canım july sana kendi saçımı ve yapmak istediğim saçımı yolluyorum .. ne yapmam gerek fikir verirmisin ...
acelem yoktu bebeğim ya yavaş yavaş giderdik :26:
saçlarını komple once uç sonra dip uygulaması ile 2 kez mavi toz oreal fakat igoranın (mavi kutu) açıcısı ile açma sonucu ellde edebilirsin. tabi boyama gibi olmaması cok dikkatli sürülmesi gerekli cunku saç uçların zaten cok açık amaç dipleride açıp dibindeki o bal rengini aşşalara uçlara tarama işlemi ile getirtmek ve orantılı açmak başarırım saçlarım saglıklı kaldırır dersen yapabilirsin
ve begendiğin saç rengi bnm sondan 1 onceki fotomun aynısı ben bu saçı 3açma işlemi ile cilasız kullanmıştım. saçlarım ondan onceki fotolarımdaki gibi tuuruncu yansımalı koyu bal rengi idi
yani sadece açma işlemiyle olur diyosun cila yada boya gerekmez peki senin bana önerdiğin şampuan-açıcı-oksidan tekniğiyle olurmu yoksa sadece açıcıylamı yapmalıyım
canım merhaba ben birşeyi merka ediyorum saçım açık sarı direk siyah boya sürdüğümde saç siyah olur mu tamamen
slm july ben daha öncede yazmıstım renkde bır turlu karar veremedım ama sımdı karar verdım acık kullu renk ıstıyorum selenay sarı kaya gıbı cok hosuma gıdıyor Eki Görüntüle 893518 bu saçı nasıl elde ederım? benım saç rengımde de bu ama ustune bır kere açık kullu uyguladım fazla fark etmedıEki Görüntüle 893523
july banada yardım eder misin saçların mükemmel bayıldım tam istediğim gibi bugün bir gaza geldim kuaföre gittim röfle yaptırcaktım sık ve platin renk istiyodum bi yarım saat bekletti falan sora böyle kıro sarısı turunculu sarı oldu bende hemen geri kapattırdım ve de 200 tl istedi. şimdi ben gaza geldim saçımı diyorum palettenin yoğun renk açıcısıyla açsam sonrada çok açık küllü sarıya boyasam seninki gibi olur mu? bu arada saçımın özgeçmişi
daha önce oriel yedi sora ben yoğun açıcıyla turuncu yaptım bi de açık turuncu en sonda kahveye boyadım şuanki halininde fotosunu koyuyorum
Merhaba julyy, bana da tekrar yardım edermisin. Saçlarımın önceden küllü açık kumral olmasını istiyordum ama bana küllü renkler yakışmıyormuş tenime gitmedi yani daha tok renkler gidiyor bana.Sonra saçımı hep koyu kumrala boyadım şu anda tam koyu kumral renginde.Saçımı kahveye çevirmeye karar verdim ama kızılsız-turuncusuz tatlı bir kahve istiyorum çok koyu da olmasın. Ne yapmamı önerirsin
o 4.5 tllik dandik hairplusun açıcısı saçlarını cok çiğ acar parana kıymalısın gzl açıcı almalısın. palettenin igoranın vs vs lorealin
slm saçların zaten koyu kumralsa herhangi bir kahverengine fakat dorelik olmayan yani yan rakamı 3 4 5 olmayan bir boyayı seç boya .. saç alt zeminde yeşillik yani kumral agır basacagından saçlarında herhangi bi turuncu yansıma olmayacaktır. istemesende zaten duz bir kahve görünümü alır .. benim kahve serilerde önerebilecegim bir renk yok maalesef cunkuu seneler oncesi boyamıştım sen kendin seçersin
mavi toz açıcı o değilmi ben o sandım..palettenin kutu olanından almak lazım o zaman iki kutu falan bir de diplerim yarım cm çıkmış oralarda turunculuk olurmu dibine sürsem yani
Çok teşekkürler yardımın için julyyDore kahve almıştım başka bir boya alayım o zaman. Peki sütlü kahve saç rengi için ne önerirsin
rica ederim canım söylediğim gibi kahve tonlarında pek bi bilgim yok devamlı sarılarla ilgilendiğim için sen begendiğini boyarsn :)
merhaba jully yeni üye oldum size sormak istediğim birkaç şey var benim saçlarım uzun zamandan beri röfleliydi sık röfle yapılmaktan alt tarafları hep sarıydı bende komple sarı olsun diye dipleri kendim evde açıp 10.1le cila yaptım gayette iyi olmuştu son 6 aydır dip boyamı kendim yapıyorum.sadece aralardaki bakırlıklar gözümü yoruyor ben daha çok beyaza yakın kullu olmayan bir sarı istiyorum bunun için hangi boyayı önerirsin igora açıcısını kullanıyorum muhteşem bir ürün yarın netten tekrar sipariş etcem boyayıda alayım diyorum igoranın ekstra açıcılı sarıları var onlar hem açıp hemde sarımı yapıyor tam çözemedim onubirde birşey daha sormak istiyorum kullu olmayan bir renk kullandığımda igoranın turuncu azaltıcısını kullanmam lazım değilmi:) çok soru sordum kusura bakma şimdiye kadar hep okuyordum beynimde çok soru biriktirmişim demekkki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?