- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
TAMAM OZAMAN SAÇLARINI KOMPLE İGORA BEYAZ TOZ İLE 2 KEZ OLMAdI 3KEZ AÇMALI VE CIKAN SONUCTAN SONRA NET ÜZERİNdEN BEYAZ TONER SİPARİŞ EdİP BOYAMALI 45dK TONERİ BEKLETTİKTEN SONRA ANCK BEYAZA ULAŞABİLİR SUAN SAÇLARI KOYU CIKAN SONUCA GÖRE HABERdAR EdERSİNİZ CNM
mavi toz açıcıyı nasıl kullanıcaz peki oksidayonlamı kaçlık alacağız boya gibimi saça süreceğiz ne kadar bekleteceğiz saçlarım sarı ama çok açık sarı değil
Bak bu tonlar istedigim ve de aralara böyle sarılar atıcam ya da attırıcaam ne dersin ?
Eki Görüntüle 888285 Eki Görüntüle 888284
istediğin tona bakarsan aradaki kumraldır ve kumralde yeşillik vardır. lütfen artık sunu anlayınki profesyonel çekimli fotolar atıyorsunuz bu fotolardaki ünlüler saçlarını profesyonel saç uzmanlarına yaptırıyor vede ben size yakın olacak renkleri öneriyorum. saçınızın geçmişi cok önemli bunu herzaman söyluyorum 7.1 evet biraz koyulucak fakat yıkama sonrası akacaktır cunku saçlarnı açacaksın.. 8.1 söyleseydim saçına açma işlemi sonrası yetersiz kalıcak ve saçların turuncu yansıması gitmeyecek ben bu yuzden önce koyuyu öneririm ki kapatsın yansımaları duz bir renk olsun die ve fotograflarda 1.sinde dore sarı balyaj 2.sinde platin balyaj var ona göre attırırsın.
cok kişiyle yazışıyorum senin saçlarını hatırlayamadım yada sana ne önerdiğimi fakat bu aldıklarınla bunu yapman şart cnm. (kumral tonlar zor tutturuulan renklerdir belkide 2. boyamanda renk yerine oturur) saçına baglı...
%9luk oksidanla kullanıcaksınız açıcıyı. boya gibi saça uygularsanız benm son fotom gibi komple sarı olursunz ara ara balyaj veya röfle tarzı istiyorsanız paket atmanız gerekir en fazla 40 dk bekliceksinz ve devamlı kontrol etmelisiniz
çok teşekkür ederim bu gün alacaktım ama cesaret edemedim 4.5 tl falandı iki kutu alsam yeter herhalde alt tarafım röfleli çünkü
merhaba.. saçlarımı yaklaşık 1 ay önce palette 3 numaralı bir şeylere boyadım ve siyah oldu. ondan önce açık kumraldı kuaförde boyatıyordum. neyse pişman oldum siyaha döndüğüme tekrar açmak istiyorum. istediğim renk platin sarı gibi açık ama beyazımsı bi sarı istiyorum. fildişi deniyormuş sanırım istediğim renge tam bilemiyorum. nasıl açabilirim? siyah boyalı saçı evde açabilir miyim? ve bu konulardan hiç anlamadığımı da eklemek istiyorum ona göre açıklayabilirsen
cnm zaten bilgili olsaydn siyahtan istedigin renge hemde platin rengine dönmenin saçları yaktıgını yıprattıgını bilip hiç bu işe kalkışmazdn.. öncelikle saçlarını baya bi kestirmek zorunda kalacagını hatırlatırım. bence sen yaavaş yavaş açmalı zamanla istedigin renge dönmelisin. siyah boya sürülmüş bir saç istendiği kadar açıcılarla açılmaya kalkışılsın yinede platin olmaz olursada lastikleşir elde kalır o siyahlı kısımları kestirmelisin alttan alttan yok etmelisin bu böyle cok üzgünüm tatlım :/
july cim yine ben bu saç rengi nasıl elde edilir canım ?Eki Görüntüle 889987
Merhaba canımm..Dün bi karar aldım saçımın rengini değiştiricem yalnız ben kendim boyamıyorum saçımı. Kuaföre ne demeliyim çünkü bulunduğum yern en iyi kuaförü ama tam bi gerizekalılar.
Eki Görüntüle 891682 Bu benim saçım.. Sık röfle var
Eki Görüntüle 891683 Bunlar ise istediğim modeller.. Saçım çogunlukta kahve olsun (ki bu ne kahvesi onu da bilmiyorum,önce bunu söylersen çok sevinirim). Altlardada sarı balyajlar olsun ... Kaç sefer boyatmam gerekiyor. Bu rengi tutturmam mümkünmü birde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?