simdi soran olur gubidik ne demek diye.....kaydirigubbakcemile3ayy baklava biraz önceki gubidik lafına gülüyordum bende niye değiştirdin kızz :gitme:
böylelerine osmanli tokadi iyi gelir..kodummu otuturacaksin ..o ne öyle miymiymiymiy ....partneride tam bir kilibik...aslinda bakmiyorum..reklam aralarinda bakiyorum o bile yetiyor...dün gece cok ilginc film seyrettim..alman kanalinda..film bittikten sonra show tw ye baktim...gece saat 2 de yayin veriyorlar..ne cok sevilen bir programki sabahin köründe yayinliyorlar bu abuk subuk insanlarin görüntülerini....kaydirigubbakcemile3aman o kendi yokmu minnoşşşşş alsanaalsanasmile
Bilerek mi bu kadar uyuz tipleri seçmişler yoksa bu ünlü hatunların hepsi mi böyle bilmiyorum. Yani azıcık zeka belirtisi gösterseler dişimi kıracağım. Bir tane akıllı kadın koysalardı şuraya diyeceğim ama zaten akıllı kadının böyle bir yarışmada ne işi olur. Bir kere izledim yetti.
Valla öylesine gırgır olsun diye izliyordum rastladıkça amma velakin dün akşam Yıldız'ın Sertaç'ın dişlerini fırçaladığını gördükten kelli benim için bitmiştir... Allahım sana geliyorum.... :)
şöyle ağzımı uzata uzata konuşmayı bi ben beceremiyorum herhalde, biri bana öğretsin nasıl yıldız ve kendi gibi konuşabilirim mıyır mıyırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sorma ya, zamane kızlarının %90'ının burnu tıkalı herhalde, hepsinden aynı tuhaf ses çıkıyor. Havalı olduklarını zannederken, insanın tüylerini nasıl diken diken ettiklerinin farkına varmaları için duacıyım. (Bir kızım olursa, ona ilk öğreteceğim şey düzgün sesler çıkarması olacak. delikafadulden )
ilahi...:roflol::roflol::roflol:cilve yapmak için böyle konuşuyolar galiba, ben kocama cilve yapayım diye böyle konuşursam beni hocaya götürür, karımın içine cin kaçtı diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla öylesine gırgır olsun diye izliyordum rastladıkça amma velakin dün akşam Yıldız'ın Sertaç'ın dişlerini fırçaladığını gördükten kelli benim için bitmiştir... Allahım sana geliyorum.... :)
yok canim ya..rol icabi...hic sanmam gercek hayatta böyle birsey yapsin...ay inanmiyorum bööö..
yaw biz mi bilmiyoruz cilve yapmayi anlamadim ki midem bulanir benim
bende izlemiyorum..sadece burda yorumlardan takip ediyorum..Hayatımda gördüğüm en salakça yarışma... 10 dk bile izlemeye tahammül edemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?