bu kendi kim biliyomusuz kizlar cennet mahallesinde ethemin kizi vardi pembe gibi sacli yaprak o
tuğçe hangi dizide ya, dün geceki programda hakana -dizinin bitmesine 2 hafta kaldı ondan sonra bende senle işe gelirim olmazmı- dedi hangi dizide bilen varmı bilmiyorumkismile
buarada bahar ve mert favorimdi ama burada bir arkadaş yazmış baharın sevgilisi varmış aslında diye onu okuyucunca açıkcası o çiftten soğudum şuan hakan tuğçe diyorum, kendi şımarık beceriksiz samimiyetsiz birisi yiğit harika bir eş ve çok aklıbaşında yerimseniben
Tek Türkiye'de oynamış ben izlemiyorum o diziyi doktormuş o dizide..
Bir de dün birşey öğrendim şok geçirdim Bu tuğçe ve Seçkin piriler Adnan Oktar tarafından seks kölesi olarak kullanılmışlar ve mahkemeye başvurmuşlar yıllar önce.
sonra tuğçe avukatıyla evlenmiş sonra boşanmış..Deidkoducu kadınlar gibi oldum ama arama motoruna "tuğçe doras adnan" yazın çıkıyor hepsi.
Çok şaşırdım ben bu kızı çok düzgün görüyordum
Bir de dün birşey öğrendim şok geçirdim Bu tuğçe ve Seçkin piriler Adnan Oktar tarafından seks kölesi olarak kullanılmışlar ve mahkemeye başvurmuşlar yıllar önce.
sonra tuğçe avukatıyla evlenmiş sonra boşanmış..Deidkoducu kadınlar gibi oldum ama arama motoruna "tuğçe doras adnan" yazın çıkıyor hepsi.
buldum iste
tuğçe hangi dizide ya, dün geceki programda hakana -dizinin bitmesine 2 hafta kaldı ondan sonra bende senle işe gelirim olmazmı- dedi hangi dizide bilen varmı bilmiyorumkismile
buarada bahar ve mert favorimdi ama burada bir arkadaş yazmış baharın sevgilisi varmış aslında diye onu okuyucunca açıkcası o çiftten soğudum şuan hakan tuğçe diyorum, kendi şımarık beceriksiz samimiyetsiz birisi yiğit harika bir eş ve çok aklıbaşında yerimseniben
Merhaba kızlar.şimdi baktım google la öyle bişeyi kabul etmemiş ikiside polis baskısıyla öyle bi ifade verdiklerini itiraf etmişler ,iyi araştırıp bilgi verirseniz insanlarıda yanlış yönlendirmemiş olursunuz
Birçok projede görev alan ve ekranların tanınan yüzlerinden olan Bahar Akça, ilk duyduğu andan itibaren Evcilik Oyununda yer almak istediğini ve yarışmadan çok memnun olduğunu anlattı. Akşam gazetesine konuşan güzel oyuncu, sevgilisinin yurt dışında olduğu için sürekli takip edemediğini ama sevgilisinin ailesinin programı beğeniyle izlediğini söyledi.
Akça, Bu oyun Okan'la yapacağım evliliğime de bir prova oluyor derken partneri Metle de romantik bir ikili olduklarını dile getirdi.
Allahım ne günlere kaldık yaaa
Kızlar şimdi bunlar şakacıktanmı aynı evde kalıyorlar, yoksa gerçekmi bilmiyorumkismile
Dün biraz baktımda hiçbişe anlamadım.
Amacı nedir bu programın.benneyaptımki
Evliymiş gibi davranıyorlar sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?