Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım


şampuanlar iyidir blonde serileri var lorealin onlarada bakabilirsin silver iyidir fakat fazla kullanımda saçları gumuş yansıma ile grileştirir ara ara kullanıcaksn ... senin saç yapın biliyorsn ki siyah ve yani cok koyu ana tonun buyuzden kurtulamıyorsun turunculuklardan şampuan ii seçim denemeni tavsiye ederim tatlım
 

Tamam canim cok tesekkur ederim haftaya alirim lorealin blonde serilerinden hangisini onerirsin onada bi bakayim
 
Jullyyyy merhaba :)
içimdeki sarı aşkını durdamıyorum. ama sana sormadan kuaföre falan gitmek istemiyorum yada kendim boyamak :) anlatim ben
3 sene önce arkadaşım saçını boyuyodu. Baya kaldı, kalanı da bana sürdük. Ama ben korktum 20 25dk sonra yıkadım baktım aynada hiç bi değişiklik yok sadece biraz parlamıştı saçım. (küllü sarı mı öyle bişeyle boşamıştık. adında sarı vardı ona eminim )
her gün saçımı yıkarım,bide ben saçımı hiç kestirmedim o gün bugün, çok kırık çünkü çok kısalcak ondan kestirmiyorum.
sorularıma gelirsek o boya artık saçımda kalmamıştır dimi :)
bi de saçım bu hatta burda bi ton kotu çıkmış
istediğim renkte bunlar gibi

NAPAYIIIM BEEEENN :18:
 

yok cnm o boyadan eser kalmamıştır.. saçlarını kestirmezsen saçın uzamaz bunu biliyormuydun :) eline al makası minik minik tv izlerken kes uçlarını ne kadar cabuk ve saglıklı uzadıgını ozaman farkedersn kestirmemek buyuk hatadır. bir saç telinin ömrü vardır ki senin o ömür bitmiş sanırım hiç kestirmemişsn nolur saçların dökülmeye başlar yavaş yavaş ölür saç yapma :/ (HERGUN SAÇ YIKAMAK İİ dEĞİLdİR BİLGİNİZ OLSUN)
oww bu rengi istiyorsan o saça saçlarını komple açıp üzerine birde gzl bir sık röfle atman gerekir kuaförle aynı paraya gelir bence kuuaföre yaptır elciklerini yorma cnm
 
Erkek arkadaşım askere gidince kestircem laf aramızda hehehe
peki düz sarı yapmak istesem böyle renk farksız/ombresiz falan. Napcam küllü sarı mı? En azından kuaföre giderken biraz bilgim olsun bi arkadaşım benim gibiydi saçı dipleri yeşil yeşil çıktııı :26:
 
Merhaba dün özelden atmıştım soru acil cevap lazımdı bir cesaret boyadım saçımı koleston gizemli kahveye önce uçlar mı dipler mi derken uçlardan başladım hemen beş dk içinde diplerede sürdüm 40 dk bekledim saçım bu sefer çok güzel oldu birincisi ton farklılıkları gitti ikincisi saçım yumuşacık oldu daha önce açıcıdan dolayı sanırım ya da palette mi bana yaramadı çok sert olmuştu boya sonrası birde mattı matlık hala var ama öncekine göre daha güzel:) teşekkür ederim cevapların için yalnız bir sıkıntı var kendi saçım siyahya diplerim tutmadı ben dip boyası yapacağım zaman ne renkle yapıcam birde bir ay kadar sonra bu rengin üstüne bal köpüğü yapsam bir ton daha açılır mı rengi?
 

cnm ben bu sitede birde giyim satıyorum musterilerime kargoyla yolluyorum ve herkese devamlı msj cvp yazıyorum senin mesajı okudum cvblıcaktım fakat 5dk sonra dedi sonrası beklerken öteki tarafa cvb verdim öle öle unuttum kusura bakma evet bnde onu dicektim zaten once diplere boya sonra ustlere gel die. saçların ana tonun koyu ise bundan sonraki boyanı koyu olan ana ton yerine uç ve ortaları boyadıktan sonra kalan boyana yarım şişe %9luk oksidan at cok fazla tutma renk farkı kaybolmaya başladıgında yıka tamamen yani saçlarını yıkamaya bi 15 dk kala falan diplerini yap dediğim şekilde ozaman o fark kapanıcaktır. evet açılır rengin bal kopuugu boyarsan garip bi renk olur bence bu boyadıgın tonun 1 üst misal 8 boyadıysan 9 boya daha guzel kontrast saglamış olacaksın cnm kolay gelsin
 

tabi direk sürülürse yeşillik yapar küllü renkler o yuzden kuaför oncelikle saçlarını mavi toz ile açıcak sonra renklendiricek tatlım :)
 

