- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi deniz54321
-
nasıl haybeye olabilir ki?? çalışmayan kadın olsan tamam haybeye ama ben çalışıyorum bankacıyım işten 6da çıkıyorum 9a kadar çocuğumla ilgileniyorum. onu yatırdıktan sonra evi topla çamaşır bulaşık yemek yatmam 12 oluyor.
ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçireceğim bi hafta sonum var onu da temizliğe ütüye ayırsam ben neden çalışıyorum ki?
iyi yaşamak için çalışıyoruz. ayrıca eve yardımcı alarak ihtiyaç sahibi bir insanın daha para kazanmasına bu şekilde vesile olmuş oluyoruz. çöpe para atmıyoruz. nasıl bi kıyafet alıyorsun kendine işyerinde güzel temiz giyinmek için, nasıl makyaj malzemesi alıyorsan temizlikçi de o mantık..
helali hoş olsun bana ayda 2 kere geliyor dünyada benden mutlusu yok.. o kadar kazanıyorum kuaförü sevmem makyajı sevmem onlara vereceğim para oraya gidiyor ooohh canıma sefa..
hoş kuaförüm makyajım da olsa yine kadın alırdım. dünyaya 1 kere geliyoruz. onu de eşek gibi çalışıp bi de evi kazıyacağım diye harcayamam..
Senin yapacak bir seyin yok.sanki kocaların her dediğini yapıyor muyuz kibunuda dinleme buş birini hem işte calısacaksın hem evde çok mantıksız zaten imkansıza yakın bir şey
Çocuk varsa düzene temizliğe alıssın.
Valla çocuk konusunda haklisin
Eşim ben çok daginigiz cocuk bizden beter oldu eşyaların üzerinde kazı çalışması yapıyor
Küçükken alıştırmak gerek
Evet kesinlikle birde çocukların düzeni ogrenmesi için annelerin biraz düzenli olması hijyen kurallarına dikkat etmesi gerek.
Şimdiki anneler 15 yadındaki cocugunun odasını topluyor neden 15 yasındakı çocuk yapamaz mi?
Herşey cekirdekten başlıyor.
okumayada üşendim desene yani güldürdün benihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cetvelciler-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/
Bu konuya bi bak, cetvelciler arı gibi çalışıyo
Üşenmeyen için işe yarar, gaz verir
Ben üşendiğimden okumadım bile öyle bi baktım geçtim ( :
Ama doğruya doğru onca sayfaya bakamadım bikaç fotoğrafa baktım nizami bi şekilde düzenlemişler evet ( : ama hepsine bakamam üşenirim benokumayada
okumayada üşendim desene yani güldürdün beni
bende hepsine bakmadım çok sayfa var güzel ama gaz verici =) iş yerinde bakıp bakıp eve gider gitmez temizliğe girişiyorum sı-onra yorgunluktan ıkı gun yatıyorum :)) o yuzden artık o sayfaya girmiyorumm:)Ama doğruya doğru onca sayfaya bakamadım bikaç fotoğrafa baktım nizami bi şekilde düzenlemişler evet ( : ama hepsine bakamam üşenirim ben
Kutuları bende sevdim, hatta bilmeden yapıyormuşumbende hepsine bakmadım çok sayfa var güzel ama gaz verici =) iş yerinde bakıp bakıp eve gider gitmez temizliğe girişiyorum sı-onra yorgunluktan ıkı gun yatıyorum :)) o yuzden artık o sayfaya girmiyorumm:)
kutular çok güzel ordan aldığım gazla kuru bakliyatlarımın hepsini ayrı ayrı kutu alıp koydum çok ta güzel oldu =))) ben üşenmemde bebişe zarar veririm diye yapamıyorum =)Kutuları bende sevdim, hatta bilmeden yapıyormuşum
Çünkü dağılmıyo işime geliyo
Ama günlük görev verilince yapamam ben eve gidene kadar ohoo çoktan üşenir unuturum ( :
Benim eşimde düzen takıntısı varkutular çok güzel ordan aldığım gazla kuru bakliyatlarımın hepsini ayrı ayrı kutu alıp koydum çok ta güzel oldu =))) ben üşenmemde bebişe zarar veririm diye yapamıyorum =)
eşim yapıyor cnm ama o çok takıntı deil düzeni severde öyle heryer temiz olsun flan bana sorun yaratmaz =) misafir gelcekse 5 dk tertemiz yapar evi ama gelmiceksede dağınıklıktan rahatsız olmaz ben olurum o yuzden uğraşırım düzenli dursun dye ama artk uğraşmıcam =)Benim eşimde düzen takıntısı var
Evlendiğimiz ilk zamanlar hemen gittik bi milyoncudan erzak kabı aldık 8 tane : D
Evet hamileyken dahazor boşver ev işi nankör zaten yap yap bitmiyo, az eşinden de destek al
Hayırlı doğumlar
Benimde kızım 1 yaşında, doğumu atlatınca da ilgi bekliyor paçalarından tutunuyorlar iş yaptırmıyorlar ki ( :
Uğraşma boşver zaten yine dağılacakeşim yapıyor cnm ama o çok takıntı deil düzeni severde öyle heryer temiz olsun flan bana sorun yaratmaz =) misafir gelcekse 5 dk tertemiz yapar evi ama gelmiceksede dağınıklıktan rahatsız olmaz ben olurum o yuzden uğraşırım düzenli dursun dye ama artk uğraşmıcam =)
AYNEN CNIMUğraşma boşver zaten yine dağılacak
Ortası karar herşeyin
Bak bu kez üşenmeden cetvelcilerin gazıyla kilere bi el attım düzenledimkutular çok güzel ordan aldığım gazla kuru bakliyatlarımın hepsini ayrı ayrı kutu alıp koydum çok ta güzel oldu =))) ben üşenmemde bebişe zarar veririm diye yapamıyorum =)
İlk baş gerçek sandım gözlerim büyüdü şaşkınlıktan ( : sonra heh bizdenmiş dedimAyy ben bayılıyorum ev temizliğine. Elimde toz bezi kelebekler gibi uçuşuyorul evde bir paspas yapisim var vals yapıyorum dersiniz o kadar ahenkliyim viledayla. Sabah gözümü açarken kalbim küt küt atıyor camları sileceğim için..
Eziyet eziyet benim için o koca yürekli yardımcı ablalarda olmasa ne yapardım bilmiyorum sevmemek ve becerememek çok can sikici
İlk baş gerçek sandım gözlerim büyüdü şaşkınlıktan ( : sonra heh bizdenmiş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?