günaydın :) ben de dün palettenin papatya sarısını aldım üzerinde 2-4 ton açar diyordu. üstte 1 karış kendi saçım çok tatlı bi renk oldu açık bal rengi ama uçları siyahtan kestaneye döndü. bugün uçlarına tekrar alacam ama yine 2-4 ton mu alayım yoksa daha yoğun açıcı mı alayım. aslında iki saç rengi hoşuma gidiyor çok açık küllü sarı ve tarçın bakırı. yıllardır simsiyah kafadan bıktım.
cnm hoşgeldin konuma saçlarının dahada açılmasnı istiyorsan evet yogun renk açıcı alman gerekir o koyu yerleri ancak o şekil açabilir ustlerle uyumunu saglatabilirsin
Benim saçlarım siyaha yakın bi renk ve kızıl, siyah geçmişi var ama şu an kumral yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Evde boyamak istiyorum. .
cnm hoşgeldin konuma saçlarının dahada açılmasnı istiyorsan evet yogun renk açıcı alman gerekir o koyu yerleri ancak o şekil açabilir ustlerle uyumunu saglatabilirsin
July http://www.youtube.com/watch?v=JSOBsc1RTaU Shakira'nın şu klipteki saç rengi ne? bazı yerlerde çok açık bazı yerlerde daha koyu duruyor. O koyu gibi duran rengi istiyorum ve sanıyorum küllü mat bir renk.
cok tşkkür ederim canımm
Bir soru daha Çağla Şıkel saçını nasıl elde edeceğiz? Beni de unutmuşsun yoğun olduğunu biliyorum hatırlatmak istedim.
ben devamlı saçlarımı küllü açık sarı ile yani 10.1 palette ile boyuyorum güzel bi renk ama biraz turunculuk oluyo onun için ne yapmam lazım turuncu silici diyolar işe yarar mı nasıl kullanacağım canım
bebegim turuncu silici diye birşey yok turuncu azaltıcı var igora 0.22 ondan iiçine nohut tanesi kadar atabilirsn anck cok atarsan gri olursun dikkatli ol boyanın içine karıştır o tamamen olmasada %90 alır turuncu yansımanı
Bir soru daha Çağla Şıkel saçını nasıl elde edeceğiz? Beni de unutmuşsun yoğun olduğunu biliyorum hatırlatmak istedim.
cnm shakiranın araları küllü çok açık kumral ve cok sık balyaj atılmış çagla şikelin cok fazla tonuvar hangisi ? bnm begendiğim ton ise kendime yaptıgımı yazayım :44: saçlarının zemin rengini söyler isen yani suan ne renk saçın ona göre anlatım yapayım cnm dore kumral dore karamel aralara balyajlı cunku çaglanın rengi
jully meraba .şimdi benim sacımın ana rengı kumral aynı beren saatin dibi gibi.1yıl boyunca kuaföre sarı boyattım röfle deil.ama röfle gibiydi.4 aydır boyatmadım daha doğal tonlar olsun dıye .hayatımdada hıç kendım boyamadım .dun loreal .köpük boya mousse doğal sarı sanırım 8.00 dı onu aldım dıpler cok doğal acıldı tabı uçlar sarı boya olduğu için hafıf koyulttu cok az sence bu numara devam mı etmelıyım
öncelikle söylemek isterim gerçekten çok becerikli bayanlarsınız (ve şu anda elime yüzüme bulaştırmaktan çok korkuyorum )): benim saçlarım koyu kahve ve ince telli, daha önce hiç boya yapmadım. saçlarımı küllü açık kumral yapmak istiyorum . sizce ne tür işlem yapmam gerek direk boyasam tutar mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?