http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...in-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz-353.html bak saçlarım şimdi aynen bu bayanın rengi.çok sarımsı daha doğal istiyorum yine foto bulursam sana göstereyim ben kendi halini atAmıyorum
daha önce kullanmış olduğu rengi istiyor kuafor çok yuksek bir rakam söylemiş kendisi evde halletmk istiyor istediği renkte şu. sormak istediğim saçını orealle açtıktan sonra hangi boyayı kullanmalı çunku 10.1 le bu renk elde edilmiyor ona ne önerebilirim ıgoranın renk katoloğuna baktım pek anlamadım canım yardımcı olurmusun
Bu renk olur mu saçım sence
güzelim senin ilk saç rengin ne burdaki
Julyy saçım çok turunculu ya 8.3 dore turunculaştırmaz dini daha içine küllü de koymakgerek mi?linkini attığım renk gibi mi olur 8.3 ile
sen ne istiyorsun ? BAL KÖPÜĞÜ ... bal köpüğü ne demek ? TURUNCU demek.. cnm sen ne istediğine karar iyice verip bana soru sorarsan sevinirim.
Tatlım ben Google la bal sarısı yazınca çıktı bu renk, ben de sana göstermek istedim .istediğim renk linkteki.seni yordum canım kusura bakma
cnm bu renge bnm dediğim işlemi yaptıktan sonra gidip bir kuaföre sık röfle attırman gerekli bu saç sık röfleli sarı saçın üzerine
Teşekkürederim canım oda saçımı çok yoracaktır ben en iyisi senin dediklerini uyguluyim 😘
Teşekkürederim canım oda saçımı çok yoracaktır ben en iyisi senin dediklerini uyguluyim ��
owww bu saç rengi evde zor biraz yani olurda biraz maaliyetli olur cnm ben kullandım fakat netten cok beyaz toner sipariş ederek ki yinede tam beyaz olamadı ... olmadıgı iyi oldu soluk ve yaşlı gibi duruyordu tavsiye etmem.
Eki Görüntüle 886302 bak bu rengi cok seviyorum mesela diplerini açtıktan sonra boyayabilirsin bu tona komple saçını açmadanda boyayabilirsin dip rengin cok koyu değil sana bir alternatif olabilir diye attım
bu boyanın açma özelliği yuksektir..
Peki açmadan direk boyarsan yeşil olmaz dimi sarılarım ondan çok korkuyorum 😞
Peki açmadan direk boyarsan yeşil olmaz dimi sarılarım ondan çok korkuyorum 😞
Anladim canim vakit ayiriyorsun cok tesrkkur ederim bugun uygun olan bir kuafore sormus kardesim 380 tl demisler o fiystada gucu yetmiyor sana zahmet olacak ama yinede nasil yapilir anlatsan olurmu kendisine evde cok zor olacagini soyledim ama israr ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?