Evcilik Oyunu - Show TV

oturup baştan sona kadar izlemiyorum ki,reklamlarını fragmanlarını falan görüyorum o kadar..bu izlemek mi oluyor?CADIARZU

yıldız ne gıcık bi tip. yiğit oldukça aklıbaşında kendide şirin bence. sadece yetişme tarzından kaynaklanan şımarıklııkları var. yiğit becerikli ve sabırlı bebekleri severken ve bakarken gerçekten samimi ve sıcaktı. mert ve baharda hoş ama hakan ve tuğçe bence en iyi çift. tuğçe normal bi ev kadını gibi davranıyor aklıbaşında bi kız tabi bazı şımarıklıkları var o kadar olur. diğer kızlar çok çok daha şımarık.ev geçindirebilecek tutumlu bi imaj çiziyor. hakanda şirin bence doğal.yıldız ve sertaç hariç hepsini sevdim. favorim ise hakan- tuğçe

valla saçma maçma ben sabahleri izliyodumkaydirigubbakcemile3

ama malesef seda sayan gene başlıyo sabah sabah, çıkmıcak sanırım artık sabahları:hulya:

evet saçma amacıda yok yada halen ben anlayamadım
ama izliyırum
bahar çok güzel bi kız.yakındanda görmek isterdim

Kendinin taytını beğendim ya hani şu yırtık olan.Ama daha moda olmadı sanırım bulamadım:))

inek kendinin yüzüne çakacak kuyruğunu kaydirigubbakcemile3

yıldızın köpek çok sevimli değil mi

zaten mantığını anlamamak izlememekle oluyor ama izleyenlerde gördüğüm kadarıyla anlamış değil bişey..ne amaçla yapıldığını sonuçda ne olacağını.
bende fragmanda gördüm bide hafta sonu shovun magazin programında ...evleri ve arabaları dikkatimi çekdi sadece harcanan o kadar paraya
yazık diyorum .

kızlar hakan&tuğçe %41 oyla 1. olmuş halk oylamasında
mert&bahar %13 oyla sonuncu olmuş

bencede tuğçeyle hakan daha doğal, sempatik
:hulya:

evet ben baharla merte ısınamadım zaten kendi ile yigit daha sevimli geliyor onlardan

Tuğçe ve Hakan çok tatlılar,acaip sempatikler.
Değişik bir sinerjileri var.Favorilerim onlar.
Yıldız ve Sertaç çokca yapmacık.
kaydirigubbakcemile

ya çok fena bir program. fikir aslında iyi de yani oyun oynadıkları, işin yalan olduğu bu kadar da belli edilmez ki. iki dakka gözüm takıldı, dayanamadım. bari biraz özenli olsunlar, ne bu böyle.

hele şu bahar ın çantasını taşımasına ve cep telefonunu elinden düşürmemesine sinir oluyorumçok havalı iyice şımardı havalandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…