Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Birde panteni sorucam argan yağı serisi çıkardıya ne dersin bir ürünün resmini ekliyorum sen argan yağıda kullanıyordun sanırım bana en yakın market ordan da panten alabilirm küçük çocuğum var ha deyince merkeze inemiyorum sence faydası olur mu yıpranan saçıma birde elektrikleniyor benim saçım kabarıyor gliserinli su demiştin onu aldırıcam gliserin yağı mı olacak, bunu da kullanayım mı şu an şampuan olarak dermokil kullanıyorum kullan dersen setini alıcam argan yağlı pantenin.

Merhaba, gördüğüm kadarıyla burada ki arkadaşları epeyi yardımcı olmuşsunuz..

Şuan ki saç rengim bunlara benziyor fakat önceden saçımın altlarında sarı balyajlar olduğu için onun ışıkları mevcut. Bu saçta hoşuma gidiyor ama kuaför istediğim saçı yapamayacağını, saçlarımın yanacağını söyleyince, aceleciliğimin kurbanı oldum. O zaman başka bir şey yapalım dedik renklerde gelince bir an da oldu bitti ama tam olarak benim tarzım değil bu saç..

Eki Görüntüle 914405

Neyse konuya geleyim. Saçımı hemen boyayacak değilim bu sefer acele etmeden önce 1-2 ay saçıma bakım yapacağım fakat artık kuaföre gitmek istemiyorum, şimdiye kadar hiçbir kuaförden istediğim saçla çıkamadım, artık kendim yapmaya karar verdim. Acele etmeden, hafta da yada 15 günde bir saçımı en az zarar ile istediğim saça boyamak istiyorum. İstediğim saç ise şöyle bir şey;

Eki Görüntüle 914422

Saçımı yıpratmadan, acelem yok, bu saçları nasıl elde edebilirim. Bir de bunlardan istediklerimin hepsi olur mu yoksa hiçbiri olmaz mı dersiniz? Lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba birşey sormak istiyorum saçlarımı onceden nevacolor açık kumral ile boyuyordum (8.0) sonra gittim krepe balyaj yaptırdım cila falan yapmadılar ve hasta gibi gorunuyorum ya eski rengime donmek istiyorum yada yine nevacolor un altın sarısı yapsam yanar mı acaba katolog da koyu gibi gorunuyor ama pigmentasyon yapmayın falan demişsiniz bilmiyorum ne yapacağımı kırılıyor saçlarım şuan küçük küçük bir hafta olldu yaptıralı

merhaba birşey sorabilirmiyim değiştirmek istediğiniz saçınızın rengi şuan ne renk gerçekten çok hoş

((((lütfen yardımcı olun

ombre boya ile yapılmaz açıcı ile yapılır saç uclarınıza herhangi eski bir saç fırcasına açıcı oreali surerek uçlara tarama işlemi ile yapabilirsiniz bol bol sürüp nereden başlamak istiyorsanız oradan tarayabilirsiniz normal tarak değil saç fırcası ile şu fön için kullanılanlardan %9 luk oksidan ile oreali karıştırarak... oreal yıpratır uclarımı dersenizde palette yogun açıcı ile yapabilirsiniz

rica ederim cnm hiç sorun değil :) kolestonun sarı serilerini asla tavsiye etmiyorum saçları kazık gibi yapıyor cunku... koyu ve kahve renkleri cok ii renk tuttugu için sana önerdm onceleri bende gizemli kahve ışıltılı kahve kullanırdım.. yanlız gizemli kahvenin turuncu yansıması fazladır ona göre kararını ver

pantene argan yagı iyidir evt kullanabilirsin cnm ... ama bnm su gune kadar kullandıgım en iyi argan yagı morfose nunkiydi 20tl fiyatı cam şişede yogun kıvamıyla uzun süre kullanabiliyorum.

