Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

jully merhaba canım daha öncede sana burdan sorularım olmuştu beni çok güzel aydınlatmıştın onun için öncelikle tekrar teşekkür ederimm :) canım benim sana sormak istedğim evde saçlarıma paket atmak istiyorum ama o toz açıcıyı ne kadar ölçekle ayarlamam lazım bilemıyorum kaç ölçeğe ne kadar sıvı açıcı koymam gerek onu öğrenmek istiyorum saçlarıma kalın bi şekilde ara ara paketler atmak istiyorum diplerden değilde ortadan itibaren bi kaç ton daha açmak istiyorum güzel bi geçiş rengi olması için :) yani saçlarımın ışıltılı bi şekilde rengini açmak istiyorum sence nasıl bi yol izlemem lazım.bide bir sorum daha olucak saçımın ön kısmına çok çok az bi tutamına(fotoda farkedersin zaten) evde mavi toz vardı göz kararı karıştırıp sürmüştüm açtığmda çok çiğ bi renk olmştu üzerine eksrta açıcı küllü sarı boyamıştım ozaman çok güzel ışıltı gibi oldu :) yine önce paket yapıp sonra boyamam gerekirmi üzerine cevabını merakla bekliyorumm :)) buda saçlarımın şuanki hali

cnm demekki elindeki o mavi toz oranını yada oksidan ayarını birazcık fazla koyduysan saçı çiğleştirir ben ayarı göz kararı yapıyorum sana bi milimlik hesap söyleyemicem açtıktan sonra çiğlik oluşursa tekrar cila yaparsın tatlım extra küllü açık sarı yada dogal sarı ile

bakır renklerinden hoşlanıyorsan süper olur tabiki yuzune renk gelir hem denemeden bilemezsin istiyorsan yap korkma yani canın ne renk istiyorsa ona boya ben korkmadım bişeyde olmadı .. saçlarının kaldırmıcagınıda bak söyluyorsun ozaman napıcaksın oreal açıcı vs kullanmıcaksın saçların açık renk ise oncelikle pigmentasyon yapman gerekiyor renginin akmaması tutması için konularda anlatmıştm pigmentasyonu bakabilirsn netten arastırabilirsin cnm

Canım çok sağol saçımı en son gizemli kahve yapmıştım sen tavsiye etmiştin bir ay oldu boyayalı, diplerim çıktı iyice siyah siyah dibe dediğin gibi 10.5 yapıyım değil mi şimdi, bir ay sonrada tarçın bakıra boyarım, çok teşekkür ettim, birde tekrar siyaha dönmek istediğimde direk boyayabilecekmiyim siyaha sorun olmaz değil mi?

Canım peki o kıvamı nasıl anlarım oldugunu normal boya hazırlar gbi bi kıvammı olması lazım yoksa cıvık bi kıvammı nasıl anlarım onu kıvamını

julycim saçım sanki biraz sertleşti tararken çekiyor klasik açıcı sıkıntıları işte nasıl yumuşatabilirim tekrardan saç kremi mi kullanmam gerek yada başka birşey önerirsen hemennn alıcam zira bu hali beni ziyadesiyle sinir ediyor

extra açık küllü 11.0 için kaçlık oksidan alıyoduk yaa 6 mı 9 mu

bide nevacolorla hiç boyadın mı bilgin var mı nası

evet biliyorum canım o bir aya kalmaz duzeliyor ama bilgin olsun bukadar açıcı kullanan biri olarak söylüyorum hep bu şekil olmuştu.. tabi senin saç yapın bir değil bunuda unutmamak lazım... saçlarına verecegim maskeyi uygula haftada 2 gece bu şekilde yat kafi

