cok tşkr ederim cnm bu rengi ust uste yogun açıcı ile değil (oreal mavi toz) ile aça aça elde ettim açmalar bittikten sonrada 10.1e boyadım ilk grili olmuştu dedm bune :S allahtan banyo sonraları açıldı ve küllü bir yansıma ile bu tarz bi renk elde ettim. tabi daha sonraları bu renk kalmasını isteyenlere tiyo vereyim ara ara 10.1 ile cila yapmaları şart veya cok açık sarı saçlar için olan sampuanları kullanmalarını tavsiye ederim
boyarsan o renge saçların bildiğin bakır tel rengi gibi olur ve acayip bi parlama yapar saç tellerinde
çok güzel bir renk. parlaklığı dokusu filan. ilerleyen zamanlarda denerim belki. şimdi hedef. 10.5 dore sarı
saç boyama hakkında çok bilgim yok o yüzden kararsızım eşimde siyaha dön diye tutturdu bende o kadar açmışken bari şöyle güzel bir ton tutturaım diyorum, napıyım şimdi tekrar açmadan hangi renge boyasam sadece dore sarı olurmu ya da altın parıltılı bal ya da bal köpüğü nasıl olur? Mesela bu saydığım renklerden herhangi birinin içine açık sarı katsam nasıl olur, çok sordum ama
Canım sen saçına hangi işlemleri yapmıştın saçın ne renkti ne oldu şimdi en son altın parıltılı bal dedin peki dore sarıyı hemen bu rengin üstüne mi yapacaksın yoksa açacak mısın tekrar?Birde hangi marka boya garnier alsam nasıl olur siyahını kullanmıştım saçım sertleşmemişti?
çok haklısın canım bu renk bile soluk gösterdiğine göre daha açığını düşünemem zaten yardımların için çok saol tatlım sayende oldu hepsi inanırmısın bende sana aynı soruyu soracaktım gözüm hala alışamadı bu sarılığa birdahaki boyamada bal sarısı nasıl yakalarım diye sorucaktım sana ki sen zaten cevaplamışsın kalbimiz ne kadarda temiz çok öpüyorum seni canım herşeyiçin teşekkürlerha bide 10.5 tüm saça uyguluyim dimi .....
çok güzel bir renk. parlaklığı dokusu filan. ilerleyen zamanlarda denerim belki. şimdi hedef. 10.5 dore sarı
bu senenin modası bal renkler 10.5 9.5 tarzı aralara sıcak sarı balyajlar ben hastasıyım bu renklerin solgun hasta göstermiyor her zmn illaki makyajj istemior... hedefinde dogru karar vermişsin. bnde bu renkleri dönüyorum yavaştan :)
balyaj atma yetenegim yok benimçok boyarım sacımı filan ama bakma acayip beceriksizim.
bu renkler hakikaten cok güzel arkadasımla görüştüm dün bayıldı sacıma. hatta yaza düğünü var o zamana kadar onun sacınıda bu renklere boyucaz topluca bal rengi dolaşmayı planlıyoruz esasında
1-2 haftaya boyucam ben tekrar. sen %6 lık kat demiştin ya onun ayarını nasıl yapcaktım tatlım o sorumu göremedin sanırım. 2 kutu 10.5 içinde %9luk oksidan var. ben normalde birtane daha 9luk ekliyorum fazladan onun yerine %6lık birtane daha mı ekleyeyim?
HIC turuncu yansima yok :))) ama sacimin onu yesillenmis sirke surdum bekliyorum simdi oda gecirmezse forumdan okudugum kadariyla domates suyu((
canım konuya çok hakim değilim ama bir kaç yıkamadan sonra yeşillik gider die düşünüyorum
Mehaba canım bu renge bittim yavaş yavaş bu renge gidicem ben ne renk bu july sence birde 9.5 boya demiştinya bende bal sarısına dönmek istiyorum 9.5 le tam olur değilmi sence şimdi değil ama bir kaç ay içinde boyamayı düşünüyorum içine kaçlık oksidan koymalıyım birde ablanın saçını merak ettim canım bir resim eklermisin yada benzeri bir resim çok öptüm Eki Görüntüle 913438
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?