Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cnm saçlarını komple açmak zorundasın sarışın olmak istiyorsan yavaş yavaş açmak diye birşey olmaz saçların hep alacalı olur komple açıcaksın ki bi düz açık tonun üzerine boya dimi :) komple açtıktan sonra üzerine sevdiğin bi sarıyı boyucaksın ki sıcak tonlara geciş yapasın bu mantıgı unutmayınız.... pigmentlerin ölmeden saçın sarı asla olmaz. !

Son düzenleme:

palette yada loreal al cnm o renge yakın bir ust hangi renk gidince bakar seçersin ztn bana kalsa 9 lara geçiş yapmalısın ama 1 ay sonrası yap suan saçın otursn 2 ayda oyle 9lara geçiş yaparsn :)

bana thalia deme onun yuzunden bnm kardesimin saçları ne hale geldi yandı ona uyduda onuda allah bildiği gibi yapsn diorm bnm kardesiminde kafasızlıgı neysee... saçlarını küllü kumral istiorsan bikere 8.3 dore sarı alakasız bir renk almışsn cnm.. saçlarına oncelikle koyu kumral ile pigmentasyon yapman gerekliki röflelerin kapansın. pigmentasyon denilen olayla röflelerin tam tabiki ilk kapanmayacak hafif yansımalar cıkıcak buu göze çok batmayacak cnku pigmentasyon yapmış olacaksn cok fzla akmayacak boya .. sen 7 77 ile pigmentasyon yapıp üzerine 8 31i boyarsan ilk başta saçın cok koyu gözükücek gözüne o akıyor hafif ışıltılar kalıor tabi bu sana yetersiz olucak röfleli biri olarak cok koyu gelecek yine gözüne sende ne yaapacaksın bu işlemler sonrası 1 ay sonra yani aralarına balyaj attırıcaksın o zaman istediğin serenay saçına kavuşursun cnm bnm sana tavsiyem bunlardır :)

Görüyorumki bi çok kişi buradan benden aldıgı tiyolarla topik açıp güya sizlere yardımcı oluyor
LÜTFEN BİLİR KİŞİLERE dANIŞIN BENdEN OKUdUKLARI ŞEYLERLE SİZLERİ YÖNLENdİRMELERİNE İZİN VERECEK SORULARI SORMAYIN ONLARA SORUYORSANIZ SAÇLARINIZI GERİ dÜZELTMEK İÇİN KONUMA UGRAMAYIN TEŞEKKÜRLER. (msjı alan almıştır)

Reactions: ria
palette yada loreal al cnm o renge yakın bir ust hangi renk gidince bakar seçersin ztn bana kalsa 9 lara geçiş yapmalısın ama 1 ay sonrası yap suan saçın otursn 2 ayda oyle 9lara geçiş yaparsn :)

Loreal alıyım bu sefer:) canım hani böyle küsuratları var ya o kafamı karıştırıyor:)) direk 9 alsam mesela o sarı oluyor olur mu? Saçımı hemen boyamıycam canım bazen indirimde denk geliyorum numarayı bilirsem alır koyarım kenara vakti gelince boyarım

mesela 9.0 sarı olur mu?

koyu sarı dore yi ekledim ama onun kodu 8.34 müş olmaz heralde, ayyyy kafam karıştı

evet var pigmentasyon yaparak yani ön boyama ve kumral saç biraz zor tutan bi renktir bunuda göz önüne almalısın :)

naapmalıyım jully pigmentasyon nedir ben artık kuaföre boşu boşuna gitmek istemiyorum hiç istediğim olmadı yaptıklarında kendım yapabilir miyim bu işlemi ??

Jullym hemen cevapladığın için teşekkür ederim, kardeşin icin üzüldüm
Saçım dipten 3 cm koyu siyaha yakın kestane (ana rengim çıktı) ilk onun rengini %9 oksidan ve palette 10.1 ile boyama lı mıyım ? Sonrasinda sacımı yıkayım kurutup ardından pigmentasyon yapayım :26:ve en son 8.31 boyama ve oksidan kaç cc koyayım tek tek nasıl oluyor ki bilemedim ?

cnm 9 al sen koy kenara öteki ay ona boyucaksın bukezki boyama işlemin sonrası yumuşak geçişler olmuş olucak saçın sırıtmayacak :)

cnm 9 al sen koy kenara öteki ay ona boyucaksın bukezki boyama işlemin sonrası yumuşak geçişler olmuş olucak saçın sırıtmayacak :)

Tamam canım çok sağol 9 alıyorum:)) çok soru sordum helal et hakkını, canım birde dibim çıkınca siyah kendi saçım açıcımı yapıcam dibime yoksa demiştinya boyanın içine % 9 luk oksidan katıp yarım şişe son 15 dk sür diplere demiştin bunu dip boyama için demedin sanırım değil mi,offf zormuş boya işi sor sor utandım

