Evcilik Oyunu - Show TV

İçi bu kadar boş, kurgu olduğu bariz göze batan bir programın KK'da sadece 16 sayfa tartışılmış olması çok sevindirici benim için.

bence yeni bi yarışma için kk da da reytingi yüksek, zaten insanlar kurgu olduğunu biliyor her bbg tarzı yarışma gibi:hulya:

Dördü arasında Bahar'la Mert ideal çift gibi ama ben Mert'i çok sinsi buluyorum. Bahar'ın gözüne girebilmek için yapmadığı soytarılık kalmadı bir de çok kıskanç. Ama Bahar bayanlar arasında favorim, sıcak ve samimi geldi bana.

Kendi ve Yiğit birinci olamaz zaten Kendi'yi ideal eş olarak görmez Türk toplumu, doğru olan da budur zaten. Çok bencil Kendi... Yiğit neden ona tahammül ediyor anlamış değilim.

Tuğçe ve Hakan komikler ama Hakan sık sık show amaçlı hareketlerde bulunuyor. Tuğçe de basit bir kız gibi geldi bana.

Yıldız ve Sertaç zaten ilk günden çok kötüydüler, acıyorum Sertaç'a. Sertaç da erkekler arasında iyilerden benim düşünceme göre. Yani hepsini tek tek değerlendirirsek çift olarak bir ideallik yok gibi dördü arasında. Ama birinciliği böyle devam ederlerse Bahar ve Mert alır ne de olsa bizim bayanlar bayılıyor böyle romantizme...

kurgu oldugu cok belli zaten..
galiba yildizda o yüzden böyle davraniyor ya..
demislerdir elinden geldigince gicik ol..
reyting olsun diye..

şu baharla mert ne iyi rol yapıyormuş ben baharın mertten gerçekten hoşlandığını düşünmüştüm çok inandırıcıydılar taaki bugün televizyon gazetesine bahar akçanın verdiği röpörtajı okuyuncaya dek işte haber arkadaşlar

''''Evcilik Oyunu'nu sevgilisinin ailesi de izliyor
Programda yarışmacılardan Bahar Akça, yarışmada evlilik provası yapıyor.

Birçok projede görev alan ve ekranların tanınan yüzlerinden olan Bahar Akça, ilk duyduğu andan itibaren Evcilik Oyunu’nda yer almak istediğini ve yarışmadan çok memnun olduğunu anlattı. Akşam gazetesine konuşan güzel oyuncu, sevgilisinin yurt dışında olduğu için sürekli takip edemediğini ama sevgilisinin ailesinin programı beğeniyle izlediğini söyledi.

Akça, ‘Bu oyun Okan'la yapacağım evliliğime de bir prova oluyor’ derken partneri Mert’le de romantik bir ikili olduklarını dile getirdi.''''

milletin sevgilisi ne kadar rahat ayol oyun bile olsa birbirlerine asik gibi davraniyor bu baharla mert ve ben hala yapmacik buluyorum ..1-2 defa izledim ama olsun

evet ama insanın ilgisini cekiyor ya :) merak ediyorum ben gorunce izliyorum

ben baharın zaten yapmacık olduğunu düşünmüştüm
nasıl idael çif diyorlar anlamadım
birde tuğçeye çok şaşıyorum
elinden gelse dışarı bile pjamayla çıkacak
niye o pjamayla çıkıyor yahuu.

Yiğit de o çok sevdiği ve 1 aydır çıkartmadığı pantolonundan vazgeçse artık iyi olacak.
Hergün aynıı pantolonu giyiyor
ınsan biraz özenir ,göz önündeyim diye..

baharın sevgisine hiç inanmıyorum,hergün beyaz pantolon giymekten bıkmadı.canlı telefon bağlantısı olsa arayıp soracağım.tuğçede fazla pinti ya o durumu sinir ediyo beni
kendi zaten hayatı tınlamıyo,yıldızda anca nazlanıyo arada kıskanıp saçmalıyo

kendi yiğite senle cidden evlenelimmi demişti
izledinizmi orda bence ciddiydi
tenbelliğimi kimse çekemez diye düşünmüştür.

kendi kim evlenmek kim,onda o göz var mı? bayanssulusmile
şuan albüm çalışmaları var,2009'daki albümü ses getirmediği için bu yarışma onun kariyeri için büyük fırsat.
bedava reklam. aklinialirimsmile
kendi de kimseye aşık olacak,evlenecek göz yok,onun henüz gerçekleştiremediği hayalleri,hedefleri var ve bu evlilikten önce geliyor bence
sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…