Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Canim cok tesekkur ederim yardimlarin icin

mavi toz açıcıyı nasıl kullanıcaz peki oksidayonlamı kaçlık alacağız boya gibimi saça süreceğiz ne kadar bekleteceğiz saçlarım sarı ama çok açık sarı değil

ah kizlar saclarimla oynadim bu hafta sonu...sacim cok yipranikti 1 sene uzattim sonra kina vardi sacimda sonrada amonyaksiz koyu renk yapmistim sonra iste aklim esti dedi biraz acsam iyi olacak...amonyaksiz acicim vardi 4-6 ton acici diye onunla birazda olsa acildi dipler iyi olduda geri kalanlar hafifte olsa altinsi parildadi bu bana yetti ama önlerimin dipleri azda olsa daha acikti bende tutturdum birazcik daha acayip dedim bu sefer amonyakli ve amonyaksiz aciciyi ikisini karistirarak iyikide sirf önlerime denemisim...sonuc acayipti diplerim civ civ cirt sari diger alt kisimlarida tabiki turuncumsu....kina dan dolayiydi...iyiki garnier boya vardida dogal sarimi ne onunla simdi cila yapiyorum yoksa disari cikamazdim iyiki julyy burda cila tarif etmis yoksa halim iyi olmazdi...bakalim nasil olcam....

neyse cila ise yaradi en azindan o cirt reng rötus oldu....hafif önlerime balyaj gibi oldu simdilik idare ederim....alt kisimlarida artik biraz dinlensin ozaman acarim azda olsa :) siz siz olun acarken sacinizi birazini deneyin önce birde hep evinizde cila yapilcak boyaniz hazirda olsun

mavi toz açıcıyı nasıl kullanıcaz peki oksidayonlamı kaçlık alacağız boya gibimi saça süreceğiz ne kadar bekleteceğiz saçlarım sarı ama çok açık sarı değil

%9luk oksidanla kullanıcaksınız açıcıyı. boya gibi saça uygularsanız benm son fotom gibi komple sarı olursunz ara ara balyaj veya röfle tarzı istiyorsanız paket atmanız gerekir en fazla 40 dk bekliceksinz ve devamlı kontrol etmelisiniz

Canım seninle konustuktan sonra saçlarımı biraz dinlendirdim bu haftasonuda boyalarımı aldım cuma günü boyayacagım fakat su 7.1 kafamı cook karıstırıyo
Palettenin acıcısını ve de oradaki satıcının önerisiyle eugene colorun acıcısını aldım ikisini karıstırıp uygula dedi. İgora 0.22 turuncu azaltıcı aldım vee asıl renk 7.1 pek emin olamadım 7.1 ya yesil olursa ya da cok koyu olursa diye sen ne diyosun baska bir boyamı alsam

Bak bu tonlar istedigim ve de aralara böyle sarılar atıcam ya da attırıcaam ne dersin ?

Bak bu tonlar istedigim ve de aralara böyle sarılar atıcam ya da attırıcaam ne dersin ?

Eki Görüntüle 888285 Eki Görüntüle 888284

istediğin tona bakarsan aradaki kumraldır ve kumralde yeşillik vardır. lütfen artık sunu anlayınki profesyonel çekimli fotolar atıyorsunuz bu fotolardaki ünlüler saçlarını profesyonel saç uzmanlarına yaptırıyor vede ben size yakın olacak renkleri öneriyorum. saçınızın geçmişi cok önemli bunu herzaman söyluyorum 7.1 evet biraz koyulucak fakat yıkama sonrası akacaktır cunku saçlarnı açacaksın.. 8.1 söyleseydim saçına açma işlemi sonrası yetersiz kalıcak ve saçların turuncu yansıması gitmeyecek ben bu yuzden önce koyuyu öneririm ki kapatsın yansımaları duz bir renk olsun die ve fotograflarda 1.sinde dore sarı balyaj 2.sinde platin balyaj var ona göre attırırsın.

cok kişiyle yazışıyorum senin saçlarını hatırlayamadım yada sana ne önerdiğimi fakat bu aldıklarınla bunu yapman şart cnm. (kumral tonlar zor tutturuulan renklerdir belkide 2. boyamanda renk yerine oturur) saçına baglı...

merhaba.. saçlarımı yaklaşık 1 ay önce palette 3 numaralı bir şeylere boyadım ve siyah oldu. ondan önce açık kumraldı kuaförde boyatıyordum. neyse pişman oldum siyaha döndüğüme tekrar açmak istiyorum. istediğim renk platin sarı gibi açık ama beyazımsı bi sarı istiyorum. fildişi deniyormuş sanırım istediğim renge tam bilemiyorum. nasıl açabilirim? siyah boyalı saçı evde açabilir miyim? ve bu konulardan hiç anlamadığımı da eklemek istiyorum ona göre açıklayabilirsen

Julycimm zaten dikkat ettiysen bu tonu istiyorumm demedim bu tonlarda dusunuyorum yazdim cunku efektlerde var o resimlerde :)
Istersen profilime bak yuklemistim resimleri o zaman konustugumuzda

