Canim merhaba Ben hatirlarsan gecen hafta iki defa diplerimi acip 10.1 le cila yapmistim cokta guzel oldu fakat sacin alt taraflarindaki (onceki roflelerden kalan)dore ve turuncu yansimalari gidermeyi basaramadim ozellikle dorelere orielle paket yaptim olmadi acici boyalar kullandim olmadi Ben tek renk olsun istiyorum bunlar icin sampuan oluyormusya mor sampuan Ben nette loreal silveri buldum baska onerebilecegin bir marka Veya urun varmi Veya farkli bir yontem
şampuanlar iyidir blonde serileri var lorealin onlarada bakabilirsin silver iyidir fakat fazla kullanımda saçları gumuş yansıma ile grileştirir ara ara kullanıcaksn ... senin saç yapın biliyorsn ki siyah ve yani cok koyu ana tonun buyuzden kurtulamıyorsun turunculuklardan şampuan ii seçim denemeni tavsiye ederim tatlım
Tamam canim cok tesekkur ederim haftaya alirim lorealin blonde serilerinden hangisini onerirsin onada bi bakayim
Jullyyyy merhaba :)
içimdeki sarı aşkını durdamıyorum. ama sana sormadan kuaföre falan gitmek istemiyorum yada kendim boyamak :) anlatim ben
3 sene önce arkadaşım saçını boyuyodu. Baya kaldı, kalanı da bana sürdük. Ama ben korktum 20 25dk sonra yıkadımbaktım aynada hiç bi değişiklik yok sadece biraz parlamıştı saçım. (küllü sarı mı öyle bişeyle boşamıştık. adında sarı vardı ona eminim )
her gün saçımı yıkarım,bide ben saçımı hiç kestirmedim o gün bugün, çok kırık çünkü çok kısalcak ondan kestirmiyorum.
sorularıma gelirseko boya artık saçımda kalmamıştır dimi :)
bi de saçım bu hatta burda bi ton kotu çıkmış Eki Görüntüle 921361
istediğim renkte bunlar gibi Eki Görüntüle 921364 Eki Görüntüle 921365
NAPAYIIIM BEEEENN :18:
Erkek arkadaşım askere gidince kestircem laf aramızda heheheyok cnm o boyadan eser kalmamıştır.. saçlarını kestirmezsen saçın uzamaz bunu biliyormuydun :) eline al makası minik minik tv izlerken kes uçlarını ne kadar cabuk ve saglıklı uzadıgını ozaman farkedersn kestirmemek buyuk hatadır. bir saç telinin ömrü vardır ki senin o ömür bitmiş sanırım hiç kestirmemişsn nolur saçların dökülmeye başlar yavaş yavaş ölür saç yapma :/ (HERGUN SAÇ YIKAMAK İİ dEĞİLdİR BİLGİNİZ OLSUN)
oww bu rengi istiyorsan o saça saçlarını komple açıp üzerine birde gzl bir sık röfle atman gerekir kuaförle aynı paraya gelir bence kuuaföre yaptır elciklerini yorma cnm
Merhaba dün özelden atmıştım soru acil cevap lazımdıbir cesaret boyadım saçımı koleston gizemli kahveye önce uçlar mı dipler mi derken uçlardan başladım hemen beş dk içinde diplerede sürdüm 40 dk bekledim saçım bu sefer çok güzel oldu birincisi ton farklılıkları gitti ikincisi saçım yumuşacık oldu daha önce açıcıdan dolayı sanırım ya da palette mi bana yaramadı çok sert olmuştu boya sonrası birde mattı matlık hala var ama öncekine göre daha güzel:) teşekkür ederim cevapların için yalnız bir sıkıntı var kendi saçım siyahya diplerim tutmadı ben dip boyası yapacağım zaman ne renkle yapıcam birde bir ay kadar sonra bu rengin üstüne bal köpüğü yapsam bir ton daha açılır mı rengi?
