Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

asla cıvık olamamalı o şekilde ayarla cok tok ta olmamalı cnm ne kadar cıvık olursa okadar saçın turuncu açar bilgin olsun
anladım canım ayarlamaya çalışıcam bakalım bak bugün bunları aldım bunlar iş görürmü sence :) aldığım yerdeki kız kuaförlerde bunlardan kullanıyo dedi ama bi sana sorayım emin olmak için dedim bide paketleri ne kadar bekleteyim 45 dakikamı?
yarın yapıcam yapınca seninlede paylaşıcam sonucu :) bak aldıklarım bunlar

:115: evettt canım en guzellerini almışsn bendede var aynı oksidan kolay gelsin sana simdiden. valla onun süresi senin nekadar açık bir sarı istedigine baglı ve saçların yanmasın kontrol et ara ara tut çek uclarını esneme olursa hemen yıka

Son düzenleme:

tamamdır canım benim çoook teşekkür ederimm yardımın için

julycim ben yarın boyaları alıp akşam 2.kez açıcam içine saç kremi koy demişsin bu şampuanlı saç kremimi yoksa kutunun içinden çıkan bakım kremi varya omu ??
yağlarıda hafta sonu alıp hazırlıyacağım hepsini aktardan bulabilirim değil mi??

bulabilirsin tabiki canım... normal tek saç kremi olucak kutudan cıkan olur kendi kullandıgın olur ama tek saç kremi olsun. ve saçlarının dinlendiğine yıpranmıcagına eminsen yap bu işlemi

turuncuyla bütünleştim yaa neyseki hoşuma gidiyor, sırıtmasında problem yok. ekonomi yapalım biraz evdekileri kullanayım. sağ ol canım benim.

birgün civciv sarısı olucam şimdilik turuncu civcivim sadece

Canım saçının son hali güzel olmuş dün gördüm:) bende en son gizemli kahve yaptım şimdi tarçın bakıra karar verdim ama sarı beni çağırıyor saçım az olmasa sarı yapıcam:) 10. 5 le dip yapıcam kople saçıma sürsem ne olur diye düşünüyorum:)))

Yine ben:) dip boyası için 10.5 kullanıcam ya onu komple saçıma yapsam olur mu 8.74 gizemli kahve yapmıştım en son, ya da önce 9 sarı yapsam sonra 10.5 yapsam, tarçın bakıra emin olamıyorum çok seviyorum ama bana gideceği konusunda şüpheliyim:))

ben komple boyadım. hiç öyle sırıtmadı. aynı renk oldu. kutunun üzerlerindekilerle hiçbir ilgileri yok bu boyaların artık ona ikna oldum bi iki tonda cok bişey farketmiyor. istersen bir kere acıp öyle boya. gizemli kahveye baktım şimdi netten. acık bir renk baya oda. sırıtacagını sanmam. hadi boya

ayyy gerçekten mi yapıyım mı 10.5 i bak şimdi:) bugün aldırıcam yarın yaparım inşallah saçım kirlensin azcık geç yağlanır benimki:) e bu durumda nasıl boyuycam dibim çıktı siyah önce dibe mi yapıcam yoksa yine önce uçlar sonra diplere mi yapıcam yanlış bir şey yapmıyımda birde gizemli kahve açık irlanda kızılıymış aslında

önce dip sonra uc yapmıştım ben. bende hiç sırıtmadı. biliyorsun zaten sen görmüştün resimlerimi. açmıştım sonra 9,5e boyadım sonra 10.5e. aşagı yukarı aynı oldu renkler. beni alacalı olması turuncu olması rahatsız etmiyor tersine seviyorum. sen gene julyi bekle ya. bakalım o nedicek. yanlıs yönlendirmiyim

Sağol canım:)))

canım ya dün akşam 3 aktar gezdim morfose marka argan yağı bulamadım . başka ürün söylediler organicmiş 59 ila 85 arasında fiyat aralığı senin aldığında bu fiyatlardamıydı birde netten mi aldın?? ayrıca pantende arı sütlü ürün bulamadım elseve de var ne yapayım kafam karıştı

ay cnm ogun ben karıştırmışım zaten elseve de var zaten arı sütü çok pardon. argan yagı morfose aktarlarda vardı ama şansına ben aktardan yada kuaför malzemesi satan depodan alıyordum

peki teşekkür ederim bu rengi hiç sevmiyorum peki turunculuğunu gidermek için bir şey yapamaz mıyım mesela saçımı 11.1 e boyasam yada küllü renklerin içine palette açıcı filan katsam

Bu arada avatarda saçların çok güzel renkte

Son düzenleme:
tşkr ettim çok küllü renkler evet turunculugu alır
süperr olmuşşş cnm yaa

tşkr ettim cok

günaydın :) ben de dün palettenin papatya sarısını aldım üzerinde 2-4 ton açar diyordu. üstte 1 karış kendi saçım çok tatlı bi renk oldu açık bal rengi ama uçları siyahtan kestaneye döndü. bugün uçlarına tekrar alacam ama yine 2-4 ton mu alayım yoksa daha yoğun açıcı mı alayım. aslında iki saç rengi hoşuma gidiyor çok açık küllü sarı ve tarçın bakırı. yıllardır simsiyah kafadan bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…