çok teşekkür ederim bu gün alacaktım ama cesaret edemedim 4.5 tl falandı iki kutu alsam yeter herhalde alt tarafım röfleli çünkü

çok teşekkür ederim bu gün alacaktım ama cesaret edemedim 4.5 tl falandı iki kutu alsam yeter herhalde alt tarafım röfleli çünkü

o 4.5 tllik dandik hairplusun açıcısı saçlarını cok çiğ acar parana kıymalısın gzl açıcı almalısın. palettenin igoranın vs vs lorealin

cnm zaten bilgili olsaydn siyahtan istedigin renge hemde platin rengine dönmenin saçları yaktıgını yıprattıgını bilip hiç bu işe kalkışmazdn.. öncelikle saçlarını baya bi kestirmek zorunda kalacagını hatırlatırım. bence sen yaavaş yavaş açmalı zamanla istedigin renge dönmelisin. siyah boya sürülmüş bir saç istendiği kadar açıcılarla açılmaya kalkışılsın yinede platin olmaz olursada lastikleşir elde kalır o siyahlı kısımları kestirmelisin alttan alttan yok etmelisin bu böyle cok üzgünüm tatlım :/

SAÇLARINIZI AÇICAKSANIZ LÜTFEN KALİTELİ AÇICILAR İLE AÇINIZ Kİ AÇILdIGINdA TEKRAR KOYULAŞMASIN MATLAŞMASIN VE SAÇINIZ SERTLEŞMESİN GARİP BİR ÇİĞLİK OLMASIN BEBEK SAÇI YANSIMASINI KİMSE İSTEMEZ :)

BU YUZdEN TAVSİYEM İGORA LOREAL PLATİNUM PALETTE ...

acelem yoktu bebeğim ya yavaş yavaş giderdik :26:

july cim yine ben bu saç rengi nasıl elde edilir canım ?Eki Görüntüle 889987

saçlarını komple once uç sonra dip uygulaması ile 2 kez mavi toz oreal fakat igoranın (mavi kutu) açıcısı ile açma sonucu ellde edebilirsin. tabi boyama gibi olmaması cok dikkatli sürülmesi gerekli cunku saç uçların zaten cok açık amaç dipleride açıp dibindeki o bal rengini aşşalara uçlara tarama işlemi ile getirtmek ve orantılı açmak başarırım saçlarım saglıklı kaldırır dersen yapabilirsin

ve begendiğin saç rengi bnm sondan 1 onceki fotomun aynısı ben bu saçı 3açma işlemi ile cilasız kullanmıştım. saçlarım ondan onceki fotolarımdaki gibi tuuruncu yansımalı koyu bal rengi idi

Son düzenleme:
Merhaba canımm..Dün bi karar aldım saçımın rengini değiştiricem yalnız ben kendim boyamıyorum saçımı. Kuaföre ne demeliyim çünkü bulunduğum yern en iyi kuaförü ama tam bi gerizekalılar.
Bu benim saçım.. Sık röfle var
Bunlar ise istediğim modeller.. Saçım çogunlukta kahve olsun (ki bu ne kahvesi onu da bilmiyorum,önce bunu söylersen çok sevinirim ). Altlardada sarı balyajlar olsun ... Kaç sefer boyatmam gerekiyor. Bu rengi tutturmam mümkünmü birde ?

Eklentiler

• $1374905_544830135572422_1412755642_n.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $1398500_569633989758703_2065934739_o.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $lsclc.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $sari-sac-tonlari-0002.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
canım july sana kendi saçımı ve yapmak istediğim saçımı yolluyorum .. ne yapmam gerek fikir verirmisin ...

Eklentiler

• $CIMG4688.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 95

cnm saçlarını once koyu kumral ile pigmentasyon yapmaları gerekli..(((en onemli olay pigmentasyondur bunu yapmazlarsa papagan gibi gezersin 2 yıkama sonrası))) daha sonra 8.3e boyamaları tabi ilk seferde bu akıcak garip bi renk olucak altında sarı oldugu için sonra tekrar gidip artık ana tonu kumralmı istiyorsun yoksa doreli bir karamelmi ona göre boyamaları gerekli senin yolladıgın resimlerde cok renk çeşiti var kimisi kumral saça ombre platin atılmş kimisi dore kumral aralarına sık altın sarı balyaj atılmış .. ama sana 8.3 majirel boya aralara gzl ışıltılı balyaj yakışacaktır cunku tenin bu renge cok musait yada ben 8.3 rengine aşıgım biilemiyorum :)))

yani konunun özeti sana kumral bi pigmentasyon yapılıp üzerine 7.3 olur 8.3 olur hafif bir dorelik katmaları şart. ve sonra aralarına balyaj atacaklar istediğin balyaj sarısını kendilerine gösterirsn :))))) inş yaparlar cnm buu şekil söylersen anlıcaklardır elbet kuaförlermiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…