Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

şekerim benimdesaçlarım en sondaki foto gibi ama ben dinlenmesi için baya ara verdm ..5 ay dinlendirdim kendisaçlarım koyu kumral nasıl uçlarıyla aynı yapıcambende ewdeyapıorum..

cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın ıyı gecelerr :)

benim saç rengim doğaldan öyle küllü sarımı felan bilemem ama bebekken çok daha güzelmiş sapsarıymış yine o renk yapmayı düşünüyorum

bak bu renk yapıcam Eki Görüntüle 927645

anladım ben bu sac rengıne de razıyım buda kullu kumral olmalı sanırım galıba nasıl bı sarı dusunuyorsun pekı

HERKESE SELAMLAR BEN ANLAMAdIM SİMdİ KİM KİME NE SORUYOR kızlar KONUMU IŞGAL ETMİŞLER HEHEHE

slm tatlım bnm koyu tonlarla pek bi aram yok ben sarılarla ilgileniyorum daha cok ne desemki su gune kadar koyu saçlarada yardım ettim kıramadım ama bu renk açılması gerek tabi üzerine boyanması gerekte ne renkle bilemiyorum suan

kız delirme ne gzl bir saç tonun varya bu ana ton kumraldan nasıl vazgecersin :/ keşke yerinde olsaydım da ben kumral olsaydım saçlarının aralarına git röfle attır mükemmel yabancı kızlar gibi olursun sakın komple açma işlemi falan ugrasma bu guzel rengi kaybetmemeni öneririm

saclarım hınt kınasıydı actırdım turuncu oldu ve uzerıne kumral vurdum dıbı tuttu uzerıne sarı yapsam olurmu bayanlar

SAKIN !!! kumralın yeşilini akıtır sarı boya bu 1.. 2.si alttan yine kınanın turunculugu cıkar çok berbat bi renk olursun cnm. saçlarını sarı yapmak istiyorsan once saçını tekrar en az 2 sefer açıp o renk alacalıgını düzleştirmen gerekicek evet dibi tutmuştur cunku kınasız kendi saçın oldugu için

actırdım AMA TURUNCUYA DONUYOR MALESEF BIDAHA DENESEMMI ACABA BAYA YIPRANMISTI YINE YIPRANICAK TOPARLADIM DAHA YEN I

turunculugu gidene kadar uzman kuaförler bile saçı devamlı saç kremi + oreal ile açıyorlar içine %6 oksidan koyup yani bu nedemek volumu düşük oksidanla zamanla açıp saçı yıpratmamak demek ..bunu yapmalısın cnm

Oyle ıste sarı sac guzel ama tutmuyor

actırdım AMA TURUNCUYA DONUYOR MALESEF BIDAHA DENESEMMI ACABA BAYA YIPRANMISTI YINE YIPRANICAK TOPARLADIM DAHA YEN I

bosuna acmayın tutmuyorkı

yardımcı olursanız sevınırım sıkıldım artık

sana söylediklerimi yaparsan sende harika bi sarışın olursun saç açılmıyor die bişey yoktur açılır elbette saç pigmentlerini öldürünceye kadar üst üste düşük volumle çalışılırsa saç yıpranmadan mukemmel açılır bunun için ;
1.kaliteli bir oreal igora veya loreal
2.oksidan %6 olmalı
3.saç kremi eklenmeli saç sertleşmemesi için oranıda ii tutturulmalı
4.belirli aralıklarla bu işlem yapılmalı

herkesin once saçları igrenç havuç gibi oluyor bnmde oyle olmuştu 3 açma evresi sonra saça cila yapılmalı cilası kesinlikle küllü ç.ok açık bir sarı olmalı buda saçlarınızdaki açmalardan sonra oluşan ÇİĞLİĞİ ALMAYA YARAR.. ve sonuc harika platine yakın saçlar .. ben bu şekilde yaptım ve başardım sizde başarabilirsiniz....

hemen ekleme yapayım bu bahsettiğim açma işlem sayısı kimisinde 4 olabiliyor cunku bazı insanların saç pigmentleri inattır ve cok koyudur turunculugun gitmesi zaman alır bu kişilerde devamlı 10.1 gibi yada herhangi bi 11 li sonu 1 olan boyalarla saçlarını küllü sarıya çevirip son aşama açmaları gerekli.

Son düzenleme:
Merhaba jully nasilsin ? Saclarimi sehir disinda oldugumdan baya gec boyadim sonra bi tasinma durumu nete giremedim falan tam bana anlattigin gibi yapmaya calistim tam da senin soyledigin gibi oldu bence sana nasil tesekkur etsem az iyiki dogurmus annen seni boyle akilli ve becerikli :))ilk iki resim ilk boyadigim hali sonraki uc resim bir iki hafta sonraki hali :)

Eklentiler

• $image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $image.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 50

canım cok teşekkür ederim cok sağol güle güle kullan cnm

canım gule gule kullan cok basarlı cok yakısmıs. ben bı kac kez denedım ama tuuncu oldu vıktı oyle olunca kumrala dondum yıne ..

teşekkür ederim cnm turuncu olması dogaldı saçı yavaş yavaş 1 yada 2 kez daha dusuk volumle açsaydın bizler gibi olabilirdin olsun artık biliyorsun sevgiler

Herkes öyle diyor ama küçüklük saçım çok daha güzel bembeyaz bi tenim var kumral bile çok koyu geliyor bana o yüzden istemiştim

Herkes öyle diyor ama küçüklük saçım çok daha güzel bembeyaz bi tenim var kumral bile çok koyu geliyor bana o yüzden istemiştim

aralara cok açık sarı beyaza yakın röfle attır senin hemencik açılır saçın harika olursun

Canım yine sorum var ,benim en son boyadığım 8.74 koleston gizemli kahveye tonunun açılması için bir ay sonra yine boyarım demiştim şimdi 8.74 ün bir üstü hangi numara olur yine koleston mu olsun loreal veya palette de olur mu? Hangi numara alacağımı yazarmısın erken ama denk gelirsem boyayı alır koyarım kenara o yüzden soruyorum

Selam jully saç dierim koyu kestane ana rengim sonrası sarı üzerine sık platin röfle ve ben saçlarım Serenay Sarıkaya küllü kumral tonlarında istiyorum, talia ve ve senin konunu sayfa sayfa okudum pigmentasyon için majirel 8.3 ve loreal oksidan %6 lık aldım , diplerini açmak için palette 10.1 küllü açık sarı ve %9 oksidan aldım ve sonrasında düşündüğüm saç rengi icin 7/77 mycolor , 8.1 majirel ve 8.31 majirel aldım hangisini ??yapmaya cesaret edemedim yalnış yaparım diye,hangi renk çıkar die yapamadım bana aşama aşama anlatıp yardımcı olursan sevinirimm:26:

Buraya gel demişsin hemen koştum
Saçların süper olmuş ve cesaret isteyen bi şey yapmışsın:)
Benm sana bi sorum olacak.
Saçlarım altı ay önce oryalle açıldı bakır boyandı o zamandn beri de papatya ve tarçın bakırı karıştırıp boyuyorum tabi ki çok akıyor altta sarı bakır yansımalı açık bi renk kalıyor diplerden gelen koyü kahvaltı saçımı bile açıyor o yüzden yavaş yavaş sıcak sarı tonlarına geçiş yapmak istiyorum bana bir önerin var mı tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…