Evcilik Oyunu - Show TV

bende burdan okuyorm birde pazartesi kapalicarsi reklama girmisti gezerken gördüm ama cok gereksiz birsey amaci ne anlamis degilim..
onlar evcilik oyunu oynadiginda bana ne yarari var sacma yaf

bana çok saçma olcakmış gibi geldiler ama hoşuma gitti... evlilik güzel bişi zemuszemus

diger konu sanirim kilitlenir buraya kopyalayim:)

burda takip ediyordum ama dün azmettim izledim..
üff cok salaklar ama bana bahar-mert ikilisi yanlis demiyorum isimleri insallah,uzun boylu güzel kiz sanirim bahardi bana cok yapmacik geliyor..
sirf romantik,duygusal olamya cabaliyorlar gibi geldi..
yigit gercekten cok bilgili ve ideal bir es..
hakanin eside fena degil gibi..
dün yildiz i pek anlayamadim bisey diyemiyorum..
kendi cok degisik ohh dünya umrunda degil minoss minoss ay yigit skilmiyor mu bu kizdan bos bos konsuurken

ben farketmeden acmıstım o konuyu :/
yıldız cok yılısık ama ya severdim nefret ettim bu yarsmada

bu program sabahlarıda çıkmaya başladı, yarın eleme varmış, yıldız-sertaç elensinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sabah çıkınca izlemeye başladım bende, bu kendi çok beceriksiz yasempatiksalakcinni

fragmanlarda görüyorum..başlayınca zaten zapinglerde felan denk gelsek eşim hemen şu saçmalığı açmayalım diyor ..o yüzden izlemedim ..izlemediğim için de mantığını anlamış değilim..
yani evli gibiler ..oyun bu...amacı ne ? bize ne faydası var? onlar parayı götürüyor sadece...

gecne yildiz okandaydi biri aradi
bu kadar güzel olupta bu kadar itici olmayi nasi basaraiyosunz dedi
hemen okan karisti sonra nihat dogan karisti kendi cok adam gibi uyuz ediyo beni
neyse yildizda olabalir bazi insanlar iticidir bende böyleyim demek ki demek istedi arada ciliz ciliz sesi cikti
masallah nihat dogan laf dedirtmedi..tv kurgusal birsey yarisma filan bos keseden felsefik konusmaya calisti

ya bişey sorucam kızlar yiğidin hakanın ve tuğçecin yüzleri bana çok tanıdık ama nerde gördüm yada izledim çıkaramıyorum bilen varmı daha önce nerelerde oynadılar çıktılar?

ya bişey sorucam kızlar yiğidin hakanın ve tuğçecin yüzleri bana çok tanıdık ama nerde gördüm yada izledim çıkaramıyorum bilen varmı daha önce nerelerde oynadılar çıktılar?

Yiğit:sunucu belki onu huysuz virjinin programından hatırlarsın beraber sunuyorlardı

hakan: hakan ka diye biliniyor o da sunucu ve oyuncu,koçum benimde oynamıştı,trt nin bi sizi vardı 2009 da orada da oynamıştı,sinema filmlerinde de rol almıştı

tuğçeyi henüz hatırlayamadım bilmiyorumkismile

ya cilve yapmak değil onlarınki. mıymıy nedir o yaa ne dedikleri bile anlaşılmıyorr. tutup koparacan çenesinii sempatiksalakcinni

Kamera olmasa yıldızı bıraksalar serdaç'ın üstüne atlayacak resmen :)) kameraya rağmen her fırsatta yapışıyo çocuğa

tamam yiğidi hatırladım ama hakanla tuğçe hala muamma bende :1shok:
buarada arakadaşlara katılıyorum yıldız sertaça resmen atlayacak bu kadar yılışıklık olamaz sertaçta zaten samimiyetsizin teki :mymeka:
yiğidi çok sevdim ben yaa ne akıllı uslu vede hamarat :smiley-cool:

kaynana olmasında bu sefer, semra gene gelirmiş falansempatiksalakcinni

Hayııııııııııııııııııııııııııırrr eyvahedigeldismile aman allah korusun,var mı bu saçma yarışmayı izleyen..mantığı ne yani,ne kazanacaklar?

Hayııııııııııııııııııııııııııırrr eyvahedigeldismile aman allah korusun,var mı bu saçma yarışmayı izleyen..mantığı ne yani,ne kazanacaklar?

var canım buraya yorum yapanlar genelde izliyolardır dimi???
mantıgını anlamaya çalışana kadar izlemiş olmuyomusun:roflol:
varmı bu sacma yarışmayı izleyen derken?
sen izlememişmi oluyorsun onu anlamadım lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…