Evcilik Oyunu - Show TV

hayatımda bukadar saçma bişey görmedim şey diyorum çünkü hala amacını anlayabilmiş değilim.
şımarık şımarık hareketler nedir bu ya. adamların yerinde olsam 2 tokat çarparım ağızlarına

Kendi ve Sertaç ne gıcık tipler
Hele Sertaçın emir verip durması sinir etti beni
Yıldız Asyalının yerinde olsam , bi daha terk ederdim..
Ben bi tek show tv'de pazarları magazin programı sunan oğlanı beğendim
Ne şeker şeymiş o öylesempatiksalakcinni

aman o kendi yokmu minnoşşşşş alsanaalsanasmile
böylelerine osmanli tokadi iyi gelir..kodummu otuturacaksin ..o ne öyle miymiymiymiy ....partneride tam bir kilibik...aslinda bakmiyorum..reklam aralarinda bakiyorum o bile yetiyor...dün gece cok ilginc film seyrettim..alman kanalinda..film bittikten sonra show tw ye baktim...gece saat 2 de yayin veriyorlar..ne cok sevilen bir programki sabahin köründe yayinliyorlar bu abuk subuk insanlarin görüntülerini....kaydirigubbakcemile3

Bilerek mi bu kadar uyuz tipleri seçmişler yoksa bu ünlü hatunların hepsi mi böyle bilmiyorum. Yani azıcık zeka belirtisi gösterseler dişimi kıracağım. Bir tane akıllı kadın koysalardı şuraya diyeceğim ama zaten akıllı kadının böyle bir yarışmada ne işi olur. Bir kere izledim yetti.

ben anlamadım yani kazanan gerçekten evlenio mu, eğer ödül buysa yiğite yazık değil mi ceza gibi boshayallersmile

:roflol::roflol:

Valla öylesine gırgır olsun diye izliyordum rastladıkça amma velakin dün akşam Yıldız'ın Sertaç'ın dişlerini fırçaladığını gördükten kelli benim için bitmiştir... Allahım sana geliyorum.... :)

:roflol::roflol:

şöyle ağzımı uzata uzata konuşmayı bi ben beceremiyorum herhalde, biri bana öğretsin nasıl yıldız ve kendi gibi konuşabilirim mıyır mıyırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şöyle ağzımı uzata uzata konuşmayı bi ben beceremiyorum herhalde, biri bana öğretsin nasıl yıldız ve kendi gibi konuşabilirim mıyır mıyırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sorma ya, zamane kızlarının %90'ının burnu tıkalı herhalde, hepsinden aynı tuhaf ses çıkıyor. Havalı olduklarını zannederken, insanın tüylerini nasıl diken diken ettiklerinin farkına varmaları için duacıyım. (Bir kızım olursa, ona ilk öğreteceğim şey düzgün sesler çıkarması olacak. delikafadulden )

cilve yapmak için böyle konuşuyolar galiba, ben kocama cilve yapayım diye böyle konuşursam beni hocaya götürür, karımın içine cin kaçtı diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay inanmiyorum bööö..
yaw biz mi bilmiyoruz cilve yapmayi anlamadim ki midem bulanir benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…