Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

tekrar açayım demi canım aslında aşırı rahatsız eden değil ama işte sevemedim o turuncu renkleri evde yarım tupten biraz az 9.1 ıkı kutuda 10.1 var

valla bravo. millet bu tonları elde etmek için kuaförlere servet döküyor. gerçekten bravo size. ellerinize sağlık. çok güzel olmuş.

ben herzaman dp için 9.1 sana koyu gözükür ama 10.1 boya tavsiye ederim 11 nolu boyalar oksidanı %12lik oldugu için hem saçı yoruyor hemde turunculaşıyor buyuzden saçlarını 10.1 ile boyamanı tavsiye ederim suan yeni açtıysan cila yapabilirsn diplerine ama 9.1 ile turunculugu alır

tekrar açayım demi canım aslında aşırı rahatsız eden değil ama işte sevemedim o turuncu renkleri evde yarım tupten biraz az 9.1 ıkı kutuda 10.1 var

turunculukları sevmediysen hala geçmedi ise 10.1 ile o turuncu kısımları boya az bekle ve yıka

turunculukları sevmediysen hala geçmedi ise 10.1 ile o turuncu kısımları boya az bekle ve yıka

Canim Ben tekrar acayimmi oreal ve % 9 luk oksidanla cok durdurmayip us tune 10.1 le cila yapayim veya boyayayim cok ihtiyacim var yardimina ((((

Canim Ben tekrar acayimmi oreal ve % 9 luk oksidanla cok durdurmayip us tune 10.1 le cila yapayim veya boyayayim cok ihtiyacim var yardimina ((((

cnm tahminimden daha bile cok açılmış dipler ben bukadarını bile beklemiyordum bikez daha az bi durup açıcı sürersen beyaza yakın olur zaten daha iyi olur belki cilaya bile gerek kalmaz sonucuna bakıcaksn

cnm tahminimden daha bile cok açılmış dipler ben bukadarını bile beklemiyordum bikez daha az bi durup açıcı sürersen beyaza yakın olur zaten daha iyi olur belki cilaya bile gerek kalmaz sonucuna bakıcaksn

Tmm canim yarim saat sonra acmaya. Baslarim sonucu soylerim canim

Canim aciciyi surdum turunculuklar baya gitmis yumurtasarisinin acigi bi renk oldu daha Iyi en azindan simdi 10.1 le boyami yapsam acaba yoksa cilami resimleri ekliyorum canim

canım çıkan sonuç bu

Eklentiler

• $1375732_10151928611329674_48541600_n.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 229
  • $1379815_10151928611459674_1754108380_n.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 263
  • $1378682_10151928604844674_1350934226_n.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 246
ucuncu resim flashlı

bnm saçlarım platin ama bazen ışık yansımasıyla turuncu gözükebiliyor şekil a profil resmim gibi :) ayrıcaaa saçların cok harika olmuş yoktum kusura bakma.. cila yap cnm boyarsan cok gri olur cila hemen alıcak o turunculugu başka bi açıcı falan yapma (( yanlızca turuncu kısımlara sür ))

Son düzenleme:

Tamam canim tesekkur ederim Sabah kalkar kalkmaz bi elimde tel kkya girdim cvp yazmismisin diye:)))))) Diger elimlede sacima baktim cok guzel olmus:))) bugunde cila yapayim 10.1 left yapcam cilayi canim

Canim 10.1 le cila yaptim turunculuk kalmadi cok tesekkur ederim ekleyecem birazdan resimleri

Merhaba julyy, saç konusundaki tecrübelerine güvenerek sana danışmak istedim. Bu renk nasıl elde edilir.

Benim saçlarımın şu anki hali ise şöyle

cnm istediğin saç rengi cok ara bi renk bu tonları tutturmak biraz zor ama senin saçın olmucak değil cokta guzel olur. dusunuyorum saçına 8.3 yada 9.3 yapsan buna yakın bir renk olurmu diye bu tonları daha once yapmadım cunku kuaföre danışabilirsin tam rengini ögrenirsen boyalarla burda sana yardımcı olurum

Son düzenleme:
kızlar sizce bu renk çokmu idiialı vede yapılması zor bir renkmi koyu kumral ve doğal renkte olan saçımı bir seferde bu renge dönüştürebilirmiyim

rica ederimm cnm begenmene sevindim :) bekliyorum

merhaba canım bayramdı tatildi yolculuktu derken resim ekleyemedim hemen ekliyorum:) yaptığım şeyleri tekrar söyleyeyim oryal +%12 lik oksidan ardından 9.1 cila ertesi gün oryal +%9luk oksidan ardından 10 .1 cila ben çok memnun kaldım senin profilindeki saç rengiyle nerdeyse birebir oldu sadece arada az biraz turuncu tonlar var onlarıda 2 hafta sonra 10.1 lemi 9.1 lemi cila yapsam bilemedim

Eklentiler

• $1379961_10151947560054674_1471932849_n.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 163
  • $1383948_10151947559879674_831047914_n.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 171
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…