Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

actırdım AMA TURUNCUYA DONUYOR MALESEF BIDAHA DENESEMMI ACABA BAYA YIPRANMISTI YINE YIPRANICAK TOPARLADIM DAHA YEN I

actırdım AMA TURUNCUYA DONUYOR MALESEF BIDAHA DENESEMMI ACABA BAYA YIPRANMISTI YINE YIPRANICAK TOPARLADIM DAHA YEN I

sinameki otu kullansana oda saça zarar vermeden rengini açıyor, papatya yağıda öyle ama sinameki biraz saç döküyodu sanırım. Ve sen bana mı dedin açma diye saçını tutmuyo falan

anladım ben bu sac rengıne de razıyım buda kullu kumral olmalı sanırım galıba nasıl bı sarı dusunuyorsun pekı

bu sac rengı guzel aslında neden sarı gercegı bu sac rengının uzerıne her renk tutar acık bır renk zaten sanlısınız

evet cok guzel bı sac rengı bende boyle ıstıyorum su ankı sac rengın kullu kumral guzel yanı kucukken boya moya yok tabı tamamen dogal parlak ve canlı kalıyor

evet cok guzel bı sac rengı bende boyle ıstıyorum su ankı sac rengın kullu kumral guzel yanı kucukken boya moya yok tabı tamamen dogal parlak ve canlı kalıyor

bilmiyorum ya inş yakmam yakarsam şimdiye kadar canlı kalması hiç bi işe yaramz inş seninde istediğin gibi olur ama bence biraz bekle ve renkten renge geçiş yapma açtır sarıya boya üstünde oynama yapma bi süre :) ve sarıdan sonra boyamayı unutma bioblas şampuan ve bakım kremi kullan benden söylemesi yoksa yanmasada dökülme başlar bende yatim artık çok uykum geldi iyi geceler

şekerim benimdesaçlarım en sondaki foto gibi ama ben dinlenmesi için baya ara verdm ..5 ay dinlendirdim kendisaçlarım koyu kumral nasıl uçlarıyla aynı yapıcambende ewdeyapıorum..

Selam Julyy, öncelikle yardımların için çok teşekkür ederim.Gene tavsiyelerine ihtiyacım var . Bu saç rengi nasıl elde edilir :44: Şu an koyu kumral saçlarım..Açmam gerekirse de açarım saçımı kaç numarayla elde edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…