saçların kabarıp sertleştiyse herzaman argan yagı vs den daha ii olan hem ucuz hem harika saçlara kavuşman için GLİSERİN(yagdır zaten) alıcaksn ufak şişede satılıyor.. fısfıslı şişeye 2 yada 3 kapak koyup uzerine ılık su ile doldur saçların kuruyunca tum uclarına sık ve tara sonuca inanamıcaksn :)

cnm saçlarını tekrar neva colorla boyama hatta bence o boyadan uzak dur derim bilmiyorum ama bnm saçlarımı yakan o boyaydı sizi bilmem...
neyse saçların hep açık kumral boyalıymış ana tonun ne renk ? kumralmı normalde devamlı 8e boyanan saçta yeşerme soz konusu olur aralara balyajla evet dusunemiyorum cok soluk mat hasta gibi görünürsünüz anlıyorum. saçlarını tekrar kumral olarakmı kullanmak istiyorsun yoksa saçlarına bal rengi turunculuklar olan bir renk mi dusunuyorsn ben once sana bunu sorayım

slm saçlarında yogun dore bakır yuklemesi var bunu oncelikle belirteyim ve istediğin tonlar tam tersi olan yeşil yuklemeli yani kumral tonları... attıgınız fotodaki modellerin genetik olarak saç rengi ten rengi yani ırk kökenden kaynaklı bi kumrallıkları var cogunun ana tonu zaten aralara ışıltı atılmış ki bende bu renklere aşıgım ama maalesef bizim ana saç pigmentlerimizde turuncu dore yansıma oldugu için bu renk olamıyoruz..

Canım çok sağol bugün aldım gizemli kahveyi birde oksidan aldım % 6 iki şişe ben şimdi boyanın içindekini katayım yoksa % 6 lığı mı? Birde turuncu olsun severim:) gliserini mutlaka deniycem çok sağol:)

boyanın içindekini ekle cnm rica ederim

gerçek saç rengim koyu kumral fakat ben saçlarımı o kadar çok boyadım ki en son kızılkahveydi sonra küllü sarılarla aça aça garip bir renk oldu artık açık kumral kullanmaya başladım çok güzeldi birileri aklıma girdi krepe balyaj yaptırdım boyle üstü başka altı başka birşey oldu :'( donmek istiyorum çok doğal birşey dursun ve en onemlisi TEK RENK olsun istiyorum ama olurmu bilmiyorum :'( bunu isterdim ama olurmu bilmiyorum kafam çok karışık az daha kendi kendime pigmentasyon falan en son senin yazını okudum ve kararımı durdurdum böyle bal renklerini altın renklerini seviyorum sanırım ama üstü başka altı başka ki bilmiyorum

Son düzenleme:

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu istediğim saçlara en yakın nasıl bir saç elde edebilirim ben?

çok teşekkürler. peki arkadaşımın saçları çok koyu kahverengi ve boyalı , aynı açıcı ile (palette) onunda saç uçlarını açsak turunculuk olurmu?

canım yazdığım mesaj sayfanın ortasında çıkıyo sonunda değil nedense :26:
bi de öyle bakıp oku
bi link gönderdim zaten mesajın içinde ordan rahat bulursun

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu istediğim saçlara en yakın nasıl bir saç elde edebilirim ben?

saçlarınızı renk silici ile once akıtmalısınız loreal effoser gibi gzl kaliteli bir urunle daha sonra cıkan sonuc garip alacalı bir renk oluucak uzerine oncelikle koyu kumral sürülmeli aydan aya daha sonra açık kumrala dönmeli (koyu kumral akınca) .. bikaç ay kumral boyadıktan sonra renk yerine oturmaaya başlayacaktır baktınız hoş bi kumrala yakın renk oldu aralarına kuaföre gidip guzel balyajlar fakat attırıcagınz balyaj soguk sarılar olmalı ara ara ışıltılı bal sarısı atılmalı ki o fotolar tarzı yakalanabilsin. bu işlemi tabi cok cok ii bir kuaförün yapması gerekli keşke yakınınızda olsaydım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…