Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

merhaba cvp verdiğin için çok teşekkr ederim toner dediğin şey manıc panıc veya jeans color gibi boyalarmı bu işlemler biraz masraflı gibi geldi belki yaza yaparım beyaz sarı saçı.....
birşey sorcam igoranın boyaları hakkında ne diyorsun sarı renkleriyle. sandre ne demek birde netten araştırdım ama bulamadım kullumu demek

cnm bu saç rengini nasıl elde ettin detaylı anlatır mısın lütfennnn çok beğendim :))

bu rengi 3 oreal açıcı üzerine 10.1 cila yaptm daha sonraları tekrar 1 kez daha açtım ben saç kremi ve oksidan cok azda açıcı koyarak dahada açıldı daha sonra beyaz toner sipariş etmştim üzerine boyadm bu şekil oldu... igoranın sandre sarısı ilede cila yapabilirsin ilk grili oluuyor sonra açılıyor..

Son düzenleme:

çok tşk. ederim :)
hangi aralıklarla saçını açtın peki cnm ?
adım adım ben de uygulayacağım çünkü :18:

Merhaba bayanlar benimde birsorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Saçlarıma 1 yıl önce röfle yaptırmıştım.Hamilelik doğum derken saçlarıma hiç dokunmadım.kulak hizasına kadar kendi saçım uzamıştı.saçımı karamel istediğim için geçen hafta palette altın karamele boyadim.Renk hoşuma gitti güzel oldu.ancak benim istediğim renk biraz daha açık bir renk.şimdi birkaç sorum var.
Benim ikinci boyamamda renk açılır mı?
Palette yerine syoss ile boyasam renk daha mı açık renk olur?
Uçlarda röflelerim var demiştim bunlarin üzerindeki boya akti birdahaki boyamam ile kapanır mı?
Cevaplarsaniz çok sevinirim..şimdiden çok teşekkür ederim.

Julyy merhaba canım öncelikle dün geceden beri üşenmedim tek tek tüm sayfaları tüm yorumlarını okudum :) ve siteye sırf sana soru sorabilmek için üye olmaya karar verdim :) herkesi okadar iyi tek tek hiç atlamadan aydınlatmışsınki hayran kaldım sana iyiliğine iyilik meleği olmuşsun sitenin :) saçlarına ayrıca bayıldığımı söylemem gerek bile yok zaten :) gerçekten çok yeteneklisin biz bayanların en hassas noktası olan saçlarımızz onları istedğimiz renk model yapmak için sanırım elimizden gelen herşeyi yaparız ve sende bu konuda çok yardımcısın:) şimdi soruma geleyim hemen umarım banada yardımcı olursun :) ben 6 ay önce saçlarıma krepe balyaj attırdım daha sonra dipleri evde kendim 8.1 ve 9.1 karıştırarak boyadım ama farkettimki artık sarılarım çok çok soldu bildiğin açık kumrala dönüştü o ilk zamanlarki parlaklığı kalmadı şimdi ben rengini artık yeniden açmak istiyorum senin son resminden bi ton daha koyu istiyorum şu boyaları aldım bunlarla elde edeblrmym sence ? lilafix in 912/1 ultra açık küllü sarı 9.1 küllü açık sarı ve 10.1 aldım oksidanıda %9luk sence bunlarla saçım açılırmı yoksa bi işe yaramazmı bu renkler? topuz olan saçlarımın son hali renginin diğeride ilk paket attırdığım hali benim istedğim renk ise şu ;
bunu evde elde etmem için ne yapmam gerek yardımcı olursan çook sevincmmm bide tam olarak istedğim renk o baştaki fotodaki kızın saçlarının uclarındaki saçlarım tamamen o renk olsun istiyorum bunu başarabilrmyiimm

Eklentiler

• $imagekkkk.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 263
  • $Adsızsnmmmm.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
cnm bu saç rengini nasıl elde ettin detaylı anlatır mısın lütfennnn çok beğendim :))

