Buraya gel demişsin hemen koştum
Saçların süper olmuş ve cesaret isteyen bi şey yapmışsın:)
Benm sana bi sorum olacak.
Saçlarım altı ay önce oryalle açıldı bakır boyandı o zamandn beri de papatya ve tarçın bakırı karıştırıp boyuyorum tabi ki çok akıyor altta sarı bakır yansımalı açık bi renk kalıyor diplerden gelen koyü kahvaltı saçımı bile açıyor o yüzden yavaş yavaş sıcak sarı tonlarına geçiş yapmak istiyorum bana bir önerin var mı tatlım?
Canım yine sorum var ,benim en son boyadığım 8.74 koleston gizemli kahveye tonunun açılması için bir ay sonra yine boyarım demiştim şimdi 8.74 ün bir üstü hangi numara olur yine koleston mu olsun loreal veya palette de olur mu? Hangi numara alacağımı yazarmısın erken ama denk gelirsem boyayı alır koyarım kenarao yüzden soruyorum
Selam jully saç dierim koyu kestane ana rengim sonrası sarı üzerine sık platin röfle ve ben saçlarım Serenay Sarıkaya küllü kumral tonlarında istiyorum, talia ve ve senin konunu sayfa sayfa okudum pigmentasyon için majirel 8.3 ve loreal oksidan %6 lık aldım , diplerini açmak için palette 10.1 küllü açık sarı ve %9 oksidan aldım ve sonrasında düşündüğüm saç rengi icin 7/77 mycolor , 8.1 majirel ve 8.31 majirel aldım hangisini ??yapmaya cesaret edemedim yalnış yaparım diye,hangi renk çıkar die yapamadım bana aşama aşama anlatıp yardımcı olursan sevinirimm:26:
palette yada loreal al cnm o renge yakın bir ust hangi renk gidince bakar seçersin ztn bana kalsa 9 lara geçiş yapmalısın ama 1 ay sonrası yap suan saçın otursn 2 ayda oyle 9lara geçiş yaparsn :)
evet var pigmentasyon yaparak yani ön boyama ve kumral saç biraz zor tutan bi renktir bunuda göz önüne almalısın :)
bana thalia deme onun yuzunden bnm kardesimin saçları ne hale geldi yandı ona uyduda onuda allah bildiği gibi yapsn diorm bnm kardesiminde kafasızlıgı neysee... saçlarını küllü kumral istiorsan bikere 8.3 dore sarı alakasız bir renk almışsn cnm.. saçlarına oncelikle koyu kumral ile pigmentasyon yapman gerekliki röflelerin kapansın. pigmentasyon denilen olayla röflelerin tam tabiki ilk kapanmayacak hafif yansımalar cıkıcak buu göze çok batmayacak cnku pigmentasyon yapmış olacaksn cok fzla akmayacak boya .. sen 7 77 ile pigmentasyon yapıp üzerine 8 31i boyarsan ilk başta saçın cok koyu gözükücek gözüne o akıyor hafif ışıltılar kalıor tabi bu sana yetersiz olucak röfleli biri olarak cok koyu gelecek yine gözüne sende ne yaapacaksın bu işlemler sonrası 1 ay sonra yani aralarına balyaj attırıcaksın o zaman istediğin serenay saçına kavuşursun cnm bnm sana tavsiyem bunlardır :)
Loreal alıyım bu sefer:) canım hani böyle küsuratları var ya o kafamı karıştırıyor:)) direk 9 alsam mesela o sarı oluyor olur mu? Saçımı hemen boyamıycam canım bazen indirimde denk geliyorum numarayı bilirsem alır koyarım kenara vakti gelince boyarım
mesela 9.0 sarı olur mu?
Eki Görüntüle 929287 Eki Görüntüle 929288 Eki Görüntüle 929289 Eki Görüntüle 929290
koyu sarı dore yi ekledim ama onun kodu 8.34 müş olmaz heralde, ayyyy kafam karıştı
cnm 9 al sen koy kenara öteki ay ona boyucaksın bukezki boyama işlemin sonrası yumuşak geçişler olmuş olucak saçın sırıtmayacak :)
Tamam canım çok sağol 9 alıyorum:)) çok soru sordum helal et hakkını, canım birde dibim çıkınca siyah kendi saçım açıcımı yapıcam dibime yoksa demiştinya boyanın içine % 9 luk oksidan katıp yarım şişe son 15 dk sür diplere demiştin bunu dip boyama için demedin sanırım değil mi,offf zormuş boya işi sor sor utandım
YOK CNMHİÇ ZOR dEĞİL ... saçlarına yaptıgın boyanın bi kısmını ayırıyorsun dip kısma son 15 20 dk kala içine yarım şişe daha oksidan koyup boyucaksn bukadar işlem.. zaten senin 9 a boyamaya geçtiğinde dip rengin için 10.5 alman lazım o renk cok gzl bir renk dibini onunla yapacaksın uyumlu olucak ana saç koyulugun heryerini boyadıgın boya yerine bu boyayla yada bu tarz 10lu boyalar ile minimuma inicek uyumlu olucak :)
Tamam canım süpersin şimdi anladım, boya zamanı yine şişiririm başınıpeki dip için alacağım 10.5 boyayı hazır kitlerden mi alıcam yoksa tüpte olanlardan mı yani koca kutuyu sadece dibime mi uyguluycam ben
resim koymayı pek beceremedim tıkllarsan görürsünüz
July merhaba
Daha önce saçlarımın fotoğraflarını göstermiştim ve bir kez daha açmam gerektiğini söylemiştin palette açıcı ile açtım ama saçlarım yandı, lastik gibi oldu. kurtarmak için bir süre uğraştım ama başedemeyince kestirdim. Kardeşinin saçlarının da yandığını söylemişsin nasıl aştı sorunu? morfose argan yağı kullanıyorum. redist marka keratin aldım ve gliserin sürüyorum ama bir değişiklik göremedim. Gliserin kullanınca saçıma saç köpüğü sürmüşüm gibi oluyor yumuşatmıyor anlayamadım neden öyle olduğunu.
cnm dip deyip geçme bana mesela 1.5 kutu gidiyor evet o buyuk kutu palette 10.5 alıcaksn bu boya bazen cok yakıyor o yuzden o ay pek saç diplerini kaşımamanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?