rengin tam tutması için içine %6 lık yarım şişe eklemelisin.. %9luk cok eklersen saçların cig bir bal rengi olur ... yada yıkayınca cigleşir bu bilgiyi sakın unutma öptüm
rengin tam tutması için içine %6 lık yarım şişe eklemelisin.. %9luk cok eklersen saçların cig bir bal rengi olur ... yada yıkayınca cigleşir bu bilgiyi sakın unutma öptüm
tamam canım cok teşekkür ediyorum.
Merhaba canım bende tekrar açıcı yapmaya karar verdim iyi mi ettim bilmem:)
july cim ablanın saçını merakla bekliyorum canım aklımda şöyle bir ton var acaba böylemiEki Görüntüle 913869
anladım bebeğim olsun önemli değil bizden sıkılmayıp sürekli cevap veriyorsun ya daha nolsun herşey için saol ...ben birdaha açma işine bulaşıyım diyorum baya bi yıprattım direk 10.5 ve 9.5 yapıyım bidahakine ...
açıcam canım inşallah eşit açılır benim saçım bir tuhafaçıcısız olmuyor malesef mecbur açıyoruz. bir kez daha aç. acılsın biraz daha ben gibi boyar bal olursun iştebal bal gezeriz
Eki Görüntüle 913880 bu ablamın
july cim ablanın saçını merakla bekliyorum canım aklımda şöyle bir ton var acaba böylemi
Eki Görüntüle 913880 bu ablamın
tek kelimeyle bayıldım bayıldım şuan gözlerimi alamıyorum şimdi ben 9.5 yapsam bunu yakalarmııyım kiii
açıcam canım inşallah eşit açılır benim saçım bir tuhaf
bu çok güzel bir renk benim böyle olmam için çok çalışmam lazım sanırım ama saçım dayanmaz ki hem ince telli hem az(
tek kelimeyle bayıldım bayıldım şuan gözlerimi alamıyorum şimdi ben 9.5 yapsam bunu yakalarmııyım kiii
ablama yaptıgım işlemleri söyleyim sen gibi açtık daha sonra üzerine once 9.5 boyadım daha sonraki ay dipleri koyu geldiği için 9.5 yerine 10.5 ve artık 1 şişe daha %9 oksidan koyup boyadım. harika bi renk cıktı sonra aralara gördüğün gibi paket attım sarı sarı gzl oldu sanada o yuzden bunu önermiştim
ablama yaptıgım işlemleri söyleyim sen gibi açtık daha sonra üzerine once 9.5 boyadım daha sonraki ay dipleri koyu geldiği için 9.5 yerine 10.5 ve artık 1 şişe daha %9 oksidan koyup boyadım. harika bi renk cıktı sonra aralara gördüğün gibi paket attım sarı sarı gzl oldu sanada o yuzden bunu önermiştim
anladım canım valla harikasın ne diyim öyleyse bende ilk olarak 9.5 sonra 10.5 devam ederim canım çokkk öpüyorum böleee muckksssss
cnm ince telli ve az saçın var ise koyu renkler tercih etmen gerekli açık renkler dahada saçlarını az gösterecektir. koyu herzaman gür durur ve saç tellerini kalınlaştırır koyu renkli boyalar.. açıklar ise inceltir biliyorsundur zaten :/
canım boya konusunda çok bilgim yok vakit buldukça bu topiği baştan okuyor:) güzel bilgiler paylaşmışsın, o zaman ben sarı sevdamdan vazgeçeyim, kendi rengim siyah ona mı dönsem yoksa şöyle bildiğin hoş bir kahve tonu var mı saçı çok gösteren:) tabi altın karameli kapatacak:) kızıllık kalabilir aslında sorun değil kızıl seviyorum zaten hatta sultan kızılı yapsam mı diye bile düşündüm:) bana ne söylersen yapıcam boyamı alıcam bugün ya da yarın, cevabını bekliyorum:) bu arada gözlerim koyu kahve tenim beyaz saçlarım ensemde kat kesim çok görünsün diye kat kestiriyorum.
anladım canım valla harikasın ne diyim öyleyse bende ilk olarak 9.5 sonra 10.5 devam ederim canım çokkk öpüyorum böleee muckksssss
bende cok öpüyorum tatlmm muckkss :))
sana ışıltılı kahve serisi var cok yakışır aradan ykayınca karamelin o rengi harika durur benm tavsiyem kolestonun ışıltılı kahveler serisinden bir no seçmen olacak :) ve allıgını eksik etmeden bu renge en gzl giden şeftali tonlarında sürmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?