aa ben saçlarım kısa diye 1 paket almıştım açıcı 1 adet iş görmezmi şimdilik :)
aaa bunu öğrendiğim iyi oldu hazı kızıda yatırmışken ben bi koşu kozmetikcime gidip geleyim 1 tane daha alıyım
tamam cnmkoş bakalım
koştum aldım 1 saat evvel boyadım veee sonuç eşim saçlarımı görmek istemiyor eliyle gözlerini saçımı görmicek şekilde yönetmen çerçevesi yaparak öyle konuşuyor ayyyy çok komik oldummm ilk aşamada
evet ilk aşama havuc gibi malesefgeçicek cnm geçicek az sabır eşinede söyle biz neler çekiyoruz güzelleşmek iiçin az sabırlı olsun simdi heryerine eşit sürdün değilmi baya açıldımı cnm 1 sefer son durum nedir?
havuç gibi olsa yine iyi resmen civcive döndüm
bana göre epey açıldı çekebilirsem bi resim atarım :)
1 seferdemi sarı oldu yaninasıl bukadar cabuk ve kolaymı açıldı ayyy ben ölürüm 3 kez açtımda oldum yahuuu
canım sen gör ve kararı sen ver :)
simdi saçına olanları söyleyim sana gördum cnm bnm bu şekil 2. aşamada olmuştu.. saçına hani kumral sürdün ya sen onun yeşilliği kusmuş saç tonunda bu ara açılmaya çalışmış sarılı hafif yeşil bir yansıma mevcut suan saçında işte tekrar açtıgında o kumralı tamamen atıcaksın daha duz açık bir sarı elde edeceksin... bu işlemle saçlarını düz bir zemine hazırlamış olacaksın açık renksiz duz bir zemin. daha sonra ne renk istiyorsan üzerine boyucaksn nasıl bir sarı seviyorsan neye hasta kalıyorsan o renk tutucaktır.. sana ben bal renklerini öneriyorum ha sen dersen ben senin su son foton gibi olayım onada tamam hemen cila yapacaksın yada 10.1 ile boyucaksın cnm işlem tamam... 2. ayda yine hafif turuncu yansımaların cıkıcak yine cila yapıcaksın bu işlem böle sürüp gidicek.. ama sana tavsiyem platine yakın saçları tercih etme cunku dip sorunu cok oluyor ben bıktım şahsen ve suan bak foto yukledm bgn çektim yani bal tonlarına döndum 10.5 palette boyuyorum dibimi birde en son 12.1 aldım avonun oda mukemmelmiş ne saçma küllü ama saç dibimi bal yaptı seni tam küllü yapar cunku senin ana tonun bnmkinden açık ve turuncusu az unutma
hmmm tamamdır
senin resim çok yfak göründüğünden ta olarak nasıldır seçemiyorum ama tonu çok hoş görünüyor
platin zaten çok zahmetli bana pek gelmez o
yüzüme gözüme gitsin çok makyaj istemesin bi kalem çeksemde farklı göstersin istiyorum tatlı ama açık bal rengi sıcak bi renk
bakalım sayende çok güzel birşey olucak inşallahh çok teşekkür ederim
merhabalar saç rengini çok başarılı bi şekilde açmıssın boyu da çok güzel çok hoşuma gitti. ben dün olia nın 9.0 açık sarı tonunu aldım amacım saç uçlarıma ombre ışıltısı katmak dipten boyamayı düşünmüyorum . geçtiğimiz haftalarda palette natural 8.0 ını aldım berbaaat oldu eskisinden daha koyu ve naylonumsu bi saç ortaya çıktı kısacası yandı . asla tavsiye etmiyorum gittim saçlarımı kestirdim biraz bakımla canlandı allahtan sadece uçlarına yapmıştım. aama ombre sevdamdan vazgeçemedim die olia yı aldım amonyaksoz diye. dün bir tutam boyadım yarım saat bekletip yıkadım azıcık bile bir değişiklik olmadı saç uçlarım şu an açık kahve diplerim ise kestane ama geçişi uyumlu iki renk durmuyo pek. şu an saçlarım omuzlarımdan 15 cm kadar aşağıda bana bi tavsiyen var mı şu an çok sağlıklı görünsede çok ince telli saçlarım
merhaba bende sızın konunuzu gorup palette acıcıyla saclarımıa acmaya karar vermıstım gıttım fakat baska bı acıcı aldım bıanda karar deıstrıp neysekı saclarım acıldı saclarım sıyah renktı beyazlaım odlgu ıcın kumrala boyuyodum ust uste boyaya boyaya sıyaha donmustu en aızndan kahve tonları olsun ıstedım once actıktan sonra once kızıllık gıtsın dıye kullu kumrala boyadım duzelttı ertesı gunde palette cıkolata kahveye boyadım ama yıne koyu bı renk oldu yıkadıkca acılır dedım ama cok az acıldı guneste koyu kahve gıbı ama gunes olmadgında kırık bı sıyaha benzıyo yıne tam sıyah deıl ama yanı ısık yansımalarında koyu kahve falan zemın rengı sarı odlgu ıcın smdı en azından bı ıkı ton daha acık kahveye donmek ıstıyorum ama tekrar acıcı surmek ıstemıyorum boyayı aldgım bayan bana kademe kademe sac acabılcegımı solemıstı bend eo sekılde bır ıkı ton daha acık kahv yapmak ıstıyorum sızce bu mumkunmu ne renk alsam cok acık bı kahve tutar? boya boyayı acmaz dıyolar ama ben kuafore gıttgımde bır ton acabılıyodu kuaforede gıtmek ıstemıyoum kendım yapabılrmıyım olurmu
merhabalar saçlarımı mayıs ayında siyaha boyadım, bir daha kesinlikle hiç bir şey sürmedim.şu anda saçlarım dipelerinden kendi rengi çıktı ve çok güzel ama uçları siyah boya akınca çok fazla kızıl yansıma oldu sanki daha önceden kızıl boyamışım gibi kızıllıkları nasıl yok edebilirim yardımcı olabilirmisin?Teşekkürler
Canım sorsam mı acaba diye düşünürken sormaya karar verdim jully kaçacak benden sonunda diye düşündüm10.5 i dibe uyguluycam zaman bütün saçıma sürsem sonra üstüne 9 yapsam olur mu acayip mi olur yoksa?Bu arada sarıya taktım koyu renge karar versekte sarı aşkı tutunca bırakmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?