Erkek arkadaşım askere gidince kestircem laf aramızda hehehe
peki düz sarı yapmak istesem böyle renk farksız/ombresiz falan. Napcam küllü sarı mı? En azından kuaföre giderken biraz bilgim olsunbi arkadaşım benim gibiydi saçı dipleri yeşil yeşil çıktııı :26:
cnm ben bu sitede birde giyim satıyorum musterilerime kargoyla yolluyorum ve herkese devamlı msj cvp yazıyorum senin mesajı okudum cvblıcaktım fakat 5dk sonra dedi sonrası beklerken öteki tarafa cvb verdim öle öle unuttum kusura bakma evet bnde onu dicektim zaten once diplere boya sonra ustlere gel die. saçların ana tonun koyu ise bundan sonraki boyanı koyu olan ana ton yerine uç ve ortaları boyadıktan sonra kalan boyana yarım şişe %9luk oksidan at cok fazla tutma renk farkı kaybolmaya başladıgında yıka tamamen yani saçlarını yıkamaya bi 15 dk kala falan diplerini yap dediğim şekilde ozaman o fark kapanıcaktır. evet açılır rengin bal kopuugu boyarsan garip bi renk olur bence bu boyadıgın tonun 1 üst misal 8 boyadıysan 9 boya daha guzel kontrast saglamış olacaksın cnm kolay gelsin
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..
Ne kadar beceriklisiniz, hayran kaldım gerçekten size ve cesaretinize
Herkes gibi benim de sizden bir konuda ricam olacak. Vakit ayırdığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımın bazısı bu boya ile dip boyası yaptıklarını söylediler (bu boya kuaför malzemesi satılan depolarda satılıyor sadece) Benim de saçımı boyadık ama saçım resmen turuncu oldu. (loreal-majiblond-ultra-900-cok-acik-sari-sac-boyasi)
Sonrasında Palette 10.1 kullandım ama o turunculuklar yine geçmedi. Saçlarım röfleli ama artık kuaför işkencesinden kurtulup kendim halletmek istiyorum bu meseleyi. Bundan sonra hangi aşamadan devam etmeliyim. Ne dersiniz???
teşekkür ederim cnm öncelikle msjında foton gelmemiş onu belirteym ... saçlarını görmeme gerek yok tahmin edebiiliyorum dipten sikayetcisinz herkesin oldugu gibi.. demekki ana tonunuz kahve agırlıklı buyuzden bu boyalar turuncu yansımayı kapatamıyor... 10.1 boyanızın içine nohut tanesi kadar 0.22 igora royal turuncu giderici atıp deneyin birdahaki sefere... ve saçlarınızın turuncu yansımasız olmasını istiyorsanız sarı saçlar için turuncu giderici şampuanlar mevcut onlarla diplerinizi yıkayın özellikle silver şampuan tavsiye ederim yansımanız oluşunca kullanın bu şampuanı her zaman yaparsanız saçlarınız grileşir cunku sadece dip kısma masaj yapar gibi yedirin kaybolacaktır yansımaların hepsi :)
http://i.hizliresim.com/KZ1aaV.jpg
Waaaawww ne kadar hızlısın, özenlisin, herkese tek tek cevap vermen bunun göstergesi zaten, yüreğine sağlık. Çoook teşekkür ederim. Bir daha göndereyim fotoyu içim rahat etsin
Loreal Majiblond a devam edeyim mi, ne dersin??? Bu boya ile ilgili bir fikrin varsa alabilirsem çok memnun olurum.
http://i.hizliresim.com/KZ1aaV.jpg
Waaaawww ne kadar hızlısın, özenlisin, herkese tek tek cevap vermen bunun göstergesi zaten, yüreğine sağlık. Çoook teşekkür ederim. Bir daha göndereyim fotoyu içim rahat etsin
Loreal Majiblond a devam edeyim mi, ne dersin??? Bu boya ile ilgili bir fikrin varsa alabilirsem çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?