Evcilik Oyunu - Show TV

yiğit garibim kendi gibi hoptiri bi kızın ondan hoşlanabileceğine inanmadı, şok geçirdikaydirigubbakcemile3

halbuki daha iyilerine layık haberi yok sazanın
:hulya:

ay ben boyle bi sacma program gormedim evliligin oyunumu olur yok artik ya show tv yarisma sacmalama konusun da birinci.

yaw bu yigit evliydiii kendiylemi kiristiriyo alsanaalsanasmile

yok canım boşandı onlar ya, duygu özçelikle evliydi, şimdi eski karısıda çeyiz show u sunuyuyo, trt de:hulya:

ikisininde evlilikle alakalı programlarda olmasıda ilginç bi tesadüf olmuş

yok canım boşandı onlar ya, duygu özçelikle evliydi, şimdi eski karısıda çeyiz show u sunuyuyo, trt de:hulya:

ikisininde evlilikle alakalı programlarda olmasıda ilginç bi tesadüf olmuş

amann yigitt bula bula kendiyimi buldu tuhh ben cok severim bu yigiti cok akilli cocuk seside cok guzel aman bulasmasin sirnasik seye

yıldız kadar basıt bırı olamaz ya..barı topluma azbucuk ıyı ornek olun ne dır bu rezalet tugce ıse favorım ..ısterem ole bı gelınım olsun..

aman ole kiz dusman basima wcye poseti attiktan sonra ve onu ordan yok etme yontemlerini dinledikten sonra beyniyle baska yeri yer degistirmis bence

Yıldızı cok sevrdim ama bu yarısmada cok yılısık geldi bana ya :/ iyice sogudum ondan en ideal cift halan tugce tabi bencede baharda bir yapmcaık geliyor bna

wc ye poşet mi attı???
yuhh:)

evet maskesinin posetini atmis ole birakmis yigit kizdi niye attin dedi nasil gidecek oradan dedi tuvalet kagitini at at at o ustune baski yapar gider dedi kendi salagi ayy boguveresim geldi zaten uyuzum o kiza yok boyle bir gerizekalilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…