Olsun canım önemli değil çok soru var meşgulsün:) bu sefer ton farkı olmadı yani dipten çıkan kendi siyah saçımamı dediğini yapıcam dip boyası gibi , o zaman bal köpüğü yapmıyorum dediğine bakarım
 

Ne kadar beceriklisiniz, hayran kaldım gerçekten size ve cesaretinize

Herkes gibi benim de sizden bir konuda ricam olacak. Vakit ayırdığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımın bazısı bu boya ile dip boyası yaptıklarını söylediler (bu boya kuaför malzemesi satılan depolarda satılıyor sadece) Benim de saçımı boyadık ama saçım resmen turuncu oldu. (loreal-majiblond-ultra-900-cok-acik-sari-sac-boyasi)
Sonrasında Palette 10.1 kullandım ama o turunculuklar yine geçmedi. Saçlarım röfleli ama artık kuaför işkencesinden kurtulup kendim halletmek istiyorum bu meseleyi. Bundan sonra hangi aşamadan devam etmeliyim. Ne dersiniz???
 

teşekkür ederim cnm öncelikle msjında foton gelmemiş onu belirteym ... saçlarını görmeme gerek yok tahmin edebiiliyorum dipten sikayetcisinz herkesin oldugu gibi.. demekki ana tonunuz kahve agırlıklı buyuzden bu boyalar turuncu yansımayı kapatamıyor... 10.1 boyanızın içine nohut tanesi kadar 0.22 igora royal turuncu giderici atıp deneyin birdahaki sefere... ve saçlarınızın turuncu yansımasız olmasını istiyorsanız sarı saçlar için turuncu giderici şampuanlar mevcut onlarla diplerinizi yıkayın özellikle silver şampuan tavsiye ederim yansımanız oluşunca kullanın bu şampuanı her zaman yaparsanız saçlarınız grileşir cunku sadece dip kısma masaj yapar gibi yedirin kaybolacaktır yansımaların hepsi :)
 


http://i.hizliresim.com/KZ1aaV.jpg

Waaaawww ne kadar hızlısın, özenlisin, herkese tek tek cevap vermen bunun göstergesi zaten, yüreğine sağlık. Çoook teşekkür ederim. Bir daha göndereyim fotoyu içim rahat etsin
Loreal Majiblond a devam edeyim mi, ne dersin??? Bu boya ile ilgili bir fikrin varsa alabilirsem çok memnun olurum.
 

loreal majirel butun boyaları solda sıfır bırakır cok kalitelidir devam et cnm ben bulabilsem onla boyucam fakat izmirde zor bulunan bir boya maalesef bi ara buldm artık yok şanslısın yani :) dediklerimi uygula yeter tatlım zamanla turunculuk die bişey kalmıcak görüceksin
 

cnm en baştaki yada yanındaki renkten istiyorum ok :) doreli sarı olanlardan yani
 
Son düzenleme:
flaşsız


flaşlı


selam julycim

boyama zamanım geldi tekrar bir ugrayayım dedim. palette 10.5 e boyarız diye konuşmuştuk seninle. şu anki halin resimlerini çektim. 10.5 yapayım mı yoksa 9,5te devam edeyim mi?
 
Bende boyamak istiyorum sarıya, bebekken saçlarım sapsarıydı sonra açık kumral-koyu sarı arası bişey oldu hiç sevmiyorum şuan ki rengini sizce bebeklikteki saçıma dönmek için saçımı açtırdığımda saçım yanarmı ?

bu bebekken ki saç rengimden
buda şuan ki saç rengimden LÜTFEN KIZLAR YARDIM EDİN
 
saclarım hınt kınasıydı actırdım turuncu oldu ve uzerıne kumral vurdum dıbı tuttu uzerıne sarı yapsam olurmu bayanlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…