- 8 Aralık 2015
- 805
- 843
- 23
- Konu Sahibi deniz54321
-
Ben de ayni fikirdeyim.Kadin almiyorum.Kadina verecegim parayi kendim harciyorum mesela disardan yemek soyluyorum ya da her hafta ustume basima bisey alirim.Temizligi cok severim acayip iyi geliyor ferahliyorum.Cocuktan dolayi cok dagiliyor surekli dolap duzenlemeyle yer supurmeyle ugrasirim hergun ev toplarim haftada bir ozellikle pazartesi gunleri evi dipkose temizlerim.Ayni zamanda calisiyorum.Esnek calisma saatlerim isimi kolaylastiriyor.BİZİM EŞİMLE DÜŞÜNCEMİZİ AÇIKLAYAYIM SANA : EVE BİRİNİ ALSAM AYLIK YA DA HAFTALIK DİYELİM, BANA MALİYETİ EN AZ 200 TL OLCAK. BİZ DE EŞİMLE KRAR ALDIK. DİP KÖŞE, GENEL TEMİZLİKTE BİLE BANA YARDIM EDİYOR. ORAYA VERECEĞİMİZ PARAYI DA BİZ HAFTASONU KAÇAMAK TATİL OLARAK KULLANIYORUZ. KAFAMIZ NEREYE ESERSE. ÇATIR ÇATIR YİYORUZ:) HEM YORULMUYORUM HEM DE PARAM CEBİMİZDE KALIYOR. HEM DE AŞKIMIZ PEKİŞİYOR:)
HA BUNU YAPAMADINIZ DİYELİM, KOMŞULARIN YA DA KAYINVALİDENİZİN SİZİN ARKANIZDAN '' AAYYYYY NE PİS KADIN. HİÇ Mİ BAKMAZ BİR İNSAN EVİNE. NASIL YETİŞTİRMİŞLER BUNU '' DEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜN.
ÇALIŞAN KADINA ZOR BE ARKADAŞIM. ZATEN ÇALIŞIYORUZ, AKŞAMA YEMEK YAPMA DÜŞÜNCESİ , TEMZLİK DÜŞÜNCESİ YETİO İNSANA. BULAŞIK MAKİNEMDE YOK BENİM. EŞİM SAOLSUN ANLAYIŞLI BU KONUDA. EVDE YARDIM EDER. ALLAH RAZI OLSUN ONDAN. HEM İŞİ UNUTMASIN :) BEN HAMİLE KALINCA MECBUR O YAPACAK.Ben de ayni fikirdeyim.Kadin almiyorum.Kadina verecegim parayi kendim harciyorum mesela disardan yemek soyluyorum ya da her hafta ustume basima bisey alirim.Temizligi cok severim acayip iyi geliyor ferahliyorum.Cocuktan dolayi cok dagiliyor surekli dolap duzenlemeyle yer supurmeyle ugrasirim hergun ev toplarim haftada bir ozellikle pazartesi gunleri evi dipkose temizlerim.Ayni zamanda calisiyorum.Esnek calisma saatlerim isimi kolaylastiriyor.
Zor evet ama icime sinmiyor kendim yapinca rahatliyorum.Ben de yemek yapmayi sevmiyorum cocuk icin yapiyorum illaki ama haftada 2 gun disardan yiyoruzÇALIŞAN KADINA ZOR BE ARKADAŞIM. ZATEN ÇALIŞIYORUZ, AKŞAMA YEMEK YAPMA DÜŞÜNCESİ , TEMZLİK DÜŞÜNCESİ YETİO İNSANA. BULAŞIK MAKİNEMDE YOK BENİM. EŞİM SAOLSUN ANLAYIŞLI BU KONUDA. EVDE YARDIM EDER. ALLAH RAZI OLSUN ONDAN. HEM İŞİ UNUTMASIN :) BEN HAMİLE KALINCA MECBUR O YAPACAK.
ev temizlemekten nefret ediyorum. kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
annem hastalık derecesinde titiz bir kadındır. bekarken bundan bunaldımda mı bu kadar pis oldum yoksa yaşadığım bazı psikolojik rahatsızlıklardan sonra mı bilmiyorum. Depresyon ve okb tedavisi gördüm ve hala da iyileşebilmiş değilim ama bence bunlar bahane olmamalı zaten ülkenin yarısı depresyonda.
çalıştığım için çok vaktim olmuyor ama ben çalışmıyorken de böyleydim.
yani özetle TEMBEL ve PİS bir kadınım ya da o yolda ilerliyorum.
Benim gibi olupta sonrada değişenler var mı? nasıl başardınız?
kocama bu konuda laf anlatamıyorum. kendi ailesinde hiç görmemiş temizli için birnin alındığını o yüzden kabul etmiyor (kendi ailesinde çalışan kadın yok ama ) bende bırakıyorum pisliğinde boğulsun o zaman. akşam 6 ya kadar çalışıyorum haftada 6 gün. kocam benden az çalışıyor. haksız mıyım kızlar
kocama bu konuda laf anlatamıyorum. kendi ailesinde hiç görmemiş temizli için birnin alındığını o yüzden kabul etmiyor (kendi ailesinde çalışan kadın yok ama ) bende bırakıyorum pisliğinde boğulsun o zaman. akşam 6 ya kadar çalışıyorum haftada 6 gün. kocam benden az çalışıyor. haksız mıyım kızlar
nasıl haybeye olabilir ki?? çalışmayan kadın olsan tamam haybeye ama ben çalışıyorum bankacıyım işten 6da çıkıyorum 9a kadar çocuğumla ilgileniyorum. onu yatırdıktan sonra evi topla çamaşır bulaşık yemek yatmam 12 oluyor.Değil de ona verilen para haybeye gibi geliyor insana
bir çok yoruma cevap verdim hepsini de okudum. ama en sonunda sana şunu söyleyeceğim. kocan evde yardımcı ise dünyada senden rahatı olamaz. yardımcı almana da gerek kalmaz. birlikte giriştiniz mi işe 2 saatte bitiyor haftada bir de yetiyor evde çocuk olmadıktan sonra..ev temizlemekten nefret ediyorum. kocamdan utanmasam evi çöp ev olana kadar ellemem sanırım.
annem hastalık derecesinde titiz bir kadındır. bekarken bundan bunaldımda mı bu kadar pis oldum yoksa yaşadığım bazı psikolojik rahatsızlıklardan sonra mı bilmiyorum. Depresyon ve okb tedavisi gördüm ve hala da iyileşebilmiş değilim ama bence bunlar bahane olmamalı zaten ülkenin yarısı depresyonda.
çalıştığım için çok vaktim olmuyor ama ben çalışmıyorken de böyleydim.
yani özetle TEMBEL ve PİS bir kadınım ya da o yolda ilerliyorum.
Benim gibi olupta sonrada değişenler var mı? nasıl başardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?