gazla kuru bakliyatlarımın hepsini ayrı ayrı kutu alıp koydum çok ta güzel oldu =))) ben üşenmemde bebişe zarar veririm diye yapamıyorum =)

kutular çok güzel ordan aldığım gazla kuru bakliyatlarımın hepsini ayrı ayrı kutu alıp koydum çok ta güzel oldu =))) ben üşenmemde bebişe zarar veririm diye yapamıyorum =)
Benim eşimde düzen takıntısı var
Evlendiğimiz ilk zamanlar hemen gittik bi milyoncudan erzak kabı aldık 8 tane : D
Evet hamileyken dahazor boşver ev işi nankör zaten yap yap bitmiyo, az eşinden de destek al
Hayırlı doğumlar
Benimde kızım 1 yaşında, doğumu atlatınca da ilgi bekliyor paçalarından tutunuyorlar iş yaptırmıyorlar ki ( :

eşim yapıyor cnm ama o çok takıntı deil düzeni severde öyle heryer temiz olsun flan bana sorun yaratmaz =) misafir gelcekse 5 dk tertemiz yapar evi ama gelmiceksede dağınıklıktan rahatsız olmaz ben olurum o yuzden uğraşırım düzenli dursun dye ama artk uğraşmıcam =)

Uğraşma boşver zaten yine dağılacak
Ortası karar herşeyin

Ben cok aşırı dağınıktım daha yeni yeni düzeldim ama hala tam disiplin düzenli degilim normal oldum yani. Bende hic sevmem nefret ederim. Tek istegim her gün ev isi yapacak bir temizlikçi. O da olacak insallah.

Ayy ben bayılıyorum ev temizliğine. Elimde toz bezi kelebekler gibi uçuşuyorul evde bir paspas yapisim var vals yapıyorum dersiniz o kadar ahenkliyim viledayla. Sabah gözümü açarken kalbim küt küt atıyor camları sileceğim için..
Eziyet eziyet benim için o koca yürekli yardımcı ablalarda olmasa ne yapardım bilmiyorum sevmemek ve becerememek çok can sikici

İlk baş gerçek sandım gözlerim büyüdü şaşkınlıktan ( : sonra heh bizdenmiş dedim

İlk baş gerçek sandım gözlerim büyüdü şaşkınlıktan ( : sonra heh bizdenmiş dedim

Olmuyor bir dost. Ne genç kızlığımda ne evlendiğimde nede anne olduktan sonra becerikli becerikli yapamadım düzenli olarak. Dağıtmak içinmi temizledim temizlemek içinmi dağıttım onuda bilmiyorum. Rahmetli Annem temizlik hastasıydi ve simetri takıntısı vardı ondan sanirim. Ama çoluk çocukla biraz düzeldim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…