tatlım benim yaptıgımı kimseye önermiyoruum ::))) ben aynı gun içinde cok sabırsız bir karakter oldugum ve amannnn yanarsa yansın dediğim için 2 kez açtım hala turuncu yansıma kalmıştı üzerine 10.1 ile cila yaptm sonra bir hafta falan bekledim tekrar gittim toz oreal alıp yine açtım saçlarım sertleşti biraz başkalarının yanardı benim bi ucları yumuşamıştı şaşırmıştım. yani bu olay biraz saç gecmişine baglı ben onceleri sarı yapmadıgım için saçlarım duz kahve boyalıydı ve saglıklıydı kaldırdı senin kaldırırmı bilemiyorum ama aynı gun içinde pek açmanı tavsiye etmiyorum 1hafta ara ile açarsan cok daha iyi olur. ve lütfen saçlarını toz oreal ile aç o palette koleston vs açıcıları saçları turuncumsu açıyor ve cok cok zaten oreal kadar açmıyor. oreal denilen madde has açıcı katkısızdır. bekletme süreene cok dikkat et saçlarını sürekli kontrol et zaman zaman taramayı ihmal etme iice yedir oreali saçlarına cok daha cabuk açılsın (fön makinası tutabilirsin orta ısıda) bu açma işlemleri bittikten sonra tabi yine bir yansıman kalıcak ciglik olmayacak cunku küllü onu kıracak... cıkan sonuca göre ya 10.1 ile tamamen boyucaksın hafif bir yansıman var ise boyama yerine cila yapacaksın hepsi bu :) tabi ara ara sarı saçlar için olan blonde şampuanlarıda kullanmayı ihmal etme ki saçlarının sarısı parlaklıgı bende begendiğin tarz kalsın

dipnot ::: saçlarını bu işlemler sonrası gliserinli su ile nem takviyesi yap .. ara ara badem yagı zeytinyagı susam yagı ilede maske yap çok öptüm

cnm ne guzel şeyler yazmışsın cok teşekkür ediyorum öncelikle yorulmadanda herşeyi okumuşsun buda guzel ... saçların suan boyadgın boyalar sonucu kumral tabi ara ara yansıma turuncun vardırcunku ana tonun kahverengi sanırım.. lilafix markayı bir kez kardesim kullandı pek memnun kalmamıştı ben o marka hakkında pek bilgim yok ilk guzel olan rengi daha sonra koyuldu bilgin olsn.

ilk once 9.1 10.1 gibi boyalarla saçlarını tonunu açamazsın bu boyalar o eski 8.1 9.1 boyalarını kusturucaktır. boyamakla yukardaki resim gibi zaten mumkun değil olamazsn once bunun altını cizelim.. saçlarını herkese de yazdıgım seninde okudugun gibi açmak zorundasın sarı tonları ne ton olursa olsn oncelikle saç pigmentlerini silmemiz gerektiricek bir işlemdir. oncelikle saçlarını komple açmalısın 2sefer daha sonra 9.1 ile boyamalısın ki çok çok açık bi kumralı elde edebilesin içinede cok az turuncu azaltıcı atabilirsin... saçların komple çok açık kumral yani sarıya yakın bir kumral olunca bu işlemler sonrası sık röfle attırmalısınki yukardaki uç rengi yakalayabilesin.. röfle istemem duz bir renk olsn istersen de 2 kez açma sonrası saç yapını bilemem belki hala koyu bir turuncumsu sarı kalacak ozaman tekrar açmak zorunda kalabilirsin ... bu saç rengin üzerine 10.1 sürersen yaşlı soluk yeşil yansımalı hafif açık garip ötesi bir saç elde edersn onuda bil... yani saçını açmak istermisin sarışın olmaya hazırmsın bunu bir dusun cunku bu işlemler sonucu saçların yıpranacaktır cnm

istedigin modelin ana saç tonu kumral köken olarak bu kişilere paket atıldıgı röfle yapıldıgı zaman işte böölesi süper (sarı) sonuçlar cıkıyor ... bizlerde bu imkansız yani kumral açık tenli olmadıgımz için once kumrallaşmaya çalışıp sonrası paket atıp bu şekil olmaya çalışıyorz işin özü bu

Son düzenleme:

evet cnm boyası mordur.. kullu mat beyaz ton isteyenlere özel bir renktir parlaklık içermez ilk boyandıgında morumsu bir ton olur yıkama sonrası o morumsuluk turunculukları alır ve beyaza yakın tonu yakalarsın ... tabi alt zemin cok cok açık bir sarı olmalı

anladım hyatım çok teşekkür ederim öncelikle güzel bilgilerin için. ben şöyle açıklayım sana ozaman o resimdeki evet doğru diyosun zor bi renk evde olmucak bi renk ama senin son platin halin çok çok hoş o renk yapmak istiyorum o topuzlu saçımdaki renginden baz alırsan o rengin üzerine şuan ne yapmam gerek seninki gibi olması için aşama aşama onu bi yazarbilirmisin toz oriel falan aldım çnkü bugün yapmak istiyorum senden alıcağım bilgilerle :) bide saç yapım hakkında sana şunu söyleyim saçlarım kolay açılan bi yapıya sahip 2 sene önce boya siyahı olan saçlarımı o mavi toz orielle bi kere açmamda çok açık bi karamel elde etmiştim senin resimdeki karamelin gibi yani saçımın yapısı kolay açılan şimdi ne yapmam lazım açıcıyı ne oranda hazırlamam lazım açtıktan sonra üzerine hangi renkleri boyamam lazım cilasını ne yapmam lazım yardım istyorumm :)

