Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cnm hoşgeldin konuma saçlarının dahada açılmasnı istiyorsan evet yogun renk açıcı alman gerekir o koyu yerleri ancak o şekil açabilir ustlerle uyumunu saglatabilirsin

cnm hoşgeldin konuma saçlarının dahada açılmasnı istiyorsan evet yogun renk açıcı alman gerekir o koyu yerleri ancak o şekil açabilir ustlerle uyumunu saglatabilirsin

Benim saçlarım siyaha yakın bi renk ve kızıl, siyah geçmişi var ama şu an kumral yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Evde boyamak istiyorum. .

teşekkür ederim bakalım yarına yapacam artık :)

bebegim turuncu silici diye birşey yok turuncu azaltıcı var igora 0.22 ondan iiçine nohut tanesi kadar atabilirsn anck cok atarsan gri olursun dikkatli ol boyanın içine karıştır o tamamen olmasada %90 alır turuncu yansımanı

ok tatlım çok teşekkür ederim öpüyorum

Bir soru daha Çağla Şıkel saçını nasıl elde edeceğiz? Beni de unutmuşsun yoğun olduğunu biliyorum hatırlatmak istedim.

cnm shakiranın araları küllü çok açık kumral ve cok sık balyaj atılmış çagla şikelin cok fazla tonuvar hangisi ? bnm begendiğim ton ise kendime yaptıgımı yazayım :44: saçlarının zemin rengini söyler isen yani suan ne renk saçın ona göre anlatım yapayım cnm dore kumral dore karamel aralara balyajlı cunku çaglanın rengi

bende yardımınızı alabilirmiyim acaba. saçıma en son tam 3 ay önce balyaj yaptırdım ve o zamandan beri sadece dıp boyası yapıyorum uçlarına hiç dokunmadım( birinci resim 3 ay sonundakı son halıydı ). ancak ıkı hafta önce cila yapmak istedim aldıgım 12.0 çok açık sarı boyayı suyla ve cok az %9 luk oksidanla ( bir yemek kasıgı kadar oksıdan ekledım ) nemlı ıslak sacıma surdum yarım saat kadar beklettim ve ikinci resimdeki saçı elde ettim.
hafıf bal rengi sarılık bir ton kadar kırıldı ama yınede ıstedıgım sarıyı elde edemedim. acıkcası bakımını cok yapıyorum sacımın ılk zamanlardakı o lastıklesmıs kotu halı gıttı ama saçıma sonucta acıcı ıslem uygulandı ve yine asagıdakı resımlerdekı sarıyı elde etmek ıcın ne yapmalıyım bılemıyorum. en basta yıpratmayacak sekılde yada en az zararla nasıl elde ederim istediğim bu renkleri yardımcı olurmusun canım.

Eklentiler

• $images.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

Teşekkürler julyy kendine yaptığını anlat o zaman senin rengini de beğendim. Senin son resmin gibi saç rengim şu an yani ilk koyduğun fotoğraflardaki 10.1 ile boyanmış hali gibi tabi seninki kadar canlı parlak değil, yarım cm kadar da kendi dip rengim çıktı o da koyu kestane.

jully meraba .şimdi benim sacımın ana rengı kumral aynı beren saatin dibi gibi.1yıl boyunca kuaföre sarı boyattım röfle deil.ama röfle gibiydi.4 aydır boyatmadım daha doğal tonlar olsun dıye .hayatımdada hıç kendım boyamadım .dun loreal .köpük boya mousse doğal sarı sanırım 8.00 dı onu aldım dıpler cok doğal acıldı tabı uçlar sarı boya olduğu için hafıf koyulttu cok az sence bu numara devam mı etmelıyım

öncelikle söylemek isterim gerçekten çok becerikli bayanlarsınız ( ve şu anda elime yüzüme bulaştırmaktan çok korkuyorum )): benim saçlarım koyu kahve ve ince telli, daha önce hiç boya yapmadım. saçlarımı küllü açık kumral yapmak istiyorum . sizce ne tür işlem yapmam gerek direk boyasam tutar mı??

kopuk boya tavsiye etmem koyultur normallere bak cnm 9 sarı gibi palette..

koyu kahve saçı kumrala çevirmek baya ugrası ister en zor rengi istiyorsunuz

jully teşekkürler coğu sayfanı okudum bu işte uzmansın anladığım kadarıyla oyuzden bulmuşken umarım sorularımla bunaltmam çok böle röfle gıbı bı sarı ıstemıyorum nasıl anlatsamçok doğal jennıfer lopezın bıara vardı oyuzden önericeğin markayla birlikte numara varmı.palette daha mı ıyıdr hıç bılmıorum hanı sarı gınbı ama cok cok acık kumral bakınca barız boya sarısı falan istemıom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…