YOK CNMHİÇ ZOR dEĞİL ... saçlarına yaptıgın boyanın bi kısmını ayırıyorsun dip kısma son 15 20 dk kala içine yarım şişe daha oksidan koyup boyucaksn bukadar işlem.. zaten senin 9 a boyamaya geçtiğinde dip rengin için 10.5 alman lazım o renk cok gzl bir renk dibini onunla yapacaksın uyumlu olucak ana saç koyulugun heryerini boyadıgın boya yerine bu boyayla yada bu tarz 10lu boyalar ile minimuma inicek uyumlu olucak :)

saçlarımı açarken diplerden mi başlamalıyım yoksa uçlardanmı sonra hangi renk boyayı alıp boyayım jully peki senin gibi sarı tonlara sahip olmak için..bir de uçlarında röfle var açıcı koparma yaparmı nasıl süreyim

Son düzenleme:

Tamam canım süpersin şimdi anladım, boya zamanı yine şişiririm başını peki dip için alacağım 10.5 boyayı hazır kitlerden mi alıcam yoksa tüpte olanlardan mı yani koca kutuyu sadece dibime mi uyguluycam ben

cnm dip deyip geçme bana mesela 1.5 kutu gidiyor evet o buyuk kutu palette 10.5 alıcaksn bu boya bazen cok yakıyor o yuzden o ay pek saç diplerini kaşımamanı öneririm

July merhaba

Daha önce saçlarımın fotoğraflarını göstermiştim ve bir kez daha açmam gerektiğini söylemiştin palette açıcı ile açtım ama saçlarım yandı, lastik gibi oldu. kurtarmak için bir süre uğraştım ama başedemeyince kestirdim. Kardeşinin saçlarının da yandığını söylemişsin nasıl aştı sorunu? morfose argan yağı kullanıyorum. redist marka keratin aldım ve gliserin sürüyorum ama bir değişiklik göremedim. Gliserin kullanınca saçıma saç köpüğü sürmüşüm gibi oluyor yumuşatmıyor anlayamadım neden öyle olduğunu.

merhaba gliserini saçlarınız kuruduktan sonra suyla karıştırıp sıkıcaksınız saçınıza ve tarıcaksınız anında yumuşatır. yumuşatmadıgı saç yktuur cnm sen yanlış ölcüyle koymuş yada ıslak saçına sürmüşsün kesin. kardesimin saçlarınıda ben kurtardm tabi bakım yagları yaptık o lastikleşme bi süre sonra kendini toparladı bunun için elma sirkesi cok iyi geldi ... şampuanına sarımsak koydum 2 diş oda ii geldi ve haftada 2 3 gun badem yagı hint yagı susam yagı ve has zeytinyagı ile yaklaşık 2 ay bakım yaptık simdi normal ve iyi... hatta ben palette yi nie öneriyorum kardesimin saçları nasıl sertti onu palette boya yumuşattı desem işte öyle ... saçların zaten cok yıpranıksa son açma ile yanar ben buradan kmsenin saçlarına dokunaamadıgm için başlıktada söylüorm herkesin saçları bir değil bnm saçlarım 4 kez açıldı bi ucları yandı hafif kestirmiştim kimisi 2 açma sonucu yanar bu saçlarınızı tanımanız dokunarak karar vermeniz lazım herşeyden önce sende saçlarına bu bakımları yap kestirmişsin ama dahada bakımlı parlak gözükür hiç olmazsa

morfose argan cok iyidir kullanmaya devam edin ve yine morfoseun almıştm ben keratinini oda cok ii gelir hatta ben fısfısın içine o bakım yaglarını ve keratini ekledm ve agzına kadar ılık su koydum her banyo sonra saç uçlarıma sıkıyorm öle fön çekiyorum saçlarım kurumuyor asla hep parlak bunuda tavsie ediyorum.

Son düzenleme:
cnm dip deyip geçme bana mesela 1.5 kutu gidiyor evet o buyuk kutu palette 10.5 alıcaksn bu boya bazen cok yakıyor o yuzden o ay pek saç diplerini kaşımamanı öneririm

canım senin saçının maşaallahı var nazar değmesin:) benim saç seninkinin üçte biri tamamdır bütün sorularımın cevabını aldım sağol

july meraba herkesın sorularına cvp verıyosun lütfen banada yardım et sanırım cok tecrubelısın resımdekı ıkı rengıde çok begenıyorum yüzüm beyaz aynen yeşil gözlü kıza benzıyorum saçımın yarısı sarı dıpten 12 15 cm kadar da kendı saçım geldı kumral uçlar oldukça açık kendım mavı toz ve oryalle açmıştım platınden koyu turunculuk yok ama resım koyamadım.. sacımın üstlerını de acsam ne renge boyamalıyım bunlar için 8 9 numara mı? fazla küllüyada soguk platın olmasa da olur dıyorumben dore sevıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…