Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

oy maşallah ne guzel yuzun var saç renginde okadar güzelkiii saçlarını daha açarsan solgun gözüküceksin onceden bilmeni isteerim bende sen renklerine dönmek için paso 9.5 10.5 boyuyorum suan platinden malum ancak dönüyoruz bala :) dip rengine açıcı sürmeni tavsiye etmiyorum alt rengine uyumsuz olur sana da kendime yaptıgım palette10.5 tavsiye ediyorum cnm hem uyumlu olucak hemde çiğ çiğ gezmiceksin

ayy çok teşekkür ederim canımcım saç diplerim siyaha yakın kestane olunca belki bu renk tutmaz diye kullanıyordm:44::44:

ARKAdASLAR BU ARA SORUN VAR SİTEdE ÇALIŞMA VARMIŞ BAZI SAYFALAR dONUP KALIYOR AÇILMIYOR BİLGİNİZ OLSUN GÖRdUKLERİMİ YANITLAYABİLİYORUM BAZEN SAYFALAR ORTA KISIMdA dONUP KALIYOR AŞŞALARA İNMİYOR dÜZELİCEKTİR KISA ZAMANdA dİYE UMUYORUM

evettt süper fikir etmişsin cnm hadi bakalım bende bal rengine döndüm kış ayları platin pek sevmiyorum ve su aralar dip derdinden kurtuldum

Ay sorma kışın böyle açık renkler hiç gitmiyor. Sarı ve üstü hep böyle abest duruyor. Sonbaharda soğuk çikolata kahve , kışın kızıl , baharda bakır , yazında sarı. tam uyuyor cidden :)) benimde dibim çıksın , çam terebentini kullanıyorum 1 ayda 2,5 cm çıkıyor ama kıvırcık olduğundan 1 cm gibi duruyor dip geç geliyor yani. Brezilya fönüm olduğu için. Dayanamıyor insan hem renk hem şekil için dip. Benim işim daha zor

sevgili julyycim merhaba nasılsın

benim kızımın saçının önünde bir parça açık kahve boya var bunu çıkarmak ana rengine döndürmek için ne yapmamız lazım
seni seviyorum bay bay

sevgili julyycim merhaba nasılsın

benim kızımın saçının önünde bir parça açık kahve boya var bunu çıkarmak ana rengine döndürmek için ne yapmamız lazım
seni seviyorum bay bay

ya kendi ana tonuna boyamanız gerekli yada yıkamayla bir süre zaman sonra kendi akar gider zaten hafif boyanın yansıması kalır cnm bende seviyorum seni

july özeline mesaj attım ama çok yoğunsun galiba görmedin sanırım bir bakarsan çok sevinirim :)

cnm ben bu sitede satış yapıyorum o yuzden insanlar msj atıyor bilgi alıyor doluyor msj kutum siliyorum o an okudum ama saçlarını sanırım sarı yapmak istiyorsn bnm saç rengimi begenmişsin... bana saçlarının fotografını dip ve komple çekerek atarsan sevinirim ve saçının geçmişi önemli neler yaptın yıpranıkmı sarı olmaya musaitmi once bunu anlamamız gerekir cnku bnm saç rengine ulaşman için 3 kez açman gerekebilir cnm

tamam ozaman özelden atiyorum sana birazdan fotoğrafımı
saçımı çok kısa kestirdim 2 ay evvel kendi saçımın üzerine koleston çok açık doğal sarı ile açık kumrali karıştırıp boyamıştım onun akmış ve diplerim gelmiş halde şuan
benim istediğim bana yakışıcak yüzümü solgun göstermeyen ve sürekli makyaj yaptırmıcak doğal hoş bir sarı:)

resmimi ekledim july özelden atamadım

ok cnm sıkıntı olacaksa resmini silebilirsin msjj ayarladan gördüm saçların ince iyi huylu sanırım bu guzel herhangi bi yıpranıklıkta göremedim sana yapacagın işlemleri yazıcam cnm

simdi saçlarını bal rengi tona getiricek oncelikle daha sonra aralarına balyaj yada sık röfle paket attırabilirsin.. cokta harika olur gözlerine bal rengi sarılar cok yakışır... palette 3-4 ton açıcı 2 paket al saçlarının tümüne sür beklet ilk once turuncu olucak tekrar açman gerekicek bikaç gun sonra tekrar 2 paket 3-4ton açıcı ile saçlarını açıcaksın... normalde oreal ile açman gerekli fakat bu konularda pek tecrube sahibi olmadıgın için bunu sana direk saçına sür beklet diyemiyorum saçların kotu olmaması yanmaması için... evde kullanılabilecek olan palette açıcıyı öneriyorum... normalde üzerine 2 yada 3 açılma sonrası küllü açık sarı ile cila yapman gerekecek fakat senin ten rengin açık renk ve bu küllü renkler seni çok solgun gösterecek o yuzden sıcak bal tonları tavsiye ediyorum... saçlarını 2 açma sonrası hala kotu bir turunculuk olacagını sanmıyorum cunku saçların görünendeki gibi uysal ve ince telli ise cok daha açık bir renk elde etmiş olursun... 2 açma sonrası saç rengin açık balköpüğü olacak... bu renk hoşuna giderse az kullanır aralara bukez igoranın toz orealini alıp atabilirsin paket paket istedigin yerlere istedigin sıklıkta.... saçların kısa ve duz bir bal kopüğü renk yerine araları ışıltılı sarılarla çok çok daha harika bir görünüm elde etmiş olacagına inanıyorum cnm bu işlemleri yapabilirsen harika olursun ... oksidan açıcının içindekini kullanacaksın...

ok cnm sıkıntı olacaksa resmini silebilirsin msjj ayarladan gördüm saçların ince iyi huylu sanırım bu guzel herhangi bi yıpranıklıkta göremedim sana yapacagın işlemleri yazıcam cnm

tamamdır sildim :)
evet saçlarım aynen tanımladığın gibi, yıpranıklık da yok.
açıcım var evde palette yoğun renk açıcı aldım sabah ilk etapta onu dersen hemen uygulayabilirim :)

tamamdır sildim :)
evet saçlarım aynen tanımladığın gibi, yıpranıklık da yok.
açıcım var evde palette yoğun renk açıcı aldım sabah ilk etapta onu dersen hemen uygulayabilirim :)

tatlım yapacagın işlemlerin tumunu sırasıyla yazdım kolay gelsin yukarıda okursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…