Ev tuttuk. Şimdi yardımınıza ihtiyacım var.

Esim yabanci demistin. Yabancilarda gördügüm kimse kimseyle anlasmak yada görüsmek mecburiyetinde degil fikridir genelde. O yüzden takma.

Esim yabanci demistin. Yabancilarda gördügüm kimse kimseyle anlasmak yada görüsmek mecburiyetinde degil fikridir genelde. O yüzden takma.

Görüşmek mecburiyetinde zaten değilim. Ama anne her ülkede, her kültürde önemli. Eşimle arama bu yüzden soğukluk girsin istemiyorum.

Herşey hazır olunca tekran bu tarz laf etmesini sağlar , sizinle yasamiyorum artık der eşimle giderdim. Ben maalesef kibar ayrilmayı beceremem

Bayram ve Kandil’de ara .. o çağırmadan gitme gittiğindede misafir gbi işe elini sürme.. ayda bi yemeğe çağır. Böylesi ideal bnce..
Ama şunu söyleyim erkekler balık hafızalıdır. Eşin olanları bi kenara bırakacak ve ailesiyle sık görüşmek isteyecek. Belki gitmiyorsun die sorun çıkaracak bunlara hazrlıklı ol. Çünkü erkekler ailesinin yaptığı kötülükleri bi süre sonra unutuyor malesef....
Madem ev tutuyorsunz uzak alsaydınz keşke...

Bende senede bir yada iki defa görüyorum ne kadar az görüştün o kadar iyi aradaki çizgiyi korumak gerek her zaman ama senin eşinde olan korku ile bunu nasıl yapacaksın ben onu bilemedim

siz baştan yüz vermişiniz onlard astar istemiş,
yapmanız gereken özel gün harici arayıp sormamak, haftada bir usuleten zıyeret etmek bu kadarı yeterlı bence..

Genel kanı, ayda 1

Kesinlikle haklısınız yakınlık konusunda ama maalesef en uygun ev buydu dediğim gibi. Elektrik sobasına bile ikna oldum yani yeter ki evleri ayıralım diye...

4 yılda bir görsen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…