badem yagı . susam yagı. hint yagı . ARGAN YAGI en önemlisidir bu yag morfose unkini tavsiye ederim.. gliserin . ve has zeytinyagı..
BU yagları guzel bir fısfıs şişeye koy hepsinden 2 şer kapak koy bol bol olsun şişenin kalanını ılık su ile doldur ve saç uçlarına ortalara sık elinle guzelce masaj yaparak yedir saçına sonra bir ince bone ile yada bişekilde örtülü kalsın havluda olabilir yat sabah yıka .. 1 kez şampuanla elsewe kolajen ile yıkamada saç kremini bol sür en iyi saç kremim ARI SÜTÜ OLAN PANTENE ... saçların kuruduktan sonra fön vs kullanma bu uygulamalarda buhar buhara gidersin odada butun yaptıgın nemi emer fön ve bir işe yaramaz.. saçların kuruyunca sertlik kalıcaktır bazı en uc yerlerde oralara gliserinden 1 kapak koy 1 su bardagı su ile karıştır başka bir şişede sık ( kuruyken ) ve tara bu işlemi yaptıktan sonra gel yaz bakalım saçın ne hale gelicek

Son düzenleme:
Canım peki o kıvamı nasıl anlarım oldugunu normal boya hazırlar gbi bi kıvammı olması lazım yoksa cıvık bi kıvammı nasıl anlarım onu kıvamını

asla cıvık olamamalı o şekilde ayarla cok tok ta olmamalı cnm ne kadar cıvık olursa okadar saçın turuncu açar bilgin olsun

extra açık küllü 11.0 için kaçlık oksidan alıyoduk yaa 6 mı 9 mu

bide nevacolorla hiç boyadın mı bilgin var mı nası

neva color sevmiyorum ben ya platin serileri 11 ler 12ler saçı yakıyor bi onu biliyorum.(UCUZ ETİN SUYU OLAYI) extra acık kullu sarıya çok küllü istiyorsan saçını yogun %6 hafif hem sarılı hem yansımalı küllü istiyorsanda %9

Reactions: ria

siyah kamuflajdır canım ne renk olursan ol boya kapanıverir ilk ay bazı saçlarda yansıması kalıyor alt rengin faakat 2. boyama sonrası yerine oturur siyah boyalar evet balkopugu saçına uygun gidebilicek en gzl dip rengi palette 10.5 dir

ELİMdE ORTA BOY SARI BAL TONLARI CITCIT SAÇ KALdI 1AdET 3LÜ .....4 AdET 2Lİ İLGİLENENLER ÖZELdEN ULAŞABİLİR EN UYGUNA VERİCEM TŞKRLER

Çok sağol canım artık ne yapacağımı biliyorum sayende ablamında aklına girdim senin yöntemlerle boyuyacam saçını palette açıcıyla açıcam sonra kahve bakıra boyuyacaz gel sarı yapalım seni dedim, o daha beyaz tenli istemedi sarı olgun gösteriyor diye

july merhaba canım nasılsın bakalım, satışlar ne alemde?

senle konustuktan sonra 10,5 ile boyadım saçlarımı birazcık daha acık oldu. şimdi böyle yani.

evde garnier boya var. 110 elmas sarısı diye. hemde 3 kutu

palettede 10.5 in üstü yok. son sınırmış buna boyasam nasıl olur sence. bu turunculugu kırarmıyım, sırıtırmı renk ? küllü sarı karıstır diyorlar ama ben korkuyorum biraz hiç denemedim öyle, bilmiyorumda. gene düştüm ocagına yani

selamlar canım evet iyi satışlarım cok şükür saçlarına evet küllü sarı uygulaman lazımki turunculugu azaltsın. elmas sarısını boyar isen zamanında onuda kullandım boyamadıgım kalmamıştır anlıcagın .. saçların 1 ton daha açılır fakat bu boyayı dip uç yapacaksın ya diplerin açılırkenki kızıl yansımaları aşşalara akar ve saçın yine turuncıulu bal rengi olur

Mesajımı görmedin galiba

evet işte tüm bayanları yanıltan BOYA ÜZERİNdEKİ RENKLER sizide yanıltmasın bu saç tonlarını oreal ile açmadan mumkun değil elde edemezsiniz beyaz tenliyseniz saç renginiz size bence yakışıyordur istediginz renk sizi daha solgun hasta gibi gösterir sürekli makyaj gerektirir kendim kullandım baya bi zaman. size ancak guzel bir bal rengi boyamanızı öneririm bu renkte kalmanızı şiddetle tavsiye ederim cnku saçlarınız ince telli yanar sarı yaparsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…