cnmm daha yeni yazabiliyorum kusura bakma.
demek sen de benim gibi aynı gün içinde 1den fazla açmışsın saçlarını :) ama yaptığım bakımlarla çabuk toparladı saçlarım Allahtan :)
dediğin gibi ben en iyisi 1 hafta arayla açayım saçları ve oreal konusunda çok haklısın palette vs. pek açmıyor turunculuk hep kalıyor en iyisi alacan oreali kendin açacaksın ben de hep öyle yaparım ama çok dikkat gerektiriyor.. :18:
inş seninki gibi olur saçlarım tatlım çok tşk.lerr

dip boyamı yapıp sonra açsam nasıl olur tutunculuk olmaz sanırım o zaman saçlarım şu an 10.03 le boyalı ama aktı baya sarı yani genede açıcıyı fazla bekletmeme gerek olmaz sanırım alt taraflarda röfle var alt taraf yanarmı peki nasıl süreyim..açıcıdan sonra boyamak gerekirmi peki

benimde bir ara 5. resmine yakin sacrengim vardi. gözlerimin rengine o kadar yakindiki, herkes cok yakistirmist. simdi tam 7 sene sacima boya nede baska birsey yaptirmadim. kendi sacrengimi kullanmak istedim. ama artik beyazlar baslayinca birseyler yapmam gerek diye düsünüyorum. favorilerim: cikolata, karamel ve balrengi...kararsizim yaaaa

benimde bir ara 5. resmine yakin sacrengim vardi. gözlerimin rengine o kadar yakindiki, herkes cok yakistirmist. simdi tam 7 sene sacima boya nede baska birsey yaptirmadim. kendi sacrengimi kullanmak istedim. ama artik beyazlar baslayinca birseyler yapmam gerek diye düsünüyorum. favorilerim: cikolata, karamel ve balrengi...kararsizim yaaaa:44::44:

selam merhaba, paylaşımların muhteşem okunması gereken kitap gibi not ettim.

benimde bir maruzatım vardı.

palette ile saçlarımı 2 kez açtım şu hale getirdim.

resimlerde farklı gibi duruyor ama aslında aynı flaşlı olanda çok keskin bir kızıllık var gibi duruyor öyle değil ama. acık bakır gibi değişik birşey ama güzel. göze aldım zaten turunculuk alacalı yansıma cok problem değil benim için tadını çıkarıyorum diyelim
topiklerden birinde gördüm birisi palette papatya sarısına boyamış bakır üzerine çok tatlı bir renk olmuş topik linkide şu. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...kir-turuncu-saci-sari-tonlarina-cevirmek.html

oradaki arkadaşada sordum ama henüz cevap alamadım.

ben şimdi papatya sarısını alsam boyasam nasıl olur bu kadar açılır mı çok emin değilim. ama yapınca illaki bir renk çıkacak ortaya hafif sarımsı bişeyler gönül isterki çilek sarısı filan çıksın ortaya tek boyamada ama olmuyor işte dip boyayı nasıl yapacagız. ben orda tıkanıyorum. şu aşamadan sonra ne yapmalıyım aslında merak ettiğim bu. dipler civciv gibi sırıtıp geri kalanı koyu olmasın istiyorum ama nasıl bir yol izleyecegim bilmiyorum. :44::44:

eve gelince tekrar baktımda ilk msjdaki resimler çok alakasız durmuş bide pek belli olmuyor gibi geldi bana. tekrar cektim bunlar daha net anlaşılır oldu. flaşsız olan özellikle tam şu andaki rengim işte heyecanla seni bekliyorum şimdi

dip boyan cok geldiyse tabiki ıonce diplerini açıp bikaç gun sonra açıcı yapman lazım. yoksa dibindeki ana saç turuncu pigmentlerin anında aşşalara akıcak ve saçın turuncu olucaktır. buunu engellemek için once aç daaha sonra uç tarafların cok açıksa açıcıyı orta ve dip olarak sür tarakla aşşalara orta kısımdan itibaren tara cok daha saglıklı geçişli kontrastı uygulamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…