selam jully
öncelikle söylemeliyim ki saçlarına bayıldımmm!!
benim saçlarım kıvırcık ve küllü kumral.
ben bu resimdeki rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olur musun bana?
jullyy bu kızın rengini evde tutturabilir miyim ne renk bu biliyosan yardımcı olur musun cnm :) çok beğendmmm
bebegim bu saç rengi işte bnm ilk koyu halimdi suankinin açıldı bu renk oldu cunku altta bnm açık renk var die cabuk aktı sana anlattıgım işlemle ben sarı saçlarımı bu renk yapmıştm zaten .. bu rengin ismi dorekumral karamel cnm
ve bu renk kızdaki gibi gunduz fotograflarda guzel normali yeşilimsi kumraldan dolayı yansımaları vardır bilgin olsn fotograflarda cok iyi cıkar ama normali mat bi renktir pek sevicegini sanmam
evet bende senin şuanki saç rengine benzettim bebğm ama seninki daha açık tabi o zaman haklısn rafa kaldırayım :)
Canım merhaba benim şu an saç rengim ilk saçın iyi 2.resme geçmek için neler yaptın
nasıl bi işlem uyguladın sırasıyla yardımcı olursan sevinirim
julyy beni unuttun muu cevap bekliyorum ben balköpüğü ve altın sarısı karıştırmayı düşünüyorum sence nasıl olurrr
selam jully
öncelikle söylemeliyim ki saçlarına bayıldımmm!!
benim saçlarım kıvırcık ve küllü kumral.
ben bu resimdeki rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olur musun bana?
cnm sitede satışta yaptıgım için pek göremiyoruum bazı yazıları kusura bakma ilgilenemiyorum fazla burayla bu sıra saçlarına bu renkleri uygularsan yogun dorelik olur istiyorsan seviyorsan balköpüğü renklerini gzl olur fakat saçın pek koyulmaz koyulmasını daha koyu bal rengi olmasını istiyorsan en once 8.4 gibi renklere yani 8 li doreli rakamlara boyaman lazım o akınca hoş bi renk olur. istemezsende 9 la devam edebilirsin içine yarım tüp bal köpüğü kullanarak
ve unutma %6 oksidan ile cnku amaç biraz koyultmak sarını :) pakette cıkan oksidanlar ile değil ayrı %6 oksidan ile
biliyorum bitanem farkındayım yine çok saol zaman ayırdığın için o zaman 8.65 kahve köpüğü ve altın sarısı karıştırsam nette bu karışımla tam bir bal köpüğü rengi elde edildiği yazıyor yani sen açık sarı ve balköpüğümü karıştır demek istedin galiba hangisini yapsam bilmiyorum açıkçası çok bakır ve turuncu olmaktan korkuyorumbide evde 2 kutu extra doğal platin boyam var ona bal köpüğü karıştırsam nasıl olurki boyalarım boşa gitmese ne dersin ....
cnm sakın bu hatayı yapma platin rengi bambaşka bir renk isteldiğin bambaşka .. sen saçlarına 8 34 boya veya 8 65te olur ve açık sarı ile karıştır uygula. isteldigin renk hem bal kopugu hemlde turuncu olmasn cok ldiorsun cnm balkopüğü turuncudur.. bnm yardımım bu kadar cnm
cnm sitede satışta yaptıgım için pek göremiyoruum bazı yazıları kusura bakma ilgilenemiyorum fazla burayla bu sıra saçlarına bu renkleri uygularsan yogun dorelik olur istiyorsan seviyorsan balköpüğü renklerini gzl olur fakat saçın pek koyulmaz koyulmasını daha koyu bal rengi olmasını istiyorsan en once 8.4 gibi renklere yani 8 li doreli rakamlara boyaman lazım o akınca hoş bi renk olur. istemezsende 9 la devam edebilirsin içine yarım tüp bal köpüğü kullanarak
ve unutma %6 oksidan ile cnku amaç biraz koyultmak sarını :) pakette cıkan oksidanlar ile değil ayrı %6 oksidan ile
Cnm nerde satış yapıyosun sitede hani bende bakaym ne satıyosun hiç haberm yok :)
jully şimdi bak saçlarım böle
evet cnm daha cokrenk yaptımda onlarıkoymadım abartmayım diedaha bakırlar falanda yapmıştm ama yok ben sarı seviyorum hep aynı sona geldim
canım maşallah kuaförden çıkmış gibi olmuşsun. ben de saçımla ilgili bütün açma, boyama işlemlerini hep kendim yapıyorum evde. açmak için biodeep açıcı kullanıyorum oryel kullanmadım hiç. tek basına kendin sürebiliyor musun açıcıyı? benim saçlarım da seninkiler gibi uzun, diplerden başlyıorum sürmeye acıcının kıvamı da oldukca koyu olduğu için sürene kadar dipler daha çabuk açılmaya başlıyor. sen nasıl yapıyorsun önce alt diplere mi sürüyorsun yoksa alın kısmına mı?
cnm ben boyamın içine yarım ölcek karıştırıyorum açıcıyı o şekilde uyguluyorum oksidanıda az daha fazlalaştırıyorum yogun olmuyor kıvamı rahat sürüyorum. ben tepeden başlıyorum cnm cnku ense kısmı sıcak ya daha cbk açılır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?