jully merhaba canım daha öncede sana burdan sorularım olmuştu beni çok güzel aydınlatmıştın onun için öncelikle tekrar teşekkür ederimm :) canım benim sana sormak istedğim evde saçlarıma paket atmak istiyorum ama o toz açıcıyı ne kadar ölçekle ayarlamam lazım bilemıyorum kaç ölçeğe ne kadar sıvı açıcı koymam gerek onu öğrenmek istiyorum saçlarıma kalın bi şekilde ara ara paketler atmak istiyorum diplerden değilde ortadan itibaren bi kaç ton daha açmak istiyorum güzel bi geçiş rengi olması için :) yani saçlarımın ışıltılı bi şekilde rengini açmak istiyorum sence nasıl bi yol izlemem lazım.bide bir sorum daha olucak saçımın ön kısmına çok çok az bi tutamına(fotoda farkedersin zaten) evde mavi toz vardı göz kararı karıştırıp sürmüştüm açtığmda çok çiğ bi renk olmştu üzerine eksrta açıcı küllü sarı boyamıştım ozaman çok güzel ışıltı gibi oldu :) yine önce paket yapıp sonra boyamam gerekirmi üzerine cevabını merakla bekliyorumm :)) buda saçlarımın şuanki hali Eki Görüntüle 952369
Canım bunu sormuştum çok yoğunsun sitede sorun var ya göremedin ya benden bıktınbir türlü içime sinen rengi bulamadım ben aynaya baktıkça hoşuma gitmiyor halim, palette tarçın bakırına taktım şimdi yapsam nasıl olur diye, diplerden siyah saçım iyice çıktı, bir aklımda bir açıcı daha yap diyor ama saçım dayanmaz buna sanırım, özelden saçımın fotosunu atsam bana bir fikir verirmisin?
bakır renklerinden hoşlanıyorsan süper olur tabiki yuzune renk gelir hem denemeden bilemezsin istiyorsan yap korkma yani canın ne renk istiyorsa ona boya ben korkmadım bişeyde olmadı .. saçlarının kaldırmıcagınıda bak söyluyorsun ozaman napıcaksınoreal açıcı vs kullanmıcaksın saçların açık renk ise oncelikle pigmentasyon yapman gerekiyor renginin akmaması tutması için konularda anlatmıştm pigmentasyonu bakabilirsn netten arastırabilirsin cnm
Canım peki o kıvamı nasıl anlarım oldugunu normal boya hazırlar gbi bi kıvammı olması lazım yoksa cıvık bi kıvammı nasıl anlarım onu kıvamınıcnm demekki elindeki o mavi toz oranını yada oksidan ayarını birazcık fazla koyduysan saçı çiğleştirir ben ayarı göz kararı yapıyorum sana bi milimlik hesap söyleyemicemaçtıktan sonra çiğlik oluşursa tekrar cila yaparsın tatlım extra küllü açık sarı yada dogal sarı ile
bakır renklerinden hoşlanıyorsan süper olur tabiki yuzune renk gelir hem denemeden bilemezsin istiyorsan yap korkma yani canın ne renk istiyorsa ona boya ben korkmadım bişeyde olmadı .. saçlarının kaldırmıcagınıda bak söyluyorsun ozaman napıcaksınoreal açıcı vs kullanmıcaksın saçların açık renk ise oncelikle pigmentasyon yapman gerekiyor renginin akmaması tutması için konularda anlatmıştm pigmentasyonu bakabilirsn netten arastırabilirsin cnm
julycim saçım sanki biraz sertleşti tararken çekiyor klasik açıcı sıkıntıları işte nasıl yumuşatabilirim tekrardan saç kremi mi kullanmam gerek yada başka birşey önerirsen hemennn alıcam zira bu hali beni ziyadesiyle sinir ediyor
Canım peki o kıvamı nasıl anlarım oldugunu normal boya hazırlar gbi bi kıvammı olması lazım yoksa cıvık bi kıvammı nasıl anlarım onu kıvamını
extra açık küllü 11.0 için kaçlık oksidan alıyoduk yaa 6 mı 9 mu
bide nevacolorla hiç boyadın mı bilgin var mı nası
Canım çok sağol saçımı en son gizemli kahve yapmıştım sen tavsiye etmiştin bir ay oldu boyayalı, diplerim çıktı iyice siyah siyah dibe dediğin gibi 10.5 yapıyım değil mi şimdi, bir ay sonrada tarçın bakıra boyarım, çok teşekkür ettim, birde tekrar siyaha dönmek istediğimde direk boyayabilecekmiyim siyaha sorun olmaz değil mi?
siyah kamuflajdır canım ne renk olursan ol boya kapanıverir ilk ay bazı saçlarda yansıması kalıyor alt rengin faakat 2. boyama sonrası yerine oturur siyah boyalarevet balkopugu saçına uygun gidebilicek en gzl dip rengi palette 10.5 dir
merhaba benim saçm şu renk ve ben beyaz tenliyim bana hiç yakışmadığını düşünüyorumEki Görüntüle 943473 Eki Görüntüle 943474 saçm felaket renkte ve incecik kedi tüyü gibi saçımı açtrmadan güzel bir renk nasıl yapabilirim mesela aşağdaki renkleri beğeniyorumEki Görüntüle 943475 Eki Görüntüle 943476 Eki Görüntüle 943477 bu renkleri nasıl evde yapabilirim saçım yıpranmadan
july merhaba canım nasılsın bakalım, satışlar ne alemde?
senle konustuktan sonra 10,5 ile boyadım saçlarımı birazcık daha acık oldu. şimdi böyle yani.
Eki Görüntüle 954415
evde garnier boya var. 110 elmas sarısı diye. hemde 3 kutu
Eki Görüntüle 954418
palettede 10.5 in üstü yok. son sınırmışbuna boyasam nasıl olur sence. bu turunculugu kırarmıyım, sırıtırmı renk ? küllü sarı karıstır diyorlar ama ben korkuyorum biraz hiç denemedim öyle, bilmiyorumda. gene düştüm ocagına yani
Mesajımı görmedin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?